Tea tree olejíček proti blechám

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Adelisa

30.11.2019 21:28
Adelisa

XXX.XXX.40.27

Dobrý večer,

pomáhá vám proti blechám u psů tea ree olejíček? Nehrozí při aplikaci nějaká obrna nebo něco takového?

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.12.2019 06:45

Adelisa napsal(a):
Dobrý večer,

pomáhá vám proti blechám u psů tea ree olejíček? Nehrozí při aplikaci nějaká obrna nebo něco takového?

Žádný olejíček vám proti blechám nepomůže. Jediná cesta je použít deklarovaný přípravek ( a některé taky selhávají ), psa řádně odblešit a s ním celý byt. Na byt Bio kill, pro psa tabletu Comfortis ve správném dávkování.

1.12.2019 09:42

tak tak. tea tree má spoustu užitečných vlastností, ale zablešeného psa vám nedokáže pořešit.

1.12.2019 10:20
Terven

XXX.XXX.110.159

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tak tak. tea tree má spoustu užitečných vlastností, ale zablešeného psa vám nedokáže pořešit.

Zadavatelka asi nemá na mysli odblešení už zablešeného psa, nýbrž by chtěla éterickej olejíček použít jako antiparazitikum, čili preventivně.
Za mě - tuhle a minulou sezónu jsem kapala feně Fauna spot z Aromafauny, je to o dost méně spolehlivé než chemické přípravky, ale klíšťat by bez toho zřejmě měla o dost víc. Blechy pokud vím, žádné neměla.

1.12.2019 16:57
sisi58

XXX.XXX.191.1

Shodou okolností jsem ráno na FB četla příspěvek, že paní nakapala údajně 3 kapky na jorkšíra a ten jí přestal chodit.
Snesla se na ní velká kritika, že tento olej je pro kočky smrtelný a i pro malé pejsky.
Příspěvek od Pavla Pavla TianDe Železná.
https://www.facebook.com/groups/549260901750856/

1.12.2019 18:33
Atheira

XXX.XXX.181.160

sisi58 napsal(a):
Shodou okolností jsem ráno na FB četla příspěvek, že paní nakapala údajně 3 kapky na jorkšíra a ten jí přestal chodit.
Snesla se na ní velká kritika, že tento olej je pro kočky smrtelný a i pro malé pejsky.
Příspěvek od Pavla Pavla TianDe Železná.
https://www.facebook.com/groups/549260901750856/

Ještě když jsem chodila na potkanářskou diskuzi, řešil se tam kdysi případ, kdy po něčí velmi chytré radě slečna kápla tea tree olej potkanovi na absces. (Kdyby to nebylo do rány, tak možná neumřel... nebo by ta reakce nebyla tak fatální, i když u potkana nevím, no...) Byla to rychlá konečná a důkaz, jak jsou někdy rady na internetu fakt blbý. Někdo to tam poradil přímo jí a bohužel tam nestihl nikdo odpovědět a poradit líp. Já jsem s ním u zvířat dost opatrná. Oni by ho prý ani lidi neměli používat neředěný.

Přidejte reakci

Přidat smajlík