Oslepl mi pes po operaci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Muf1409

13.1.2020 12:12
Muf1409

XXX.XXX.127.160

Mám starého psa po operaci nádorů na slezine a je od pátku takový dezorientovany narazí do zdi a nevi kde je. Dneska jsem byla u dr.a je možné, že oslepl. Máte stim někdo zkušenost?

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.1.2020 12:21

je mu 15 let. nedokrvení mozku, odloupnutí sítnice, vše je možné.

Muf1409

13.1.2020 12:31
Muf1409

XXX.XXX.127.160

V sobotu byl ještě fit, poznal i známý a od neděle se hrozně zhoršil. Je na něj hrozný pohled pro mě citově vyčerpávající, je na něm vidět, že už to není on😓

13.1.2020 12:38

bohužel u starých zvířat je to tak, že opravdu rekonvalescenci po operaci nemusí zvládnout.

je to jako byste operovala devadesátiletého starce.

Muf1409

13.1.2020 12:48
Muf1409

XXX.XXX.127.160

Noo chudák nevím, dala jsem mu druhou šanci stim, že se to povede a operace se povedla bohužel se něco zvrtlo. Mufik i když je starý, tak byl vždycky vitální vypadal jako mladej pes, i když měl v sobě ten nádor, tak stejně to byl furt můj Muf. Verila jsem tomu do poslední chvíle v sobotu jsem říkala jak se z toho dostane a včera mě to úplně zničilo. Chci počkat jestli se to nezlepší, když mu byl vyjmut ten nádor vážil 3kg a on hrozně pohubl potřebuje nabrat sílu.

13.1.2020 17:45

Uvidíte, jak se to bude vyvíjet dál, zatím je krátce po operaci, ještě se to může zlepšit. A i kdyby zůstal slepý, tak psi to myslím dovedou ve známém prostředí dobře kompenzovat, aspoň u nás to tak bylo. Akorát naše fenka ztrácela zrak postupně, tak to pro ni nebyla tak náhlá změna. Taky musela ve 14 letech na operaci (zánět dělohy) a dost to s ní zamávalo, týden byla na kapačkách, ale nakonec se v rámci možností zotavila a byla s námi ještě další 3 roky.

13.1.2020 20:07

Proč jste založil/založila další diskuzi na stejné téma?

13.1.2020 21:39
GAELLE

XXX.XXX.55.67

15 let je docela dost na psa............buďte ráda že operaci přežil a probudil se. Je možné že se jeho stav ještě zlepší ale je také možné že k nějakému poškození mozku či očí opravdu došlo. Držím pěsti

Přidejte reakci

Přidat smajlík