JarekFilipsky

XXX.XXX.26.249
Je problém když můj pes sežral celou studentskou pečeť 64% i s alobalem
Mám to nějak řešit?
Pes cca 35 kg těžký
JarekFilipsky

XXX.XXX.168.72
Takže pokud do 2 dní nebude alobal venku tak to začít řešit na veterině?
Limpfinda45

XXX.XXX.45.54
Prosím potřebuji pomoct můj pes 5ti měsíční akita Inu snědl 2 babovičky a 3 šuhajdy s čokoládou na povrchu máme jet k veterináři?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Limpfinda45
napsal(a):
Prosím potřebuji pomoct můj pes 5ti měsíční akita Inu snědl 2 babovičky a 3 šuhajdy s čokoládou na povrchu máme jet k veterináři?
Samozřejmě. A vemte veterináři vzorek cukroví, ať si taky dá.
Teď vážně - NE!

napsal(a):
Samozřejmě. A vemte veterináři vzorek cukroví, ať si taky dá.
Teď vážně - NE!
Stejně si myslím, že tu někdo soutěží o to, jakou nejdeb.ilnější otázkou se tu budeme zabývat. :-))

napsal(a):
Stejně si myslím, že tu někdo soutěží o to, jakou nejdeb.ilnější otázkou se tu budeme zabývat. :-))
...LucinkaPuu je k nepřekonání......krásné otázky kladla v rubrice "různé".....

napsal(a):
A tak já bych nebyla tak radikální....jsou lidi, kteří jsou prostě úzkostlivější a neví... navíc mají načteno, že pes může pouze lidskou stravu, navíc strašák-toxická čokoláda ...cukroví je taky smrtelný jed-moc cukru, moc tuku...nedivte se..

Megí si vytáhla plastovou krabici s vanilkovými rohlíčky, odnesla na chodbu, otevřela, sežrala obsah, zavřela krabici, šla spát.
Zpět do kuchyně krabice neodnesena.
Rekonstrukce vychází z faktů, že v domě byl pouze pes a já a rozšlápnutí krabice ve 3:14 SEČ.
Ale jak spokojeně spinkala.

napsal(a):
Megí si vytáhla plastovou krabici s vanilkovými rohlíčky, odnesla na chodbu, otevřela, sežrala obsah, zavřela krabici, šla spát.
Zpět do kuchyně krabice neodnesena.
Rekonstrukce vychází z faktů, že v domě byl pouze pes a já a rozšlápnutí krabice ve 3:14 SEČ.
Ale jak spokojeně spinkala.
A viděla jste jí při tom?...jestli ne, tak to nebyla Megí, ale trpaslíci, to byste nevěřila, co všechno, ty potvory, provedou u nás

"že pes může pouze lidskou stravu" a přitom nemůže cukroví a čokoládu?
To si protiřečí. O Vánocích je hlavní lidská strava cukroví a čokoláda :-))

napsal(a):
"že pes může pouze lidskou stravu" a přitom nemůže cukroví a čokoládu?
To si protiřečí. O Vánocích je hlavní lidská strava cukroví a čokoláda :-))
Já jsem ale játro ....samozřejmě jsem chtěla napsat, že pes může pouze psí stravu...
Bylo to způsobeno mojí nezodpovědností a lehkomyslností ...jak to po sobě nečtu a už jsem měla v hlavě, že pes "nesmí lidskou stravu" a nějak se mi to nešťasně sprclo do nesmyslu.