Daruji fenku Jacka Russela

Daruji fenku Jacka Russela. Je zvyklá být venku na zahradě v boudě. Nevhodn...
Dobrý den, máme 6měsíčního jacka a máme menší problém. Krmíme granulemi a kapsami Ontario 2x denně (ráno a večer). Vždy když máme nové balení granulí (občas střídáme příchutě), tak spapá všechno do poslední granulky, ale po nějaké době už vyjídá jen maso (někdy ani to ne). Tak nevím jestli je jen vybíravý a očekává od nás každý den jiné granule. Jinak se chová úplně normálně, je štastný na procházky chodí rád, pamlsky jí taky nromálně. Ani se mi nezdá, že by byl nějaký pohublý.
Také mě možná napadá, že by to mohlo být těmi kousacími kostičkami (buvol,prase), které mu občas dáme, tak jestli, když sní 1 celou kostički, jestli toho není třeba přejedený.
Předem děkuji za rady a názory
Hezký večer
Omlouvám se, maso z té kapsy, kterou dáváme.
https://www.ontario.cz/psi-2/krmivo-pro-psy/mekke-krmivo/vanicky/
Paaniička
napsal(a):
Omlouvám se, maso z té kapsy, kterou dáváme.
https://www.ontario.cz/psi-2/krmivo-pro-psy/mekke-krmivo/vanicky/
jestli nejste jen další "reklamní agentka" tak
Pro konzervaci je použita vysoká teplota a tlak, díky čemuž jsou zachovány všechny vitamíny a látky.
to je oxymoron
: maso a vedlejší produkty živočišného původu 91% (z toho jehněčí 20,7%), obiloviny 4% (rýže 100%), zelenina 4% (mrkev, hrášek, celer).
to bych nedal ani psovi největšího nepřítele
Všechno, co zůstane z poraženého zvířete, jako jsou kosti, krev, střeva, šlachy a téměř všechno ostatní, co nespotřebovává člověk, se využívá v krmivu pro domácí a užitková zvířata a pro jiné výrobky. Tyto "ostatní části" jsou označovány jako "vedlejší produkty," "moučka z masa a kostí," nebo podobné výrazy uváděné na informačních etiketách na krmivu.
za tuhle cenu máte víc jak 1 kg hrubo mletého hovězího (pro psy), kde vidíte co tam je
krmíte zkrátka humus
lupus4
napsal(a):
jestli nejste jen další "reklamní agentka" tak
Pro konzervaci je použita vysoká teplota a tlak, díky čemuž jsou zachovány všechny vitamíny a látky.
to je oxymoron
: maso a vedlejší produkty živočišného původu 91% (z toho jehněčí 20,7%), obiloviny 4% (rýže 100%), zelenina 4% (mrkev, hrášek, celer).
to bych nedal ani psovi největšího nepřítele
Všechno, co zůstane z poraženého zvířete, jako jsou kosti, krev, střeva, šlachy a téměř všechno ostatní, co nespotřebovává člověk, se využívá v krmivu pro domácí a užitková zvířata a pro jiné výrobky. Tyto "ostatní části" jsou označovány jako "vedlejší produkty," "moučka z masa a kostí," nebo podobné výrazy uváděné na informačních etiketách na krmivu.
za tuhle cenu máte víc jak 1 kg hrubo mletého hovězího (pro psy), kde vidíte co tam je
krmíte zkrátka humus
Jakto, že nám to doporučil veterinář?
stačí pogooglovat
https://search.seznam.cz/?q=krmn%C3%A9+maso+pro+psy&oq=krmn%C3%A9+maso&aq=1&sourceid=szn-HP&thru=sug&su=kc
pošvář, vetamix. vetacan ...atd...atd
já kupuju normál v krámu kg/30,- viz foto
Zůstal mi už jen jeden, byť velký pes a tomu už kupuju maso v akcích, normálně pro lidi z marketu. Je tady i jeden velkoobchod, kde se dá nakoupit vyhodně i pro běžné lidi. No a nejlíp, když máte kolem nějaká jatka, tam bývají ceny pro pejskaře velice výhodné - u nás tato možnost nikde není. Píšete, že jste mu dávala ke granulím ,,maso"...no jak jsem viděla to složení, tak jsem si zrovna říkala: a to maso je kde? Už vám to vysvětlili ostatní. Na veterináře, co se týče krmení, zapomeňte. Nabídnou vám jen značky, které je sponzorují. Jistě, je pár osvícených, ale ti by se dali na prstech jedné ruky napočítat...
Uživatel s deaktivovaným účtem
lesnížínka
napsal(a):
Zůstal mi už jen jeden, byť velký pes a tomu už kupuju maso v akcích, normálně pro lidi z marketu. Je tady i jeden velkoobchod, kde se dá nakoupit vyhodně i pro běžné lidi. No a nejlíp, když máte kolem nějaká jatka, tam bývají ceny pro pejskaře velice výhodné - u nás tato možnost nikde není. Píšete, že jste mu dávala ke granulím ,,maso"...no jak jsem viděla to složení, tak jsem si zrovna říkala: a to maso je kde? Už vám to vysvětlili ostatní. Na veterináře, co se týče krmení, zapomeňte. Nabídnou vám jen značky, které je sponzorují. Jistě, je pár osvícených, ale ti by se dali na prstech jedné ruky napočítat...
Přesně tak. Spousta veterinářů doporučí to, co sami prodávají.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Paaniička
napsal(a):
Doporučujete tedy třeba vetamix?
Spíše Falco krmiva, mám i heslo pro velkoodběr