Štěňátka Borderkolie s PP

Prodám Border kolii - Štěňátka Borderkolie s PP narozená 22.04.2025 v CHS...
30000 KčTheckaa
XXX.XXX.103.251
Dobrý den,
nezná zde někdo nějakou chovnou stanici BOC která v této době čeká štěňata?
Po tom, co by štěňátko dosáhlo jednoho roku či víc, bych se s ním chtěla začít věnovat canicrossu nebo jinému psímu sportu. Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nebude lepší podívat se do inzerce?
Měla bych dotaz. Před zhruba 15ti lety jsme si zaregistrovala chovnou stanici. Od té doby jsme neodchovávali. Pak jsme se stěhovali a já všechno nějak ztratila, nevím už ani název, nic. Potřebovala bych ji "oprášit". Dá se někde jméno té stanice (třeba podle mého jména) dohledat? Nezrušili mi ji, nebo jak to funguje? Ví někdo díky.
eli22
napsal(a):
Měla bych dotaz. Před zhruba 15ti lety jsme si zaregistrovala chovnou stanici. Od té doby jsme neodchovávali. Pak jsme se stěhovali a já všechno nějak ztratila, nevím už ani název, nic. Potřebovala bych ji "oprášit". Dá se někde jméno té stanice (třeba podle mého jména) dohledat? Nezrušili mi ji, nebo jak to funguje? Ví někdo díky.
https://www.cmku.cz/cz/chovatelske-stanice-123 mělo by to vyhledat i jen podle příjmení. Pokud ne,tak napsat nebo zavolat na plemenku
Uživatel s deaktivovaným účtem
eli22
napsal(a):
Nepochopím, jak někdo může zapomenout jméno s v é chovatelské stanice. To je jako kdybych zapomněla jména svých dětí.