Uživatel s deaktivovaným účtem

To je dobrý, zrovna jsem hledala nějakou diskuzi na tohle téma, takže vyřešeno....
Přeji všem krásné a hlavně pohodové vánoce a ať od Ježíška pod stromečkem najdete dárek, který potěší a ze kterého budete mít opravdu radost.....

Připojuji se.
Přeji vám všem na ifauně krásné Vánoce prožité s těmi, které máte rádi.

I já přidávám svůj hlas: a přeji zde všem známým, blízkým i těm méně známým pohodové vánoční svátky a do celého nového roku 2020 hlavně hodně zdraví!
Jana

RozaTonda-mopsi
napsal(a):
Máte krásné kočičky! a krásné jméno. Taky jsem Jana 😀
Všem na fauně přeju krásné Vánoce a hlavně ZDRAVÍČKO páníkům a jejich zvířatům. Taky bych dala fotečku, ale jsem v práci, tady v PC nemám. Hezký čičáci, ten krátkosrstý se mi líbí. Zdravím, taky Jana
napsal(a):
Všem na fauně přeju krásné Vánoce a hlavně ZDRAVÍČKO páníkům a jejich zvířatům. Taky bych dala fotečku, ale jsem v práci, tady v PC nemám. Hezký čičáci, ten krátkosrstý se mi líbí. Zdravím, taky Jana
Děkuji mnohokrát! Akorát krátkosrstí jsou dva - na té fotce jak jsou spolu . Lidem se hodně líbí ten s bílými znaky - možná myslíte toho...? Jinak Elsa je MCO (Mainka).
A Jan je nás tady poněkud více, vím ještě nejméně o dalších dvou...

Můžu taky něco říct, když nejsem Jana?
Pěkné Vánoce přeju.
Cstmr: ten PES je větší než strom :-)
napsal(a):
Navíc si pamatuji, že jste to byla Vy, komu se líbil náš vestaj... Ten černý s pálením. Dnes večer mu to vyřídím a pošeptám do ouška...
už druhé vánoce je to jen vzpomínka ................přeju všem paničkám, páníčkům, pejskům, kočičkám a dalším zvířátkům krásné svátky. Pavla

fikovnice
napsal(a):
Navíc si pamatuji, že jste to byla Vy, komu se líbil náš vestaj... Ten černý s pálením. Dnes večer mu to vyřídím a pošeptám do ouška...
Jo, jo chtěla jsem to napsat a líbí se mi pořád, nedávno, někde na vlákně jste dala jeho fotky i jak byl mrňousek a teď, tenkrát jste ho měla v profil. obrázku. Myslela jsem, že je to mainská mývalí, chová je i kadeřník Libor Šula, mají je i na Turnerově chatě u řeky Vydry na Šumavě. Líbí se mi oba krátkosrstí na fotce, nevím, já nějak ty dlouhosrstý zvířata nemusím, ať se jedná o psy i kočky, bohužel mám doma chlupáče. Kdysi jsem měla siamku, byla krásná a moc hodná. Moje sestřenice má burmillu, je moc hezká, takový rošťák.

RozaTonda-mopsi
napsal(a):
Máte krásné kočičky! a krásné jméno. Taky jsem Jana 😀
No tak, kdo se jmenuje Jana, ať zvedne ruku...
Já se hlásím

GAELLE
napsal(a):
už druhé vánoce je to jen vzpomínka ................přeju všem paničkám, páníčkům, pejskům, kočičkám a dalším zvířátkům krásné svátky. Pavla
Zrovna jsem tak ráno koukala na ty moje důchodce a říkala jsem si, jestli ještě za rok o dalších vánocích budem komplet, byl by to ten nej dárek pod stromeček. No a samozřejmě tak jako již několikrát v letošním roce jsem obrečela mého afgánka....a to už je víc jak deset let po smrti....i teď bulim, jak želva.....
Aj od nás.
Smradi to dneska oslavili po svým - vymetli každej rygol s vodou.
napsal(a):
Jo, jo chtěla jsem to napsat a líbí se mi pořád, nedávno, někde na vlákně jste dala jeho fotky i jak byl mrňousek a teď, tenkrát jste ho měla v profil. obrázku. Myslela jsem, že je to mainská mývalí, chová je i kadeřník Libor Šula, mají je i na Turnerově chatě u řeky Vydry na Šumavě. Líbí se mi oba krátkosrstí na fotce, nevím, já nějak ty dlouhosrstý zvířata nemusím, ať se jedná o psy i kočky, bohužel mám doma chlupáče. Kdysi jsem měla siamku, byla krásná a moc hodná. Moje sestřenice má burmillu, je moc hezká, takový rošťák.
Ano, ano, dávala jsem znovu fotky našeho lumpíka, protože kašle/dáví se. Je to, tuším, ve vlákně s názvem "Nádor hrtanu?" nebo tak nějak...
Jinak dlouhosrsté kočky jsou fakt nic moc na úpravu a úklid doma. A já dodnes mám pocit, že Elsina matka taková chlupatice nebyla. No co už... Elsa papírová je, viděla jsem i otce, ale toho si moc nepamatuji. Možná je u ní blbé, že je stříbrná a ty chlupy jsou všude vidět...
Jinak ale pardon za OT.
Aj my Vam prajeme stastne a pozehnane Vianoce🙂A dakujeme za kazdu dobre mienenu radu🙏🏻
Nefret ma uz 9 mesiacov a "trosku"podrastla.

Tak teď nevím kam. Tak třeba sem - pohodu, zdraví a prachy a štěstí, protože to si nekoupíš za žádné peníze, o Vánocích i v roce 2020.

napsal(a):
Můžu taky něco říct, když nejsem Jana?
Pěkné Vánoce přeju.
Cstmr: ten PES je větší než strom :-)
Je třeba velkého psa na hlídání velkého domu 😁 a taky se prima zábori člověk do chlupů, když spolu spíme v posteli, je to jako obrovský hřejivý plyšák ❤️

napsal(a):
Tak teď nevím kam. Tak třeba sem - pohodu, zdraví a prachy a štěstí, protože to si nekoupíš za žádné peníze, o Vánocích i v roce 2020.
Tak jste také jednou dostala mne :-) fotografuji si před radnicí všecky sochy, ale nenapadlo mě jim vrazit psa na hlídání :-)
Psici, kocourovi i Vám vše nejlepší :)
napsal(a):
Já než si to zvětšila tak koukám...panebože, takhle vypadá Orionka?!? Vždyť je jak zombie! Sem se se tomu pak nasmála

I já se přidávám, všem lidem dobrého srdce a všem zvířatům jen to nejlepší v novém roce
Též se připojuji a přeji všem klidné prožití Vánoc a v roce 2020 hlavně zdraví

Zdraví (to dvakrát podtrženo), lásku, pohodu, osobní, pracovní i chovatelsko - sportovní úspěchy s chlupáči přeje nejen k svátkům Vánočním, ale i po celý příští rok ze srdce všem Eva
PumaCZ
napsal(a):
To je ale obr! Kolik vubec vazi? :)
Je nadherna :))
Dakujeme🙏🏻
No vazi 35 kil.Viem,je to dost,ale ona ma odmala silnu kostru,mohutnu postavu,velku hlavu a tym,ze stale v lese poluje a od stenda plava,tak aj siroky hrudnik.Je nadherne nasvalena. Vsetci vravia,ze vyzera ako pes,chyba jej ta jemnost a utlejsia kostra,ktoru fenky zvycajne mavaju.Navyse teraz je aj riadne hunata,tak opticky vyzera,ze jej je este viac😂Kohutikovu maximalnu vysku pre feny (56 cm) prerastla v necelych 6 mesiacoch.
Ale Hachi rastie do krasy😍Dufam,ze zdravotne to je tiez ok a ze labky posluchaju.