Aaandy

XXX.XXX.126.91
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat vás zkušenějších.
Vzali jsme si z útulku křížence, fenku, která má teď odhadem půl roku. Docela by nás zajímalo, s čím vším by tak mohla být křížená, že bychom si aspon trochu nastudovali něco o jejch povahových rysech atd. Taky by nás zajímalo, jak by mohla být velká v dospělosti. Zatím je celkem drobná, váží teď 8kg, na fotce vypadá mnohem větší, než ve skutečnosti je Napadl nás labrador jako jedna z ras. Povahu ale labradoří rozhodně nemá, je to strašný šílenec Vůbec se nechce mazlit, pořád jen do něčeho kouše, chce se přetahovat a běhat. Je strašně žravá, jakmile uvidí pamlsek, tak je schopná skočit z okna, jen aby ho dostala. A pro misku s obyčejnými granulemi udělá vše :D Je neúnavná. To je moje další otázka, myslíte, že se v dospělosti zklidní a nechá se i pomazlit, nebo to bude takové torpédo až do důchodu? :D
Děkuju moc a hezký den všem!
Andy
Tak labík tam asi je a zbytek? Je to mladé, mám podobnou fotku v letu NF, což jsou tradičně jedni z nejklidnějších psů. Dva roky kolem nás tryskalo torpédo, pokud se v něčem zrovna neválelo a nebo nevyhrabávalo myši. Dnes je to důstojná madam. Radujte se ze zdravého mládí, dejte jí hodně podnětů a pohybu a ono se z toho vyloupne něco šikovného
Kříženec čeho? Všeho.
Je dost pravděpodobné, že už několik generací jejích předků nebyli žádné konkrétní plemeno. Povahové rysy studujte přímo od ní, ne z textů o plemenech.
Váha v dospělosti? Jestli má teď přibližně půl roku, tak deset, strop dvanáct kilo? No, uvidíte.
Zklidnit ji můžete už teď, utahat, utahat, utahat. Sice bude po půl hodině spánku zas kde byla, ale je to puberťák... Záleží, jak ji povedete. Když ji naučíte v jakých situacích je žádoucí být v klidu a dáte jí dostatek vyžití, skákat po hlavě vám nebude. :)
Aaandy
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat vás zkušenějších.
Vzali jsme si z útulku křížence, fenku, která má teď odhadem půl roku. Docela by nás zajímalo, s čím vším by tak mohla být křížená, že bychom si aspon trochu nastudovali něco o jejch povahových rysech atd. Taky by nás zajímalo, jak by mohla být velká v dospělosti. Zatím je celkem drobná, váží teď 8kg, na fotce vypadá mnohem větší, než ve skutečnosti je Napadl nás labrador jako jedna z ras. Povahu ale labradoří rozhodně nemá, je to strašný šílenec Vůbec se nechce mazlit, pořád jen do něčeho kouše, chce se přetahovat a běhat. Je strašně žravá, jakmile uvidí pamlsek, tak je schopná skočit z okna, jen aby ho dostala. A pro misku s obyčejnými granulemi udělá vše :D Je neúnavná. To je moje další otázka, myslíte, že se v dospělosti zklidní a nechá se i pomazlit, nebo to bude takové torpédo až do důchodu? :D
Děkuju moc a hezký den všem!
Andy
Je krásná! Určitě se zklidní. Na druhé fotce má takový jakoby whippetí výraz.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jezevčíka v sobě má určitě.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Jezevčíka v sobě má určitě.
Jezevčík mě taky hned napadnul, babička jednoho kdysi měla a na té první fotce mi ho kukučem prostě připomíná. :D A apetit by teda seděl labradoří, jak tak koukám. :D Každopádně držím palce, ať se vám společně hezky soužije a někdy se vám ji i podaří unavit! :D