tynuskaczc

XXX.XXX.59.238
Dobrý den sháníme liščí mládě do rodiny jako mazla. Mohu poprosit má zde někdo mládě na prodej? Máme všechna povolení děkuji. Je nám jedno zda mládě bude od obecné lišky či od stříbrné
Uživatel s deaktivovaným účtem

tynuskaczc
napsal(a):
Dobrý den sháníme liščí mládě do rodiny jako mazla. Mohu poprosit má zde někdo mládě na prodej? Máme všechna povolení děkuji. Je nám jedno zda mládě bude od obecné lišky či od stříbrné
Nevymýšlejte b.lbiny a kupte si rezavého špice. Liška není na mazla vhodná. I ta nejhodnější nakonec skončí ve volieře. I když ji ochočíte, nikdy to nebude domestikované zvíře.
tynuskaczc
napsal(a):
tak lišky kaňkují v únoru, mladý maj v dubnu, tož máš trollíku dooooost času si to rozmyslet
tynuskaczc
napsal(a):
No řeknu vám to asi takhle. Známá měla liščata na flašce a vedla jezdecké kroužky. To znamená že pět dní v týdnu tam měla cizí lidi, lišky měly možnost se skvěle socializovat. Tak do 3 měsíců cajk a pak začaly být útočné. Když měly půl roku, ani její dcery se k nim nemohly přiblížit, jen ona. Prskaly a vyjížděly na každého, kdo se přiblížil moc blízko. Liška není mazlíček ale divoké zvíře a ať věnujete ochočení sebevíc času, do rodiny a na mazlíčka to nikdy nebude.
Jo a jinak to bude spíš do rubriky exotická zvířata, tam budou i inzeráty.
lesnížínka
napsal(a):
Nemohl by někdo z NETu odstranit ta de.ilní videa s liškama jako nevhodný obsah?!? To je neuvěřitelné, kolik bl.ců se na to chytí Proboha, dovedu si ještě představit nějakého puberťáka, který doteď neviděl ani psa, jak si představuje machrování s liškou. Ale do rodiny?!? No comment
Myslíš jako komplet z netu, třeba z YT? Tam jsou takový čuňárny a zvěrstva, že "chov lišky" je ještě to nejmenší zlo...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Když lidi užnevědí s čím machrovat. Ještě před pár lety stačil puberťákům potka, který jim v tramvaji vykukoval z kapuce nebo vylezl z rukávu.Teď by lišku. Asi je málo psích plemen.
fikovnice
napsal(a):
Tak já si sedím na vedení, mně to až teď docvaklo!
Ale on tento druh opice není zrovna příjemný a vůči člověku přátelský!
Tak nevím, někdo nedělá nic jiného, než opici shání. Asi nedělá dobře jen některým a nebo na to jdeš špatně: opice se musí chovat pořád, hlavně nepřestávat a vydržať
lesnížínka
napsal(a):
Tak nevím, někdo nedělá nic jiného, než opici shání. Asi nedělá dobře jen některým a nebo na to jdeš špatně: opice se musí chovat pořád, hlavně nepřestávat a vydržať
Tak pravda je, že v okamžiku pořízení se jeví jako velmi přátelské a veselé stvoření, ale velmi brzy (v řádu třeba hodin) se z tohoto stvoření vyklube úplná saň, a navíc se otočí poměr pán vs. opice...
Jinak chov tohoto druhu opice mám již doufám za sebou, příležitostně si ji "půjčuji" a postupně s mým narůstajícím věkem jsem se ji naučila řádně krotit!