Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.12.2019 15:32
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Já se vůbec divím, že někdo má zájem o takové štěně, podle těch fotek. Mě by naprosto odradilo už to prostředí z fotky.... teď neberu vůbec v potaz nějaké PP/bPP... I kdyby to mělo být PP štěně, po špičkových rodičích a byly u inzerátu takové fotky, tak mě to prostě odradí a o štěně mít zájem nebudu.

Edit.: čímž samozřejmě netvrdím, že když budou štěňata krásně nafocená v "čistém" krásném prostředí, tak že musí být vše OK. Ono hezky se nafotit se dá taky kde co...

6.12.2019 15:54
Mousinka

XXX.XXX.65.50

Ale tohle je hrozné... prohlizela jsem diskusi a tohle na mě vykouklo ... hlavně ten letak nejmenované nákupního řetězce.. Je hladký a pevný, takze moč pejsků nevsakne a jsou v tom mokrém.. navic v měsíci mají ešte pít mlicko, ne jíst z misky, ktera je větší nez oni sami.... zadavatel má více inzerátů, na kryti, prodej koní, andulek, králíku....

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.12.2019 16:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ale holky...čivavy jsou socializované a v dospělosti max 1 kg...no nekupte to...

Ne teď vážně, tohle přeci nemůže být reálné, i ten největší hotentot, který si nezjistí nic o ničem přeci nemůže koupit měsíční štěndo.

6.12.2019 16:24
keissa

XXX.XXX.155.174

Mousinka napsal(a):
Ale tohle je hrozné... prohlizela jsem diskusi a tohle na mě vykouklo ... hlavně ten letak nejmenované nákupního řetězce.. Je hladký a pevný, takze moč pejsků nevsakne a jsou v tom mokrém.. navic v měsíci mají ešte pít mlicko, ne jíst z misky, ktera je větší nez oni sami.... zadavatel má více inzerátů, na kryti, prodej koní, andulek, králíku....

tak jako v měsíci štěnata už běžne krom mlíka i baští z misky v tom nevidím nic hrozneho .
Ale jestli teda někdo koupí tyhle voříšky na záladě takových fotek a prezentace a za ty prachy tak holt si zaslouží co si koupí ....

6.12.2019 16:24
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale holky...čivavy jsou socializované a v dospělosti max 1 kg...no nekupte to...

Ne teď vážně, tohle přeci nemůže být reálné, i ten největší hotentot, který si nezjistí nic o ničem přeci nemůže koupit měsíční štěndo.

Věřte tomu, že může .

Když jsem viděla v jakém stavu koupila kamarádka štěně, tak už věřím všemu... Oproti plemenu, jaké to mělo být bylo štěně o dost menší, jiné a hlavně ve špatném stavu - začervené a s ránou a obrovskou boulí na hlavě - kousnul ho otec štěňat. Jenže pán je ujistil, že všechno bude v pořádku a zachvíli se to zahojí. Když jsem to štěně viděla, tak jsem si říkala, jak tohle někdo může koupit.... A oni navíc ani neměli v plánu s ním jet na veterinu, protože chlap jim přece řekl, že to nic není. Nakonec teda jeli, štěně bojovalo o život a bylo na tom fakt blbě, dnes už je to dospělý "normální" pes. A nějaké poučení? Oni to berou tak, že štěně vlastně zachránili, protože nikdo jiný by ho nekoupil a tam by umřelo, příště by to udělali znovu....takže tak.

A to ani nemluvím o tom, že prvních pár týdnu probrečeli a místo radostí měli starosti. Za to, kolik zaplatili na veterinách mohli mít krásné a vymazlené čistokrevné štěně.... Ale holt komu není rady......

6.12.2019 17:10
janaa

XXX.XXX.183.120

Upřímně,každýmu,kdo si na základě tohohle koupím "čivavu" za šestku, ty budoucí problémy upřímně přeju

6.12.2019 17:28
lupus4

XXX.XXX.205.61

vona "eluska" bude "podnikavé" děuča viz její další inzeráty
https://www.ifauna.cz/profil/eluska1/moje-inzeraty

ochotná "vydělat" na čemkoli

Přidejte reakci

Přidat smajlík