Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

bob00

22.12.2019 13:50
bob00

XXX.XXX.101.11

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.12.2019 14:53

Moc vlákniny, budou pravděpodobně s.rací a zakímala by mě jehněčí masová šťáva- co to je?

22.12.2019 15:00
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Moc vlákniny, budou pravděpodobně s.rací a zakímala by mě jehněčí masová šťáva- co to je?

Odstředěné jehně? Teď je to moderní

22.12.2019 15:02

lesnížínka napsal(a):
Odstředěné jehně? Teď je to moderní

Ale fuj, to zní fakt nechutně.

22.12.2019 15:07
lupus4

XXX.XXX.205.61

humus

jehně a koza (70 % ze: 37 % čerstvé jehněčí maso, 18 % čerstvé kozí maso, 14 % sušené jehněčí, 1 % jehněčí masová šťáva),

udělejte si přepočet z čerstvého na suché
v podstatě jsou to jen hooodně drahý jehněčí a kozí nožky + vemena

22.12.2019 15:25

Ale vždyť to jsou opsané Wolfsblut.
Vlákniny trochu víc, to ano.
Masová šťáva je normální vývar, něco jako tady hydrolyzovaná játra, ale tohle nesmrdí.
Myslím, že to jsou stejné granule jako Barking heads, Simpsons (jo, Simpsons píše aj to složení stejně), Wolfsblut a spousta dalších.
Maso je psané zmateně, ale je ho tam tak nějak jako v ostatních. Normálně.
Jenže je to trochu drahé. WB má za tu cenu určitě 15kg. Mám pocit, že WB i Simpsons se dá koupit do 100kč/kg.
Jinak kvalitní granule. Asi belgická značka a zakázka v Anglii, jako všichni ostatní.
Když to dostanou na cenu těch všech ostatních, tak beru.

bob00

26.12.2019 15:31
bob00

XXX.XXX.74.61

Je těžké narazit na granule, které by se mi složením líbily více. Ale co ta vláknina, není to na puppy moc? Díky za rady!

27.12.2019 09:36
eli22

XXX.XXX.58.41

Můžete mi mrknout na tyto granule? Dostali jsme je pod stromek. Granule dávám pouze ráno (Simpsons, Purizon), malou hrstičku, spíš jen aby něco dostali k snídani, když já taky jím. Jinak vařím a štěně je i na syrovém. Tak jestli tyhle můžu občas dát a jestli tam není pro více než 14tiletého psa moc vápníku. Díky
https://www.zoohit.cz/shop/psi/granule/wild_elements_dry/wild_elements/726935

27.12.2019 10:40

eli22 napsal(a):
Můžete mi mrknout na tyto granule? Dostali jsme je pod stromek. Granule dávám pouze ráno (Simpsons, Purizon), malou hrstičku, spíš jen aby něco dostali k snídani, když já taky jím. Jinak vařím a štěně je i na syrovém. Tak jestli tyhle můžu občas dát a jestli tam není pro více než 14tiletého psa moc vápníku. Díky
https://www.zoohit.cz/shop/psi/granule/wild_elements_dry/wild_elements/726935

Tak tímhle bych fakt nekrmila.

27.12.2019 10:45
eli22

XXX.XXX.58.41

Ani jako pamlsek?

27.12.2019 12:04
lupus4

XXX.XXX.205.61

já taky ne
20 % čerstvé hovězí maso z USA (Nebraska Beef), hrách (loupaný), 15 % jehněčí bílkovina (sušená), 10 % sladké brambory (sušené), bramborový škrob, 7 % drůbeží bílkovina (sušená), koláč z dýňových semen, 5 % drůbeží tuk,

proč dávat jed jako pamlsek ?

27.12.2019 12:35
eli22

XXX.XXX.58.41

lupus4 napsal(a):
já taky ne
20 % čerstvé hovězí maso z USA (Nebraska Beef), hrách (loupaný), 15 % jehněčí bílkovina (sušená), 10 % sladké brambory (sušené), bramborový škrob, 7 % drůbeží bílkovina (sušená), koláč z dýňových semen, 5 % drůbeží tuk,

proč dávat jed jako pamlsek ?

ok, tak to vyhodím.

27.12.2019 12:42
lupus4

XXX.XXX.205.61

eli22 napsal(a):
ok, tak to vyhodím.

vysypte to u Starého mostu do vody kačenám

27.12.2019 12:47
eli22

XXX.XXX.58.41

lupus4 napsal(a):
vysypte to u Starého mostu do vody kačenám

Ony jsou ale dost velké, aby se kačenám nic nestalo . Jestli to pro kačeny bude ok, tak je tam dám.

27.12.2019 13:07

krmím kachny (nebo husy, nevím) granulemi, co nám zbývají
royal canin obrovské placky sežraly a jakou měly radost
i když ony mají radost ze všeho, nikdo se o ně nestará, už myslím na to, jak je ukončím prakem

myslím, že jako pár pamlsků .. se psovi nic moc hrozného nestane, ale 15kg pytel bych nechtěla
když se podíváte, čím se pamlskuje - salám, párek,... to je na stejné úrovni

27.12.2019 14:53
eli22

XXX.XXX.58.41

krmím kachny (nebo husy, nevím) granulemi, co nám zbývají
royal canin obrovské placky sežraly a jakou měly radost
i když ony mají radost ze všeho, nikdo se o ně nestará, už myslím na to, jak je ukončím prakem

myslím, že jako pár pamlsků .. se psovi nic moc hrozného nestane, ale 15kg pytel bych nechtěla
když se podíváte, čím se pamlskuje - salám, párek,... to je na stejné úrovni

Měla jsem jich jedno kilo, půl jsem tam dala kachnám, baštily.

Kathlyn

11.2.2020 03:36
Kathlyn

XXX.XXX.250.251

Já krmím Celtic connection a je znát, že prospívají. Krmila jsem ještě Carna4 ale později jim přestali chutnat, stejně tak Annamaet. Za mě Celtic ok.

11.2.2020 09:20

Celtic jsou dobré granule, ale..
Vím, že "už nejsou v eu", ale 12kg přes 2000kč je prostě moc. Aby to nedopadlo jako s Devoted, také nasazená vysoká cena a teď už je tu nekoupíme.
Simpsons jsou stejné (možná i stejný podnik) a cenově takhle:
https://www.bitiba.cz/shop/krmivo_pro_psy/granule_pro_psy/simpsons_premium/simpsons_premium_80_20/582574

Petrnov112

17.2.2020 23:28
Petrnov112

XXX.XXX.168.240

Jak psala megi, celtic jsou podobné jako barking heads. Za parking heads dáte kolem 1500 místo 2000, které stojí celtic. https://www.aaagranule.cz/granule-pro-psy/barking-heads-chop-lickin--lamb-12kg/

25.5.2020 11:45
mysakpasak

XXX.XXX.164.253

Simpsons - pozor, přefosforován !

29.5.2020 15:41
Honza z k9

XXX.XXX.253.199

Ahoj všem, já krmím EUKANUBOU a jsem maximálně spokojen. Eukanuba vyrábí krmiva pro

všechny velikostní a věkové skupiny, se specialním výživovým zaměřením pro dané plemeno, zátěž

a kondici. Mojí psi jsou ve skvělé kondici, srsti plní energie. Doporučuji vyzkoušet

29.5.2020 15:46

ty, Honzo
tady jsi na psech, drůbež je jinde......

16.6.2020 11:04
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Zdravím, vetřu se sem s dotazem na granule Kennels favourite, zajímá mě váš názor na ně. Do nedávna jsem o těch granulích neslyšela, ale teď jsou hodně doporučovány a to především lidmi, kteří mají psy "sporťáky". Tak by mě zajímalo, jestli jsou fat tak dobrý.

Jinak psy mám pořád na mase, s tím, že jsem tedy měla v plánu jednou denně maso a jednou denně granule, což nějak neklaplo a je to dvakrát denně maso . Ale občas, když zapomenu vyndat maso a nebo někdy když jsem v práci a krmí přítel, tak granule dostanou. Takže nějaké doma v zásobě chci mít. Když to vezmu za poslední měsíc třeba, tak dostali granule cca 5 krát. A s tím souvisí můj další dotaz - jak dlouho můžu mít granule doma otevřené? Pokud budou v chladu, suchu, zavřené v barelu. Je asi blbost kupovat nějaký 15-20 kg pytel?

16.6.2020 14:41

teď jsou hodně doporučovány a to především lidmi, kteří mají psy "sporťáky".

na trhu uz je to roky. normalni prumer dle slozeni, chem. konzervace, neidentifikovana ziv. slozka.

ono se sportaky je to proste tak, ze tech psu většinou mají hodne a potrebuji srazit cenu krmeni.
"funguje" jim pak vlastne kazde 20kg baleni

pes na tom prezije.

16.6.2020 20:39
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Chápu, i když mi je zrovna doporučovali lidi, kteří mají jednoho nebo dva psy a závodně jezdí na koloběžce a běhají CC. Že zkoušeli i dražší granule a na těchto prospívají psi nejlíp. Nicméně vím, že je to hodně individuální, můj předešlý pes prospíval nejlíp na Britech, prémiových jehněčích a i mnohem kvalitnější granule byly problém , no nicméně do toho už bych nešla.

Ono zase na druhou stranu si říkám, že když moji psi dostanou ty granule takhle párkrát do měsíce, tak to asi moc řešit nemusím

16.6.2020 22:11

Verim, ze jim na tom psy funguji.
To je proste podstata granuli - zabezpecit plnohodnotne potreby psa :-D

Tyhle jsou tak konzerovane, ze otevrene vydrzi nejspis dost dlouho.

16.6.2020 23:13
Honza z k9

XXX.XXX.241.197

Já doporučuji Eukanubu. Vyzkoušejte a uvidíte. Mám s ní perfektní zkušenosti.

Cenově přijatelná a přitom kvalitní. Mojí psi Eukanubu milují. A je na nich vidět, jak jím tohle krmení

prospívá. Vyzkoušejte....

17.6.2020 07:11
domi.t

XXX.XXX.131.130

Honza z k9 napsal(a):

Cenově přijatelná a přitom kvalitní. Mojí psi Eukanubu milují. A je na nich vidět, jak jím tohle krmení

Ja doporučujem robiť reklamu menej nápadne Vyskúšajte a uvidíte. Vyskúšajte!

17.6.2020 14:15
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Honza z k9 napsal(a):

Proboha! :-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík