Fena má růžový výtok

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

adam94

28.12.2019 10:15
adam94

XXX.XXX.96.55

Dobrý den,
moje fena, které je 17,5 let, začala mít před cca půl rokem výtoky. Nejdříve byl výtok světlý, později tmavý, poslední 2 dny má na vložce menší růžové flíčky, pravděpodobně výtok s příměsem krve. Veteřinář mi v době, kdy byl výtok tmavší, řekl, že stačí oplachoat nálevem z dubové kůry. Jenže jak říkám, výtok přešel v růžový odstín, tzn, je v něm krev. Dělohou to být ale nemůže, protože byla v roce 2010 po prodělaném zánětu dělohy kompletně ,,vybraná". Můžete mi prosím poradit?

28.12.2019 18:39
fikovnice

XXX.XXX.135.179

adam94 napsal(a):
Dobrý den,
moje fena, které je 17,5 let, začala mít před cca půl rokem výtoky. Nejdříve byl výtok světlý, později tmavý, poslední 2 dny má na vložce menší růžové flíčky, pravděpodobně výtok s příměsem krve. Veteřinář mi v době, kdy byl výtok tmavší, řekl, že stačí oplachoat nálevem z dubové kůry. Jenže jak říkám, výtok přešel v růžový odstín, tzn, je v něm krev. Dělohou to být ale nemůže, protože byla v roce 2010 po prodělaném zánětu dělohy kompletně ,,vybraná". Můžete mi prosím poradit?

Já myslím, že ne, jak chcete poradit takovýto speciální dotaz? Chtělo by to důkladné vyšetření vetem. Jaká vyšetření absolvovala? Třeba UZV břicha ano?
Komplet "vybraná" znamená, že má pryč jak dělohu, tak vaječníky?

28.12.2019 18:40
fikovnice

XXX.XXX.135.179

adam94 napsal(a):
Dobrý den,

Btw, věk feny je úžasný! Takže bych ji vlastně asi netrápila nějakými zatěžujícími vyšetřeními!

Přidejte reakci

Přidat smajlík