Ahoj,
Uz pred dlouhou dobou jsme Hachimu koupili buvoli roh, ale jelikoz se tristil na male ostre kousky, zase jsme mu ho vzali.
Zajimalo by me, zda tuto hracku/pamlsek nekdo psovi davate a zda se vam take tak stepi. Poradi si s ulomky zaludecni stavy, nebo je to risk?
Hachi ho miluje, ale samozrejme mame strach.
Diky a hezky vecer :)
Uživatel s deaktivovaným účtem

Už kdysi to tu někdo psal,že kvůli štěpení nedává....já občas donesu psině čerstvou ořezanou rohovinu , když se koním ve stáji dělají kopyta, ale jen na chuť, když tam u toho je, přežere se toho-snad ani nekouše a doma to blije- strašnej smrad a kekel. V krámě bych to nikdy nekoupila, je spousta vhodnějších kousacích věcí-velké syrové kosti-klouby, než přeschlá kopyta/kopýtka a rohy,co se štípou , zkuste parůžek, ten se neštípe, buli ho měla dlouho-manžel ho asi vyhodil,když na něj poněkolikáté v noci šlápl - já ho sestihla z koše zachránit,jako pokaždé...ale máme další,hihi.

Kdo nemel v noze zarazenou kostku Lega, nebo nedozvejkanej seschlej psi zuzlak - jako by nezil...
+ o bolesti vi prd
impact
napsal(a):
Morkovka je taky docela sranda. Na hladkým jede jak namydlenej blesk.
Tak uplně nejlepší je dát ji někomu, kdo ji na dlaždičkách rozčamtá, že nic nezbyde a ještě celé to místo olíže dočista, že si ničeho nevšimnete. Tedy dokud nesedíte přesně na tom místě s naraženou kostrčí.
napsal(a):
Už kdysi to tu někdo psal,že kvůli štěpení nedává....já občas donesu psině čerstvou ořezanou rohovinu , když se koním ve stáji dělají kopyta, ale jen na chuť, když tam u toho je, přežere se toho-snad ani nekouše a doma to blije- strašnej smrad a kekel. V krámě bych to nikdy nekoupila, je spousta vhodnějších kousacích věcí-velké syrové kosti-klouby, než přeschlá kopyta/kopýtka a rohy,co se štípou , zkuste parůžek, ten se neštípe, buli ho měla dlouho-manžel ho asi vyhodil,když na něj poněkolikáté v noci šlápl - já ho sestihla z koše zachránit,jako pokaždé...ale máme další,hihi.
Myslím, že s tím štěpením jsem to tu právě psala já. Už ho máme strašně dlouho, ale dávám mu ho fakt jen sem tam a to pod dohledem.
Parůžek máme také, dokonce dva :) Malinký, který měl ještě jako štěňátko, a obří, který jsme mu koupili asi před třemi měsíci. Malinký si občas vezme a chvilku okusuje (je rozříznutý napůl), ale velký okusuje jen v případě, že mu ho držím, jinak si ho ani nevšimne. Je to velký kusanec a má tam jen jedno mini a jedno o chlup větší místo, odkud může vykusovať "dřeň", ale dostává se tam těžko. Napadlo mě mu ho rozříznout, ale vůbec netuším, čím by to mohlo jít.
Jinak máme doma ještě sušená telecí kopýtka a ty miluje. Jenže je ožere jen trochu a pak rovnou polyká :/ Ale i ta se štípou.