Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.1.2020 15:16
baruna

XXX.XXX.35.247

Zdravím. V úterý jsem feně nechala dělat progesteron s výslednou hodnotou 2.8 ng/ml
A dnes hodnota 3.4 ng/ml. Od veterinářky vypočteno krytí na pondělí a úterý. Jedeme do zahraničí a mám strach abych to neprošvihla. Děkuji

24.1.2020 10:05
marushka

XXX.XXX.41.2

Nikdo se nemá k odpovědi :-) Pokud nemáte možnost jít ještě na kontrolní progesteron zítra, jela bych na krytí už v neděli a překryla v úterý. Ono to u některých fen pak může vystoupat i pěkně rychle a za 4 dny už může být pozdě.

24.1.2020 11:18
baruna

XXX.XXX.44.149

marushka napsal(a):
Nikdo se nemá k odpovědi :-) Pokud nemáte možnost jít ještě na kontrolní progesteron zítra, jela bych na krytí už v neděli a překryla v úterý. Ono to u některých fen pak může vystoupat i pěkně rychle a za 4 dny už může být pozdě.

Bohužel nemám tu možnost. Hlídám barvu krve a doma mám krycího psa, který jí zatím neřeší. Můžu odject pouze na jednu noc, takže váham mezi neděle-pondeli a nebo pondělí- úterý. Jelikož je dnes pátek a pes doma "nic neříká" tak jsem zatím v klidu 🙂

24.1.2020 12:51
marushka

XXX.XXX.41.2

baruna napsal(a):
Bohužel nemám tu možnost. Hlídám barvu krve a doma mám krycího psa, který jí zatím neřeší. Můžu odject pouze na jednu noc, takže váham mezi neděle-pondeli a nebo pondělí- úterý. Jelikož je dnes pátek a pes doma "nic neříká" tak jsem zatím v klidu 🙂

Tak jestli máte doma zkušeného psa, tak pohoda, ten to pozná líp než všechny testy..

24.1.2020 13:02
keissa

XXX.XXX.155.174

baruna napsal(a):

Pokud pes nic neříká tak bych byla v klidu a viděla bych to spíš až uterý- středa ... ono i když pes začne mít zájem dnes je pátek takže ještě nic a pokud začne zítra nebo až v neděli tak je celkem dost času .
Pokud by už začal mít zájem v nedělí tak je předpoklad že ještě pondělí i uterý budou krycí dny . většina fen nemá na krytí jen jeden dva dny ale 3 až 5 dní takže v pohodě .

25.1.2020 13:19
baruna

XXX.XXX.57.21

keissa napsal(a):
Pokud pes nic neříká tak bych byla v klidu a viděla bych to spíš až uterý- středa ... ono i když pes začne mít zájem dnes je pátek takže ještě nic a pokud začne zítra nebo až v neděli tak je celkem dost času .
Pokud by už začal mít zájem v nedělí tak je předpoklad že ještě pondělí i uterý budou krycí dny . většina fen nemá na krytí jen jeden dva dny ale 3 až 5 dní takže v pohodě .

Díky, ono to vážně asi vyjde na pondělí a úterý. Dnes je zájem psa malinko větší, ale jen přijde ke kotci a chvíli očichává, do včera spolu ještě běhali venku (pod mojí kontrolou). Kdyby to byly nejlepší dny, snaží se jí nakrýt i přes kotec 😁 takže zítra určitě nepojedem.

26.1.2020 17:21
keissa

XXX.XXX.155.174

baruna napsal(a):
Díky, ono to vážně asi vyjde na pondělí a úterý. Dnes je zájem psa malinko větší, ale jen přijde ke kotci a chvíli očichává, do včera spolu ještě běhali venku (pod mojí kontrolou). Kdyby to byly nejlepší dny, snaží se jí nakrýt i přes kotec 😁 takže zítra určitě nepojedem.

pokud pes zatím jen kontroluje tak bych ještě nespěchala a klidně den dva počkala ,zkuste v pondělí udělat progesteron ale řekla bych že to bude ještě brzo a vidím to spíš na uterý středa nebo i středa a čtvrtek .

26.1.2020 18:48
baruna

XXX.XXX.52.107

keissa napsal(a):
pokud pes zatím jen kontroluje tak bych ještě nespěchala a klidně den dva počkala ,zkuste v pondělí udělat progesteron ale řekla bych že to bude ještě brzo a vidím to spíš na uterý středa nebo i středa a čtvrtek .

Ráno vyrážíme. Budem krýt pondělí i úterý. Dnes ani včera spolu už neběhali a dnes by jí klidně i nakryl, i když ne za každou cenu, takže to bude v úterý akorát. S druhou fenou jezdím krýt když on jí vůbec neřeší, ale po příjezdu z krytí (po čtyřech dnech) už z ní je šílený. Posledně jsme odjížděli v neděli, to jí neřešil, v úterý a ve středu se krylo a ve čtvrtek doma byl domácí pes z feny mimo. Krev je už dnes více vodová, pomalu ustává úplně. Tak snad to klapne 💪

29.1.2020 16:40
jingless

XXX.XXX.121.7

Tak co ?

29.1.2020 17:17
baruna

XXX.XXX.36.37

jingless napsal(a):
Tak co ?

Hotovo, nakryto i překryto 😁

29.1.2020 17:23
jingless

XXX.XXX.121.7

Gratuluju a držím palce !

8.2.2020 23:42
baruna

XXX.XXX.33.41

Zdravím všechny 👋
Tak to zatím vypadá vše dobře, je to od krytí zítra 14 dní a už pár dní pozoruji hlenový vaječný výtok, které feny mívají v březosti 👍
Ještě si počkáme na ultrazvuk ale vidím to pozitivně 😊

9.2.2020 15:44
jingless

XXX.XXX.121.7

No super, skvělý :) Tak držím palce dál :) Mě tohle čeká cca za rok a půl, u šiperky, maličko sem odbočila od bíglíků, tak jsem na to zvědavá :-) Zatím je jí rok a půl a je to pěkný čertisko :-D

Přidejte reakci

Přidat smajlík