Muf1409

XXX.XXX.127.160
Mám starého psa po operaci nádorů na slezine a je od pátku takový dezorientovany narazí do zdi a nevi kde je. Dneska jsem byla u dr.a je možné, že oslepl. Máte stim někdo zkušenost?
Uživatel s deaktivovaným účtem

je mu 15 let. nedokrvení mozku, odloupnutí sítnice, vše je možné.
Muf1409

XXX.XXX.127.160
V sobotu byl ještě fit, poznal i známý a od neděle se hrozně zhoršil. Je na něj hrozný pohled pro mě citově vyčerpávající, je na něm vidět, že už to není on😓

bohužel u starých zvířat je to tak, že opravdu rekonvalescenci po operaci nemusí zvládnout.
je to jako byste operovala devadesátiletého starce.
Muf1409

XXX.XXX.127.160
Noo chudák nevím, dala jsem mu druhou šanci stim, že se to povede a operace se povedla bohužel se něco zvrtlo. Mufik i když je starý, tak byl vždycky vitální vypadal jako mladej pes, i když měl v sobě ten nádor, tak stejně to byl furt můj Muf. Verila jsem tomu do poslední chvíle v sobotu jsem říkala jak se z toho dostane a včera mě to úplně zničilo. Chci počkat jestli se to nezlepší, když mu byl vyjmut ten nádor vážil 3kg a on hrozně pohubl potřebuje nabrat sílu.

Uvidíte, jak se to bude vyvíjet dál, zatím je krátce po operaci, ještě se to může zlepšit. A i kdyby zůstal slepý, tak psi to myslím dovedou ve známém prostředí dobře kompenzovat, aspoň u nás to tak bylo. Akorát naše fenka ztrácela zrak postupně, tak to pro ni nebyla tak náhlá změna. Taky musela ve 14 letech na operaci (zánět dělohy) a dost to s ní zamávalo, týden byla na kapačkách, ale nakonec se v rámci možností zotavila a byla s námi ještě další 3 roky.

Proč jste založil/založila další diskuzi na stejné téma?