Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Venca512

21.12.2019 15:14
Venca512

XXX.XXX.157.6

Dobrý den, mám dotaz ohledně sousedovic psů jsou 3 a vybrali si ke kakčení náš pozemek přesně za domem. Mám malé děti a je fakt blbí když to děcko do toho šlápne. Co se dá s tím dělat oplocovat se mi to nechce. Díky za reakce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.12.2019 15:38

ani vy, ani soused nemáte plot?

oplotit je nejjednodušší.

ale asi by fungovalo i sbírání těch bobíků a přemístění přes sousedovy dveře.

21.12.2019 15:40
Atheira

XXX.XXX.181.160

Domluvit se se sousedem, aby si po svých psech na vašem pozemku uklízel?

A když vás pošle do háje, pořád mu je můžete střílet lopatou přes hranici pozemku. Sousedský vztahy jsou skvělá věc.

21.12.2019 15:44
fikovnice

XXX.XXX.135.83

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ani vy, ani soused nemáte plot?

oplotit je nejjednodušší.

ale asi by fungovalo i sbírání těch bobíků a přemístění přes sousedovy dveře.

Asi překlep , předpokládám, že jste chtěla napsat před sousedovy dveře. Přes to už by bylo silný kafe... Znala jsem případ paní, které sousedovic psi s odpuštěním sr..li všude možně na jejím pozemku. Domluva nefungovala. Tak týden tato lejna poctivě sbírala, po týdnu na souseda zazvonila a obsah kýblu mu před jeho zrakem vyklopila na rohožku!

21.12.2019 17:28

Jak je krásné mít svůj pozemek oplocen!

21.12.2019 18:14

natáhněte tam ohradník a máte klid s min. náklady. Pes zjistí velmi rychle že tam nemá lézt a ohradníku se bojí i když tam už proud nejde.
Sice by je tam soused pouštět neměl, ale když s ním není řeč, je tohle nejjednodušší.

22.12.2019 20:18

Řešili jsme totéž jednou u kamaráda. Příjezd ke garáži, zatravňovací dlažba. Plot nepřipadal v úvahu - předzahrádky ve městě - ne všechno lze oplotit.
Vyrobili jsme cedule : Nepouštějte sem psy, leží zde krysí návnada - zafungovalo to.
Teď u nás ve vsi : Jedna sousedka má NO a starý průchozí plot - jednu plaňku spraví, pes si vyrazí jinou. Přes cestu proti ní druhá a má trvale otevřená velká těžká vrata.
NO se chodí venčit za vrata ( trávník, příjezd, vchod do chalupy ). Sousedka s vraty sebere do igeliťáku a přehodí přes cestu a plot majitelce NO před dveře. Ta to hodí zpátky s radou, ať si zavírá vrata. A takhle si to h.... přehazují až někde zmizí. Zatím se nepopraly !

22.12.2019 21:17
fikovnice

XXX.XXX.135.203

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Řešili jsme totéž jednou u kamaráda. Příjezd ke garáži, zatravňovací dlažba. Plot nepřipadal v úvahu - předzahrádky ve městě - ne všechno lze oplotit.
Vyrobili jsme cedule : Nepouštějte sem psy, leží zde krysí návnada - zafungovalo to.
Teď u nás ve vsi : Jedna sousedka má NO a starý průchozí plot - jednu plaňku spraví, pes si vyrazí jinou. Přes cestu proti ní druhá a má trvale otevřená velká těžká vrata.
NO se chodí venčit za vrata ( trávník, příjezd, vchod do chalupy ). Sousedka s vraty sebere do igeliťáku a přehodí přes cestu a plot majitelce NO před dveře. Ta to hodí zpátky s radou, ať si zavírá vrata. A takhle si to h.... přehazují až někde zmizí. Zatím se nepopraly !

No ale stejně by mě zajímalo, kde to h.... zmizí, tedy kdo z těch dvou vyhrává...

22.12.2019 22:18

Na jedné nebo druhé straně ve křoví, když má jedna nebo druhá "oko z kašparovy krávy" a netrefí se přede dveře :-))
A nebo to jedna potají vzdá. Asi ta rozumnější.

Přidejte reakci

Přidat smajlík