Straší fena nakrývá mladší

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2019 16:22
Kler99

XXX.XXX.13.128

Dobry den. Před 3 dny jsme si domu přivezli 4,5 měsíční fenečku Civavy. Doma už jsme jednu měli, je jí cca5-6let.
První dva dny ji straší nemohla vůbec snést, vrcela na ni pokaždé kdy se pohnula. A dnes ji “obskakuje” co to jde. Každou chvíli je na ní nalezlá. Menší to bere tak, že si chce hrát. Je to normální? Mame to nějak řešit? Budu moc rada za rady. Opravdu nevím co s tím, starší moc nereaguje ani na napomenutí. Moc děkuji

26.11.2019 21:45
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

dokazuje dominanci.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.11.2019 21:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Feně tohle chování nedovolujte.

26.11.2019 23:03
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Možná to nemusí být dominance.

Když jsem si ke starému psovi poridila štěně, tak v určitem období měl tendence na něho taky naskakovat jak zběsilý (starší na stěně). Ale byl to velmi submisivni pes, který se každému psovi a i štěněti hned pořídil, vím jistě, že to nedělal z důvodu nějakého vyjasnění pozic, dominance. Řešila jsem to i tady a spoustu lidí mi tu psalo, že v určitém období štěně psum prostě jinak voní a mají z toho poblaznene hormony, ci tak nějak. Za čas jeho "choutky" zase přešly. Nicméně psa jsem to nenechavala dělat. I kdyby to bylo "jen" kvůli nějaké vůní, tak mi to neprijde ke štěněti fér, nechat ho obskakovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík