Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

renula

20.1.2020 09:48
renula

XXX.XXX.41.194

Dobrý den. Mám 6ti letoun fenečku kříženec labradora a českého fouska. Poslední dobou když se vracíme z procházky zůstává stát v mezipatrech a musím ji volat, aby šla dál. Pokud jí nezavolám stojí a nejde. Když se jí snažím za to potrestat vleze pod postel a trucuje. Také na sebe stále upozorňuje, když si ji nevšímá opět trucuje. Nikdy to nedělala. Chodíme pravidelně ven. Žádná změna u nás neproběhla. Nevím co se s ní děje. Renáta

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.1.2020 09:54

a co se takhle zamyslet nad jejím zdravíčkem......

renula

20.1.2020 10:05
renula

XXX.XXX.78.30

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

No žádnou změnu u ní nevidím 😟

20.1.2020 10:07

renula napsal(a):
No žádnou změnu u ní nevidím 😟

Vy jste veterinářka?

20.1.2020 10:09
janaa

XXX.XXX.250.237

renula napsal(a):
Dobrý den. Mám 6ti letoun fenečku kříženec labradora a českého fouska. Poslední dobou když se vracíme z procházky zůstává stát v mezipatrech a musím ji volat, aby šla dál. Pokud jí nezavolám stojí a nejde. Když se jí snažím za to potrestat vleze pod postel a trucuje. Také na sebe stále upozorňuje, když si ji nevšímá opět trucuje. Nikdy to nedělala. Chodíme pravidelně ven. Žádná změna u nás neproběhla. Nevím co se s ní děje. Renáta

A to se jí snažíte potrestat za něco,co se stalo v mezipatře,když dojdete domů? (že si zaleze pod postel). V první řadě nechte psa vyšetřit,ono se jí do těch schodů může prostě blbě chodit. Jestli je zdravá a důvod je jakýkoli jiný, tak je prostě nejjednodušší mít psa na vodítku, nikde se sekat nebude a vy ho nebudete muset volat a buzer...t. Jak na sebe doma upozorňuje a jak trucuje? Asi máte něco špatně nastavenýho. Jinak zase jako výše, pokud se pes začne chovat jinak,byť jindy fungoval bez problému (i když si myslím,že minimálně tedy odměny a tresty budete mít nastavené fakt špatně), nic se nezměnilo, máte super vztah atd.,tak bych v první řadě řešila zdraví

20.1.2020 10:11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Já se Vám divím, že ještě něco píšete. Sice to teda čím dál víc zkracujete.. :-)

Zadavatelko, já Vám poradím. Ale úplně vážně.
Budete to teda luštit 3 roky, ale ušetříte za komplet biochemii, sono a rtg.
1) bolí ji nohy
2) bolí ji záda
3) srdce už toho má plné zuby
4) pamatuje si, že přijde trest, tak na co tam lézt
5) po šesti letech se vzepřela takovému jednání a směšnému místu ve smečce, hurá
Chytrý to pes:)

renula

20.1.2020 10:32
renula

XXX.XXX.78.30

No vidím, že tady se ze mne udělal jen tyran.Tak děkuji.

20.1.2020 10:53
Atheira

XXX.XXX.181.160

renula napsal(a):
No vidím, že tady se ze mne udělal jen tyran.Tak děkuji.

A tak ono se moc není čemu divit, vy jste se tím úvodním příspěvkem tak vlastně trochu odprezentovala.

Fena se začala chovat jinak než bylo zvykem. Místo, abych řešila, čím se to stalo, tak ji za to potrestám? Jenom za to, že se šprajcne v mezipatře a nechce jít?

Víte, já po svých zkušenostech s fenou už vím, že když se stahujou mračna, nemusíte si toho nejdřív všimnout. Teď zpětně vidím všechny ty - pro mě tehdy úplně nesmyslné - šprajcnutí, co prováděla. Prostě šla, jak byla zvyklá a najednou se zastavila a koukala. Nebo si sedla. Že je asi líná... Muselo se na ní zavolat nebo pro ni přijít, ale většinou spíš otočit a jít domů. Jinak ji zdánlivě fakt nebylo vůbec nic. Tak asi byla líná...
Prdlačky, byla nemocná.
Ono když to na psu už vidíte, jako v tom smyslu, že fakt jen leží a kouká, bývá z pravidla za pět dvanáct. Málokdo si uvědomuje, že se toho dalo všimnout už dřív, jen ne tak okatě.

Řešila bych proto na vašem místě

1. nemá z toho mezipatra nějakou nedávnou špatnou zkušenost? Nelekla se tam něčeho a nezačala se tamtudy bát procházet?
2. když ne 1. tak - nemá zdravotní problém?

20.1.2020 10:55
rapotacka11

XXX.XXX.212.158

Zůstává stát v mezipatrech?
Můžou ji bolet klouby nebo záda.
Kór jestli je při těle.
To ji pochod po schodech nevylepší.
Možná si myslí, že procházky bylo málo ...

20.1.2020 12:16

Po vyřešení zdravotních otázek viz výše bych si fenu dostatečně daleko před místem, kde se zasekává, dala na vodítko, a tím by se problém vyřešil. Trestání není dobrý nápad.

20.1.2020 12:17
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Dělá to pokaždé, nebo jenom občas? Nezměnilo se něco, např. nepořídili si sousedi nějaké zvíře nebo třeba hlučný spotřebič? Nelze ji vzít výtahem?

Jinak si myslím, že vycházka jí je krátká a nechce se jí domů. (Edit: Samozřejmě vyjma toho zdraví.)

20.1.2020 13:06

Když se k nám vrátil 11.ti letý odchovanec, také se začal na cestě ke mě domů zastavovat, zastavil se, vzepřel se do vodítka......Do konce života mu zbýval cca měsíc.

20.1.2020 17:15

klidně to může být i kombinace. zastavila v mezipatře, protože bolely záda, dostala nakládačku a teď už tam tuplem nechce chodit, protože jsou z toho jen problémy.

20.1.2020 23:38
impact

XXX.XXX.195.92

Věci vůbec nemusí být takové, jaké se zdají Vám. Já nedávno plácla po zadku moji fenu, protože jsem ji volala a ona nepřišla. Resp. přišla, ale až jsem dost nahlas houkla... Nedlouho poté jsem zjistila, že jsem fakt hloupá. A ona začíná být silně hluchá... Prostě spala zakutaná pod peřinou a neslyšela mě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík