Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.11.2019 19:23
dogiehanobaba

XXX.XXX.254.41

Zdravím chrtárov,
Pýtala som sa to už na slovenskom fóre ale chcem nazbierať čo najviac skúsenosti tak píšem aj sem. Rada by som vedela vaše skúsenosti ako sa správajú chrty doma(najmá orientalci a barzojovia) ako sa prejavujú keď si k ním sadnete že ich idete pohladkať alebo ako sa správajú voči Vám. Či sú veľké rozdiely aj medzi jednotlivcami plemien. Čítala som veľa článkov ale skúsenosti ľudí má veľmi zaujímajú
Ďakujem

28.11.2019 20:06
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

dogiehanobaba napsal(a):
Zdravím chrtárov,
Pýtala som sa to už na slovenskom fóre ale chcem nazbierať čo najviac skúsenosti tak píšem aj sem. Rada by som vedela vaše skúsenosti ako sa správajú chrty doma(najmá orientalci a barzojovia) ako sa prejavujú keď si k ním sadnete že ich idete pohladkať alebo ako sa správajú voči Vám. Či sú veľké rozdiely aj medzi jednotlivcami plemien. Čítala som veľa článkov ale skúsenosti ľudí má veľmi zaujímajú
Ďakujem

Měla jsem doma 3 barzoj, a doma byli milí a bezproblémoví společníci - až budu chtít na starý kolena trochu klidu a míru, tak je pro mě barzoj zase jasná volba

28.11.2019 20:21
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Obecně mi přijde barzoj povahou víc jako pes, a orientalci spíš jako kočka

28.11.2019 20:25
dogiehanobaba

XXX.XXX.254.41

Takže sú výrazne prítulnejší ako orientálci?

28.11.2019 20:43
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

dogiehanobaba napsal(a):
Takže sú výrazne prítulnejší ako orientálci?

Orientálce tak zblízka neznám (jen od kamarádů), ale řekla bych že ano - barzoj je víc společenský a komunikativní.

28.11.2019 21:01
dogiehanobaba

XXX.XXX.254.41

Ďakujem☺️

29.11.2019 08:31
tero

XXX.XXX.237.246

Mám zkušenost jen s vipetem. Ale zajímal by mě vztah barzojů k malým plemenům? V našem okolí chodí se dvěma a na volno, tak se vždy raději klidím z jejich dohledu. Mám malého pidi psa. Vím že se nedá paušalizovat, každý pes je jiný, ale tak obecně. Protože např. kočky v okolí vylovili...

29.11.2019 10:33
inusanka

XXX.XXX.98.58

https://rasajazcech.estranky.cz/
Věra má chrty leta letoucí, pochopitelně doma, můžete se jí určitě zeptat na to, co by Vás zajímalo

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.11.2019 20:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já mám zkušenost s afgány...jeden v rodině, s jedním jsem měla tu čest sdílet 11 let domácnost. Doma o něm člověk dalo by se říct vůbec nevěděl, nevtíravý společník, klidný, tichý, "neotravující".....jako povaha spíš takovej kočkopes, ten můj se mazlit nechtěl, když mě vítal tak se o mě otřel přesně jako to dělají kočky. Někdy se přišel pomazlit, ale to bylo opravdu na pár pohlazení a stačilo, když k němu člověk přišel a hladil ho, tak se za chvíli sebral a odešel....ale znám dvě feny a to jsou podstatně větší šmajchlířky, takže těžko říct, možná je to kus od kusu.
Na druhou stranu ale vyhledával naší společnost, takže na gauči ležel vedle nás...zásadně spal se mnou v posteli a přesouval se do místnosti, kde jsme momentálně byli.
Pokud člověku sedne jeho povaha, tak je to pak láska na celý život. U nás je to bohužel půl na půl...já naprosto nadšená, manželovi ta afgání rezervovanost úplně nesedla a i když chrťáka miloval, tak dalšího už nechtěl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík