Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.12.2019 17:41
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Jak zabránit psovi, aby nekousal dřevo. Prosím o radu, aby se dřevo nepoškodilo a mohlo se s ním topit. Děkuji.

12.12.2019 17:46
eli22

XXX.XXX.58.41

LucinkaPuu napsal(a):
Jak zabránit psovi, aby nekousal dřevo. Prosím o radu, aby se dřevo nepoškodilo a mohlo se s ním topit. Děkuji.

Tak tohle jsem si musela přečíst 5x, abych pochopila. Čekala jsem třeba ....."aby se mu nedostaly třísky do tlamy", ale aby se nepoškodilo dřevo! . Tak třeba mu nabídnout dřevo, které se poškodit může (ale nedělá třísky).

12.12.2019 17:47
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Co jako znamená, že by se dřevo poškodilo a topit se s ním nedalo? Topit můžete s jakýmkoliv dřevem, rozhodně nevadí, že je rozkousané, ztopit můžete i třísky. Já si teda myslela, že máte strach o zdraví psa...Dejte mu na kousání pořádnou kost, třeba vepřovou stehenní.

12.12.2019 17:48
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

A nebo ho unavit úplně jinak, aby z nudy nemusel kousat třeba, nebo mu na kousání nabídnout něco vhodnějšího..... Ale pochybuji, že tohle bude dělat někdo, komu nejvíce záleží na "stavu" dřeva. Že si pes může ublížit vem čert, ale hlavně aby dřevo se nepoškodilo

12.12.2019 18:31
GAELLE

XXX.XXX.55.67

si děláte p*del? Já bych měla strach o psovy zuby především. A pokud se týče dřeva tak se dá ztopit v jakémkoliv tvaru a stavu. Vyhledejte psychologickou pomoc

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.12.2019 18:33

Tak já dávám megíně polena schválně, ať dělá třísky na zátop, a ona mi poškozuje dříví?!
To si vyřídíme.

12.12.2019 18:36

Máme konec roku, asi soutěž o nejlepší dotaz. Podle mě nejlepší v historii tohoto fóra.
1. kousání dřeva
2. leopard mi sežral párek
3. v kolika letech může mít šestiletý bernardýn štěňata

12.12.2019 18:41
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak já dávám megíně polena schválně, ať dělá třísky na zátop, a ona mi poškozuje dříví?!
To si vyřídíme.

Zrovna jsem vymýšlela, co naučím fenu teď když má měsíc treninkový prázdniny, aby mi neskákala po hlavě, a po tomto příspěvku mě napadlo, že jí naučím nosit dřevo z kůlny do bedny před barákem - zabiju tím hned 3 mouchy jednou ranou

12.12.2019 18:49

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Zrovna jsem vymýšlela, co naučím fenu teď když má měsíc treninkový prázdniny, aby mi neskákala po hlavě, a po tomto příspěvku mě napadlo, že jí naučím nosit dřevo z kůlny do bedny před barákem - zabiju tím hned 3 mouchy jednou ranou

No aby Vám ho ale nepoškodila.

12.12.2019 18:55

Když dovezli polena, hned mě to napadlo, ať pes vezme kousek a nese ho pod střechu, kde skládám hranici. Tak jo, poleno v tlamě - jásám, pes radost, drží poleno. Jdu s ní po chodníčku, furt jásám, protože poleno drží.
U hranice velím - pusť! A pustila. Huráááá.
A otáčím zpět k hromadě, paráda, pes pochopil, jdeme pro další úlovek, tak velím - jdeme. A pes jde.
A když dojdu k brance, pes si sedá vedle mé levé nohy a na zem pokládá poleno.

12.12.2019 19:45
fawnalee

XXX.XXX.229.101

LucinkaPuu napsal(a):

Dobrýýý víte co? schovejte si dřevo ať se nepoškodí a zkuste zatopit psem......
(prosím, nebrat vážně, nejsem tyran. Jen mě překvapilo jak strašný blbiny ty lidi před vánoci napadají...pokud troll, tleskám za nápad, takovou blbost tu snad nespáchal ještě nikdo )

12.12.2019 20:17
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Máme konec roku, asi soutěž o nejlepší dotaz. Podle mě nejlepší v historii tohoto fóra.
1. kousání dřeva

To u mě vyhrává šestiletý bernardýn
... je v tom taková skrytá hádanka😂

12.12.2019 20:21
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Mám na mysli nějaký prostředek, aby to neotrávilo psa a zároveň neponičili dřevo.

12.12.2019 20:25
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

LucinkaPuu napsal(a):
Mám na mysli nějaký prostředek, aby to neotrávilo psa a zároveň neponičili dřevo.

A kolik toho dřeva máte?

Nebylo by lepší spíše se trochu zamyslet nad tím, proč to ten pes dělá? Jestli mu něco nechybí? Nějaká činnost, aktivita.Nenudí se? Nebo mu opravdu dát na kousání nějakou kost nebo něco vhodného.

12.12.2019 20:27
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

marcelaamax napsal(a):
A nebo ho unavit úplně jinak, aby z nudy nemusel kousat třeba, nebo mu na kousání nabídnout něco vhodnějšího..... Ale pochybuji, že tohle bude dělat někdo, komu nejvíce záleží na "stavu" dřeva. Že si pes může ublížit vem čert, ale hlavně aby dřevo se nepoškodilo

Pokud se poškodí dřevo, ohrozí to i psa, protože to i tak bude nadále kousat.

12.12.2019 20:32
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

fawnalee napsal(a):
Dobrýýý víte co? schovejte si dřevo ať se nepoškodí a zkuste zatopit psem......
(prosím, nebrat vážně, nejsem tyran. Jen mě překvapilo jak strašný blbiny ty lidi před vánoci napadají...pokud troll, tleskám za nápad, takovou blbost tu snad nespáchal ještě nikdo )

Díky, velice si toho vážím.

12.12.2019 20:34
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Tak ještě jinak - pes je venkovní a tam máte někde vyskládané dřevo, ke kterému má pes přístup, dřevo tahá a kouše. Vy hledáte něco, co by psa od toho odradilo a ideálně dle vás by to měl být nějaký "postřik", nebo tak něco?

Vím, že se prodávají nějaké spreje, které odpuzují psy, ale to rozhodně nebude na to, tím nastříkat všechno dřevo co máte a ani nevím, zda je to pak vhodné k topení, spíš asi ne.

První a nejjednodušší co mě napadá - nebylo by možné psovi prostě zamezit přístup k dřevu? A další, za mě nejdůležitější, má ten pes nějaké procházky, aktivitu? Můžete mu nabídnout na kousání něco jiného? Nebo je prostě jen na zahradě a kousání dřeva je jeho jediná činnost?

12.12.2019 20:36
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

marcelaamax napsal(a):
Tak ještě jinak - pes je venkovní a tam máte někde vyskládané dřevo, ke kterému má pes přístup, dřevo tahá a kouše. Vy hledáte něco, co by psa od toho odradilo a ideálně dle vás by to měl být nějaký "postřik", nebo tak něco?

Vím, že se prodávají nějaké spreje, které odpuzují psy, ale to rozhodně nebude na to, tím nastříkat všechno dřevo co máte a ani nevím, zda je to pak vhodné k topení, spíš asi ne.

První a nejjednodušší co mě napadá - nebylo by možné psovi prostě zamezit přístup k dřevu? A další, za mě nejdůležitější, má ten pes nějaké procházky, aktivitu? Můžete mu nabídnout na kousání něco jiného? Nebo je prostě jen na zahradě a kousání dřeva je jeho jediná činnost?

Konečně někdo! Se psem chodím pravidelně každý den na procházky, má psí hračky.

12.12.2019 20:36
lupus4

XXX.XXX.205.61

1. kousání dřeva

"mudla" roku se vyhlašoval na terporadně a když sem můžou i leopardi, tak za mne vede tenhle "slepičí" dotaz

Zdravím mám slepice xd.. ne máme více slepic.. a jedna slepice je zvláštní tím, že je jiná než ostatní.. nebojí se lidí, nechá se pohladit, je ochočená, muže to vypadat divně, ale má i svuj charakter slepičky.. prostě je taková jiná..

už jí mám cca 2 roky.. a nechci o ní přijít.. o tu slepičku tu její charakteristiku a povahu.. dá se nějak provést to, že bych vzal jedno vajce které slépka snese a nějak ho nechal oplodnit ? ale aby se zachovala většina DNA té matky..

Díky :) za odpovědi, snad jste to pochopili

doufám že nebudu za exota.

umí číst, psát, najít si ifaunu a pak "tohle" , kdo neviděl neuvěří

12.12.2019 20:40
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

lupus4 napsal(a):
"mudla" roku se vyhlašoval na terporadně a když sem můžou i leopardi, tak za mne vede tenhle "slepičí" dotaz

Zdravím mám slepice xd.. ne máme více slepic.. a jedna slepice je zvláštní tím, že je jiná než ostatní.. nebojí se lidí, nechá se pohladit, je ochočená, muže to vypadat divně, ale má i svuj charakter slepičky.. prostě je taková jiná..

už jí mám cca 2 roky.. a nechci o ní přijít.. o tu slepičku tu její charakteristiku a povahu.. dá se nějak provést to, že bych vzal jedno vajce které slépka snese a nějak ho nechal oplodnit ? ale aby se zachovala většina DNA té matky..

Díky :) za odpovědi, snad jste to pochopili

doufám že nebudu za exota.

umí číst, psát, najít si ifaunu a pak "tohle" , kdo neviděl neuvěří

To tu opravu bylo? A myšleno naprosto vážně?

12.12.2019 21:07

Známá (Bára) má nevlastní sestru, která vlastní kočku, Včeličku. Opravdu ji tak říká. A podle Báry je ta Včelička její nevlastní kočka.

Jinými slovy, holka má nevlastní kočku.

Lidi, to je bohužel pravda...
Stejná zadavatelka dotaz na kočkách.

12.12.2019 21:10
lupus4

XXX.XXX.205.61

marcelaamax napsal(a):
To tu opravu bylo? A myšleno naprosto vážně?

sněžný evža

https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3500256/oplozeni-vejce?from-list=1#a3500319

12.12.2019 21:28
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Známá (Bára) má nevlastní sestru, která vlastní kočku, Včeličku. Opravdu ji tak říká. A podle Báry je ta Včelička její nevlastní kočka.

Napsala bych to sem, ale dotazy se mají třídit. Ale díky, aspoň se se mnou pobaví víc lidí. ♥️

12.12.2019 21:42

:-) Prosím Vás, je to dcera, neteř nebo teta? Ta kočka.

12.12.2019 21:45

"Jaký je dnes den?" zeptal se Pú. "Dnes je dnes," vypísklo Prasátko.
"Můj oblíbený den," řekl Pú.

Zdroj: https://citaty.net/sbirky/800/nejkrasnejsi-citaty-z-medvidka-pu/

Co je to za pejska? Jaké máte hračky? My máme 100kg hraček, ale ani s jednou si nikdo nehraje, protože se ta hračka sama od sebe nehýbe a to není zábava. Jenom jedno kuřátko, co bylo na natažení, to bylo super, ale jen cca 1,5 vteřiny.
Pak zemřelo.

12.12.2019 22:00
manitschka

XXX.XXX.5.219

Genialni moudra z Medvidka Pu jsou jedna vec....:-)

...ale, uprimne, ja vazne nechapu, proc by nekomu melo vadit, ze pes kouse drevo. Jako proc?? Zadavatelko, v cem s tim mate problem? Realne, muze to necemu uskodit? Nam psi na chalupe pomahali se drevem bezne. Vsichni, velikosti ruznych. Svazeni a skladani - kradu, kousu, roznasim, schovavam. V chalupe na topeni - odstranuji od kamen a pripravuji trisky na rano. Jediny problem, co kdy nastal, byla tak max narazena hlava o stul, kdyz si nektery z kamaradu zacal s pesanem hrat a o poleno se v sede tahat. Od ceho jsme psy vzdy drzeli stranou byla cirkularka, a nebo kaceni celeho stromu. To ovsem asi nebude uplne to, nac se ptate, ze.

12.12.2019 22:25
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Ta kočka je čtyřnohý savec z čeledi kočkovitých.

13.12.2019 06:25
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

marcelaamax napsal(a):

Má míčky a pískací kost. Jakmile proběhne kolem dřeva,je konec a nemůžu nic dělat.

13.12.2019 06:32
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

LucinkaPuu napsal(a):
Má míčky a pískací kost. Jakmile proběhne kolem dřeva,je konec a nemůžu nic dělat.

Jak nemůžete nic dělát?
Vy jste němá a upoutaná na lůžko?

13.12.2019 06:52
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Jak nemůžete nic dělát?
Vy jste němá a upoutaná na lůžko?

Když mu to chci vzít,je agresivní. A už mě i pokousal, že mi tekla krev.

13.12.2019 06:57
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

LucinkaPuu napsal(a):
Když mu to chci vzít,je agresivní. A už mě i pokousal, že mi tekla krev.

Tak tady je asi obava o stav dřeva Váš nejmenší problém.

...i když si stejně myslím, že jste troll

13.12.2019 07:53

marcelaamax napsal(a):
A kolik toho dřeva máte?

Nebylo by lepší spíše se trochu zamyslet nad tím, proč to ten pes dělá? Jestli mu něco nechybí? Nějaká činnost, aktivita.Nenudí se? Nebo mu opravdu dát na kousání nějakou kost nebo něco vhodného.

jenom k tomu, protože jinak mi je starost o kondici dřeva nepochopitelná.....můj pes, zaměstnaný a nenudící se pes, miloval deatomizaci klacků,celoživotně. Od prvního okamžiku, kdy si jako štěně vlezl se smetáčkem za křeslo a soustředěně hryzal. To nebyla zábava z nudy, ale zábava chtěná, zábavná a milovaná, prioritní.

13.12.2019 08:18

jenom k tomu, protože jinak mi je starost o kondici dřeva nepochopitelná.....můj pes, zaměstnaný a nenudící se pes, miloval deatomizaci klacků,celoživotně. Od prvního okamžiku, kdy si jako štěně vlezl se smetáčkem za křeslo a soustředěně hryzal. To nebyla zábava z nudy, ale zábava chtěná, zábavná a milovaná, prioritní.

Můj pes je to samé. Jestli existuje něco, co zbožňuje, je to dřevo. Venku si radši kouse klacek než aby si hrál s oblíbenou hračkou kterou pořád zmoula doma.
Přikládám fotku, kdy si upravil paletu, na které lehaval při hlídání rajonu. Ale podle toho co říkal, to nebyl on, ale soused, co k nám pořád čumí přes plot, jen ji chudák nedokázal ubránit 🤷‍♀️

13.12.2019 08:29

pracant
krásná kupa na zátop......

13.12.2019 09:17
Atheira

XXX.XXX.181.160

LucinkaPuu napsal(a):

Jenže nějaký míčky a pískací kosti jsou mu k ničemu. Psi si s hračkami většinou hrát nebudou, když si s nimi nebudete hrát společně.
Zato taková pořádná syrová kost, u tý mu asistovat nemusíte a bavit ho bude určitě víc než pískací.

13.12.2019 09:23
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Jo, já to chápu. Moje čuba taky miluje hryzání, čehokoli. Hlavně dřeva,dřevo máme v kůlně, kam se nedostane. Ale jakmile najde nějakou větvičku nebo něco, tak jede. Kradla i doma dřevo od kamen - dali jsme ho do uzavíratelné bedny.

Neříkám, že to musí být z nudy, jen že je to jedna z možností .

13.12.2019 09:58

Můj pes je to samé. Jestli existuje něco, co zbožňuje, je to dřevo. Venku si radši kouse klacek než aby si hrál s oblíbenou hračkou kterou pořád zmoula doma.
Přikládám fotku, kdy si upravil paletu, na které lehaval při hlídání rajonu. Ale podle toho co říkal, to nebyl on, ale soused, co k nám pořád čumí přes plot, jen ji chudák nedokázal ubránit 🤷‍♀️

Je to Tibetská doga?

13.12.2019 13:46

Je to Tibetská doga?

Ano, v té době cca 8-9 měsíců myslím, už je to nějaký pátek, co si to ležení rozebral.

13.12.2019 21:39
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Atheira napsal(a):
Jenže nějaký míčky a pískací kosti jsou mu k ničemu. Psi si s hračkami většinou hrát nebudou, když si s nimi nebudete hrát společně.
Zato taková pořádná syrová kost, u tý mu asistovat nemusíte a bavit ho bude určitě víc než pískací.

Kdo říkal, že s ním nejsem.

13.12.2019 21:40
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Krásné stvoření.

13.12.2019 21:53
Naděžda Králíčková

XXX.XXX.105.20

Musím říct že vám bych ty pejski vzala toto je hrůza. Však by si chudinka mohl udělat třísku hlavně že vy si zatopýte doma haha to je hrozně fajn co ale ne není zamyslete se nad sebou

13.12.2019 21:59
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Naděžda Králíčková napsal(a):
Musím říct že vám bych ty pejski vzala toto je hrůza. Však by si chudinka mohl udělat třísku hlavně že vy si zatopýte doma haha to je hrozně fajn co ale ne není zamyslete se nad sebou

Kdo říkal, že jich mám víc? Ach, ta vaše gramatika....

13.12.2019 22:01
Šarina

XXX.XXX.231.146

To u mě vyhrává šestiletý bernardýn
... je v tom taková skrytá hádanka😂

Jj, šestiletý bernardýn může mít štěňata kdykoliv. (Možná je už měl.)

13.12.2019 22:02
lupus4

XXX.XXX.205.61

souboj trollů

13.12.2019 22:13
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

♥️♥️♥️♥️♥️🥰😍😍😍😘😘😘

13.12.2019 22:19

..takhle když u nás byly povodně v r. 2002, tak náš maliňák lovil s vody polena a nosil je až na dvůr, tenkrát z toho byla pěkná hranička dříví......on se unavil, my v zimě zahřáli.......

13.12.2019 22:22

:-) Prosím Vás, je to dcera, neteř nebo teta? Ta kočka.

13.12.2019 22:25

lupus4 napsal(a):
sněžný evža

https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3500256/oplozeni-vejce?from-list=1#a3500319

...málem jsem se polulala smíchy........

13.12.2019 22:49
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

..takhle když u nás byly povodně v r. 2002, tak náš maliňák lovil s vody polena a nosil je až na dvůr, tenkrát z toho byla pěkná hranička dříví......on se unavil, my v zimě zahřáli.......

To já jsem to psům zatrhla hned druhý den, když jsem viděla, jak v té vodě pluje mrtvá kráva, obří olejová skvrna apod. (o vyplavených septikách ani nemluvě).

... ale jinak je maliňák dobrý dělník na každou práci

13.12.2019 22:50
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Takže přátelé, kočka jelikož savec je zvíře, nikoliv člověk.

13.12.2019 22:52
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

LucinkaPuu napsal(a):
Takže přátelé, kočka jelikož savec je zvíře, nikoliv člověk.

Člověk není savec?

13.12.2019 22:59
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Člověk není savec?

Je. Člověk není kočka, respektive zvíře.

13.12.2019 23:10

Ja si kolikrat rikala, ze tady je to tak moc vazne, ze "humor" nebude... A ejhle :)
Je to tady!
Super :)

13.12.2019 23:14

Zadání: Kočka jelikož savec je zvíře. Kočka se jmenuje kočka, jelikož savec je zvíře.
Kočka je savec, jelikož je zvíře. Kočka, nikoliv člověk, je savec. Savec je zvíře, nikoliv člověk, jelikož kočka je savec. Zvíře je savec, jelikož kočka není člověk.
Úkol: Je teta savec neteř člověka, a pakliže je, je vlastní?

13.12.2019 23:14

Tak tady je asi obava o stav dřeva Váš nejmenší problém.

...i když si stejně myslím, že jste troll

...neni drevo, jako drevo...

Ale topit savcem? Neni to moc?

13.12.2019 23:19
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Tak tomuhle už nestíhám (to bude asi tím, že jsem střízlivá)

13.12.2019 23:21

Zadání: Kočka jelikož savec je zvíře. Kočka se jmenuje kočka, jelikož savec je zvíře.
Kočka je savec, jelikož je zvíře. Kočka, nikoliv člověk, je savec. Savec je zvíře, nikoliv člověk, jelikož kočka je savec. Zvíře je savec, jelikož kočka není člověk.

Sepisu si to pod sebe jestli dovolite...
Tolik neznamych... kalkulacka bude treba :)
X + Y = je, ale normalni to nebude

13.12.2019 23:22
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

To by byla skvělá slovní úloha do matiky.

13.12.2019 23:24
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Lidi, s vámi je sranda. ♥️♥️😂

13.12.2019 23:27

Já nesavec. Bohužel.
Pro zadavatelku - co je to za plemeno, ten pes? Nikoli kočka, ten pes.
A tentokrát to zkuste jinak, prosím.
Můj pes je x roků starý, je to plemeno x, chodíme x kilometrů, umí x povelů, přetahujeme se o x hraček.

13.12.2019 23:30

LucinkaPuu napsal(a):
Lidi, s vámi je sranda. ♥️♥️😂

Lepsi "troll" tu nebyl. Fakt.
Jste skvela.
Drzte se.

Nemate jeste nejaky "dotaz"? Uz ted jsem Vas fanda.

13.12.2019 23:36

Kolik vás tam ještě je?

14.12.2019 07:58

Přece nebudeme mít psa jen tak, musí se pricinit k chodu baráku 😁

14.12.2019 22:10
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Lepsi "troll" tu nebyl. Fakt.
Jste skvela.
Drzte se.

Nemate jeste nejaky "dotaz"? Uz ted jsem Vas fanda.

Děkuju. To je milé. 😂♥️

14.12.2019 22:17
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Já nesavec. Bohužel.
Pro zadavatelku - co je to za plemeno, ten pes? Nikoli kočka, ten pes.
A tentokrát to zkuste jinak, prosím.
Můj pes je x roků starý, je to plemeno x, chodíme x kilometrů, umí x povelů, přetahujeme se o x hraček.

Můj pes být 2 roky na světě. Plemeno čivava. Chodíme 1-2 km. Umí 3 povely: sedni, pac, lehni. Přetahujeme se o 2 hračky.

Zkoušíme povel "pusť", ale nejde nám to.

14.12.2019 22:52

Už vidím tu čivavu, jak nosí polena a dělá z nich třísky. Fakt dobrý.

14.12.2019 22:53
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Pes se jmenuje Ča. Někdy mu ač nerada řeknu P*ča. A pak mě to moc mrzí.

15.12.2019 00:06

To já jsem to psům zatrhla hned druhý den, když jsem viděla, jak v té vodě pluje mrtvá kráva, obří olejová skvrna apod. (o vyplavených septikách ani nemluvě).

... ale jinak je maliňák dobrý dělník na každou práci

...tahal to z řeky rozvodněné na okolní louky, a do té řeky to teklo z rybníků a pískoven, takže docela bez větších ekl.haftů......

15.12.2019 01:33
fikovnice

XXX.XXX.135.59

GAELLE napsal(a):
si děláte p*del? Já bych měla strach o psovy zuby především. A pokud se týče dřeva tak se dá ztopit v jakémkoliv tvaru a stavu. Vyhledejte psychologickou pomoc

Psychologickou pomoc pro psa nebo pro LucinkuPuu?

15.12.2019 01:47
GAELLE

XXX.XXX.55.67

fikovnice napsal(a):

po přečtení diskuse pro psa p*ča a pro lucinku p*ča II

15.12.2019 09:39

fikovnice napsal(a):

...viděla bych to na Lucinku medvídka Pú.......

15.12.2019 09:48

LucinkaPuu napsal(a):
Pes se jmenuje Ča. Někdy mu ač nerada řeknu P*ča. A pak mě to moc mrzí.

Tobě bych to řekla taky a ani by mě to nemrzelo

15.12.2019 11:26
LucinkaPuu

XXX.XXX.168.140

Tobě bych to řekla taky a ani by mě to nemrzelo

Odkdy si tykáme?

15.12.2019 12:04
fikovnice

XXX.XXX.135.11

Atheira napsal(a):

Já jsem onehdá koupila vestajovi srnčí nohu...a byl úplně v transu jak důkladně ji ohryzával. A ještě větší, co v obchodě měli, byla pštrosí noha. Ale ta by byla tak 1.5x větší než vestaj sám, tak jsem pro začátek volila tu srnčí.

15.12.2019 12:45

LucinkaPuu napsal(a):
Odkdy si tykáme?

Trolly nemám v oblibě a ty mě vytáčíš, takže tobě tykám od teď

15.12.2019 13:03

Aj i já harantům tykám.

15.12.2019 14:35
LucinkaPuu