Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hanka111

5.1.2020 17:53
Hanka111

XXX.XXX.27.154

Zdravím Vás, již delší dobu asi 2 měsíce mému 9 let psovi pozoruji zdureni kořene ocasu. Taktéž přestal vrtět ocasem, což mu při stolici trochu vadí. Vše jinak v pořádku, teplotu nemá. Zkoušela jsem masírovat ale tím že je trochu histerik, nebo ho to u kořene bolí, dlouho si nenechá masírovat. Prosím o radu, překládání tepla či biolampu budu zkoušet příští dny. Řekla bych že se mu asi skipl nerv nebo zánět...? Otok je dost velký. Jsem objednana k vete. a bude asi nutný rentgen.
Děkuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2020 18:09

delší dobu dva měsíce už mělo být dávno u veta.

5.1.2020 18:45

Hanka111 napsal(a):
Zdravím Vás, již delší dobu asi 2 měsíce mému 9 let psovi pozoruji zdureni kořene ocasu. Taktéž přestal vrtět ocasem, což mu při stolici trochu vadí. Vše jinak v pořádku, teplotu nemá. Zkoušela jsem masírovat ale tím že je trochu histerik, nebo ho to u kořene bolí, dlouho si nenechá masírovat. Prosím o radu, překládání tepla či biolampu budu zkoušet příští dny. Řekla bych že se mu asi skipl nerv nebo zánět...? Otok je dost velký. Jsem objednana k vete. a bude asi nutný rentgen.
Děkuji za rady.

To myslíte vážně?
Promiňte, ale to je iq venkovní teploty.
Meloun na psovi je úplně v pohodě.

5.1.2020 19:27

Bože dej, ať je to troll.
Děkuji za rady.
Biolampu a teplo si, zadavatelko, přiložte sama na hlavu, třeba dojde k záblesku nějaké mozkové činnosti, případně se o to může někdo pokusit masážemi.

6.1.2020 09:48
Mousinka

XXX.XXX.62.162

Okamžitě veterinář.
A dejte prosím vědět co to bylo a jak se vede pejskovi

Přidejte reakci

Přidat smajlík