Border kolie s PP - CHS Van Helpsing vrh A

Prodám Border kolii - Border kolie s PP – štěňata z chovatelské stanice Van...
27000 Kč1212
XXX.XXX.126.90
Dobrý den, máme doma 5 měsíční štěňátko borderky, krátkosrstá fenka. Brali jsme si ji až teď, je ze zahraničí a takhle jsme měli cestu alespoň o něco kratší.
Bohužel ona má uši pořád úplně dolů. Má je hodně těžké. Říkáme si jestli má v tomto věku ještě cenu něco zkoušet - vyholit, podlepit, dávat kolagen. Fakt to takhle vypadá nic moc, sice ji máme k ovečkám, ale chtěli bychom, aby vypadala jako správná borderka (je s PP). Doplním, že rodičům i všem sourozencům uši krásně vztyčeně stojí, jenom my nic. Úplně vztyčené se nám popravdě taky líbí víc než polovztyčené, i když standard to připouští.
Děkuji a prosím o názor. Má to cenu a můžeme ještě něco napravit?
Zdravím, a rodiče mají uši jak? A co myslíte úplně dolů? Jako úplně leží-těžké ucho? Já mám doma uši vztyčené i poloklopené:) Na fotce matka s dcerou, obě standard ucho (dceruška uši tatínkovy )
1212
XXX.XXX.126.90
Ano, těžké ucho, to je ten termín. Také máme borderky, dvě už tu nejsou, teď máme tuhle, k ni druhou 2 roky a voresici 11 let. Ale uši jsme nikdy neřešili. Fenka měla poloklopene, pes vztyčené a oba standardní. Byli ale dlouhosrsti. Teď ta dvouletá (krátkosrstá) má krásné vztyčené, taky standard a nedělali jsme s tím nic.
Rodiče štěněte mají oba vztyčené, všem sourozencům už se zvedají, jenom my nic...
Tak zkusila bych vše, i vyholit i přidat kolagen. Mně se u fen uši měnily ještě nějaký čas po půl roce. U té co jsem chtěla poloklopené byly do půl roku dolů, pak to vypinko nahoru a mohla jsem se stavět na hlavu jak chtěla, občas to ještě poloklopila ale tak kol 10měs už to zůstalo nahoře. U její dcery jsem naopak očekávala uši nahoru a hle, ono to padlo a mohla jsem děla taky co jsem chtěla, genetika se projevila. Přitom ještě v 7měsících měla uši různě, jedno vztyčené, druhé sklopené, další den zas naopak, na fotkách v půl roce a druhá ve 14měsíc-ještě občas ucho střelilo. Teď ma fena v roku a půl obě uši na mistra Yodu
1212
napsal(a):
Ano, těžké ucho, to je ten termín. Také máme borderky, dvě už tu nejsou, teď máme tuhle, k ni druhou 2 roky a voresici 11 let. Ale uši jsme nikdy neřešili. Fenka měla poloklopene, pes vztyčené a oba standardní. Byli ale dlouhosrsti. Teď ta dvouletá (krátkosrstá) má krásné vztyčené, taky standard a nedělali jsme s tím nic.
Rodiče štěněte mají oba vztyčené, všem sourozencům už se zvedají, jenom my nic...
my jsme měli v práci krátkosrstého borderáka z ISDS linie, a ten měl taky těžké klopené ucho - on byl ale celkově taková kobyla, co připomínala BOCku snad jen barvou.
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!