Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj všem,
můžu poprosit, vás co se vyznáte v granulích, o radu které granule jsou kvalitou podobné granulkám Wolfsblut? Procházím si různé značky a složení a nejsem si jistá, spíš tápu. Buď jsou výrazně dražší nebo mi tam něco vadí ve složení. Ideálně v balení 6-8kg. Děkuji, pěkný den
Bartos

XXX.XXX.181.79
napsal(a):
Ahoj všem,
můžu poprosit, vás co se vyznáte v granulích, o radu které granule jsou kvalitou podobné granulkám Wolfsblut? Procházím si různé značky a složení a nejsem si jistá, spíš tápu. Buď jsou výrazně dražší nebo mi tam něco vadí ve složení. Ideálně v balení 6-8kg. Děkuji, pěkný den
Yoggies.

Co tam vadí?
Kromě pár bylinek se Wolfsblut ničím neliší od
Barking heads, Eden (těch je dost podobných, např. Akela), Essential, ... no ale co je výrazně dražší, některé Wolf. stojí 1680... ale za 15kg.

napsal(a):
Co tam vadí?
Kromě pár bylinek se Wolfsblut ničím neliší od
Barking heads, Eden (těch je dost podobných, např. Akela), Essential, ... no ale co je výrazně dražší, některé Wolf. stojí 1680... ale za 15kg.
Barking Heads jsem tu několikrát četla že jsou kvalitou níž. Eden se mi líbí moc, ale cena je vyšší. Akela nemá žádné střední balení.
Čím krmíte vy co váš psík sní měsíčně jen kolem 5kg granulí? Kupovat například Wolfsblut 3x 2kg se nevyplatí a mít 15kg pytel otevřený 3 měsíce se mně zrovna vhodné nezdá.
Jinak ano, kupovala jsem často wolf kachnu za 1680kč. Ne kvůli ceně, ale protože nejvíc chutnala. Tak nějaké granulky v ceně do 130kč za 1kg. Ale ne nižší kvalitu než je wolf.
Essential má tříkilovky, když jsem ještě krmívala granule, kupovala jsem je. Složení se mi líbilo, krásně voněly. Možná už pro vás budou příliš drahé.
Na druhou stranu nevím, jestli toto
Tak nějaké granulky v ceně do 130kč za 1kg. Ale ne nižší kvalitu než je wolf.
je splnitelný požadavek.

Právě že kupuji Essential 3kg balení do 500kč, sní se toho tady málo.
Některé - Beginning jsou lehce přes 400kč za 3kg. To je nízká cena. Jsou i ze stejné továrny jako Wolfsblut, to by mohlo jít :-)
Superior living 448 - to je kachna s něčím.
Někde se dá koupit 2x 3kg...spokojenypes myslím.
A bude se jich ale dávat méně, než Wolfsblut.
Barking heads jsou úplně stejné jako tyhle ostatní, grain free se ale cenou nevejdou. Taky výroba, kde Wolfsblut.
N&D grain free 922 - 7kg.
A pak taky kupuji vlastně granule tak málo, že mi to úplně náhodou vychází na věci jako o2 sleva 25% a tak :-)
Menší balení budou prostě drahá.

napsal(a):
Právě že kupuji Essential 3kg balení do 500kč, sní se toho tady málo.
Některé - Beginning jsou lehce přes 400kč za 3kg. To je nízká cena. Jsou i ze stejné továrny jako Wolfsblut, to by mohlo jít :-)
Superior living 448 - to je kachna s něčím.
Někde se dá koupit 2x 3kg...spokojenypes myslím.
A bude se jich ale dávat méně, než Wolfsblut.
Barking heads jsou úplně stejné jako tyhle ostatní, grain free se ale cenou nevejdou. Taky výroba, kde Wolfsblut.
N&D grain free 922 - 7kg.
A pak taky kupuji vlastně granule tak málo, že mi to úplně náhodou vychází na věci jako o2 sleva 25% a tak :-)
Menší balení budou prostě drahá.
Mrknu na ty co píšete, díky moc, Essential by možná nebyla špatná volba. Pokud jsou kvalitou na stejno, cena je super. Ještě mě teď napadá jak pročítám různé granule - co Primordial ?

napsal(a):
Mrknu na ty co píšete, díky moc, Essential by možná nebyla špatná volba. Pokud jsou kvalitou na stejno, cena je super. Ještě mě teď napadá jak pročítám různé granule - co Primordial ?
primordial ma strasne moc hrachu na me

Markéta80
napsal(a):
To je velká nevýhoda malých psů. velká balení krmiv jsou na nic. U nás i to 4kg je problém,poslední kilo granulí už moc nechtějí A to jsme si říkala že když bude víc psů budu brát větší balení Navíc kvůli nejstarší ještě hlídat aby tam nebyla stopa kuřecího
Máte pravdu. Já jsem měla labradorského retrívra. Řekla bych pes střední velikosti, 35kg. Teď jsem se rozhodla pro menšího psíka, v dospělosti 10-15kg, spíš k těm 15kg - kluk. Takže s krmením malých psů nemám zkušenosti. A jak to tak pročítám tak je výhodné mít 2 pejsky o váze 15kg protože ten jeden vlastní jí zdarma když koupíte velké balení.
Měli jsme 15kg pytel na měsíc a půl, někdy i necelé 2 měsíce. Krmila jsem v kombinaci i s masem. A přesto že jsem se snažila uskladnit co nejlíp a přesto že byl vděčný strávník tak byl rozdíl jak reagoval na čerstvě otevřený pytel (pár dní otevřený) a dojídání posledních granulek z pytle. Takže představa že bych koupila velký pytel a měla ho na 3 měsíce u mě nehrozí. To bych mu neudělala.
No a kupovat malé balení vyjde u 15kg psa jen o málo levněji než krmit 35kg pejska...
Nechápu proč automaticky všechny značky nemají balení cca 2kg, 7kg, 12-15kg. Beru že malé balení vyjde dráž, ale nerozumím tomu proč by tam mělo být téměř 100% navýšení. A to je tak u všech. Třeba Wolfsblut s kterým jsme byli maximálně spokojení pejsek i já má jen 2kg a 15kg.