Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.1.2020 16:20

Toto jsem našel na netu, nevím, zda jde o vtip, nebo realitu. Aby neprokrmili
https://www.youtube.com/watch?v=hF8Osza3h6Y

neverend

23.1.2020 16:26
neverend

XXX.XXX.213.247

To je jasný že jde o vtip.😁

23.1.2020 16:41
PumaCZ

XXX.XXX.219.211

Tak to je boží! :D

Tipuji, že šlo o aprílovou reportáž :))

23.1.2020 18:34
lupus4

XXX.XXX.205.61

v případě napadení háže příslušník jorka agresorovi do oka

23.1.2020 19:06
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

PumaCZ napsal(a):
Tak to je boží! :D

Tipuji, že šlo o aprílovou reportáž :))

Podle oblečení moderátorky, spíše silvestrovské Ale dobré

23.1.2020 19:10
lupus4

XXX.XXX.205.61

lesnížínka napsal(a):

při porovnání misek se žrádlem, tak po té pro NO musí být půl kolce "odpadu alias ho.ven"

23.1.2020 21:15
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

lupus4 napsal(a):
při porovnání misek se žrádlem, tak po té pro NO musí být půl kolce "odpadu alias ho.ven"

Tak poctivě jsem to zase nesledovala ale teď koukaje na to zpětně...můj pes má misku a dávku tak poloviční. Krmí jen jednou denně? Nějak si neumím vůbec představit, že by to samík najednou sežral...snad ani po týdenním hladu

24.1.2020 09:57
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

lesnížínka napsal(a):

Bylo to silvestrovské, a samozřejmě to byl vtip

24.1.2020 11:37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Toto jsem našel na netu, nevím, zda jde o vtip, nebo realitu. Aby neprokrmili
https://www.youtube.com/watch?v=hF8Osza3h6Y

...dávala to Nova cca 2 - 3 roky zpět v rámci silvestrovských TN......tedy vtip.......

10.2.2020 08:33
Atheira

XXX.XXX.181.160

Tohle už je dost starý, tak to tu možná už proběhlo, ale mě to dneska tak strašně rozesmálo!
https://www.youtube.com/watch?v=5iTTNRE-njM

10.2.2020 08:39

Atheira napsal(a):
Tohle už je dost starý, tak to tu možná už proběhlo, ale mě to dneska tak strašně rozesmálo!
https://www.youtube.com/watch?v=5iTTNRE-njM

To mi připomnělo, jak jsem se nechala kdysi umluvit k tomu, že coursing je pro mýho psa to pravý a nejlepší (byť už předem jsem tušila, že to nějaký háček bude mít).
Po uběhnutí 2 metrů se vybodl na střapec a šel si očmuchávat a značkovat okolí. Povedlo se mi ho ještě jednou na střapec navést, ale zase to vydržel jen dva metry....
Byl to určitý pocit zadostiučinění, že se mně, začátečníkovi a neznalci, podařilo odhadnout mýho psa, narozdíl od všech těch super výcvikářů. A to mi přitom už dřív ukazovali, že ho určitě bude střapec na prutu hrozně zajímat, a sami viděli, že ho to vůbec nezajímá.

10.2.2020 09:14
tero

XXX.XXX.237.249

Kdysi byla v TV myslím čivava, a bravurně hledala drogy.Pokud má pes vlohy, tak je úplně jedno jak velký a jaká rasa nebo nerasa to je.Měli jsme kdysi fenku mopse a ta strčila do kapsy i osvědčené služební plemena co se týkalo všech povelů, dokázala mě vystopovat, o stopu cizích zájem moc neměla, ale stejně,mops je považován za hlupáčka a pecivála, ale když se zvolí ten správný přístup, naučíte skoro vše a každé plemeno.

10.2.2020 09:32
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

To mi připomnělo, jak jsem se nechala kdysi umluvit k tomu, že coursing je pro mýho psa to pravý a nejlepší (byť už předem jsem tušila, že to nějaký háček bude mít).
Po uběhnutí 2 metrů se vybodl na střapec a šel si očmuchávat a značkovat okolí. Povedlo se mi ho ještě jednou na střapec navést, ale zase to vydržel jen dva metry....
Byl to určitý pocit zadostiučinění, že se mně, začátečníkovi a neznalci, podařilo odhadnout mýho psa, narozdíl od všech těch super výcvikářů. A to mi přitom už dřív ukazovali, že ho určitě bude střapec na prutu hrozně zajímat, a sami viděli, že ho to vůbec nezajímá.

Tak to asi nebyli super vycvikáři, nebo se vás chtěli zbavit

10.2.2020 11:49

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Tak to asi nebyli super vycvikáři, nebo se vás chtěli zbavit

Rozhodně se snažili tvářit se, že jsou super výcvikáři

10.2.2020 12:56
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Rozhodně se snažili tvářit se, že jsou super výcvikáři