Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mailo19

28.1.2020 16:50
Mailo19

XXX.XXX.116.67

Dobrý den, chci poprosit o radu jak zabavit sedmi měsíční štěně border kolie,lehl jsem s angínou a nemůžem na vycházky za rady předem děkuji.

28.1.2020 17:12
eli22

XXX.XXX.58.41

Mailo19 napsal(a):
Dobrý den, chci poprosit o radu jak zabavit sedmi měsíční štěně border kolie,lehl jsem s angínou a nemůžem na vycházky za rady předem děkuji.

Tak snad máte někoho, kdo se toho ujme, co kdybyste šel na delší dobu do nemocnice.?

28.1.2020 17:13
karo2702

XXX.XXX.162.156

Na doma trénovat třeba poslušnost nebo jiné cviky, potahat se o hračku, hlavolamy... ale bez velké procházky se asi neobejdete.

29.1.2020 10:24
LájošM

XXX.XXX.14.251

Schovávání pamlsků, hraček, nosework. Těžko poradit, když nevíme, co pes už umí.

Mailo19

29.1.2020 10:57
Mailo19

XXX.XXX.233.36

Já jsem špatně, položil otázku. Pejska mě vyvenčí mamka ,akorát že jenom na vodítku má strach aby ji neutekl.Tak se bojim aby mu to stačilo proto vymýšlím zábavu na doma.Umime toho už docela dost z cvičáku.Děkuji za nápady hlavolam doma máme i s čmuchání dečkou tak si budem hodně spolu hrát než se uzdravim a zase vyrazíme spolu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.1.2020 11:00

Ať mamka venčí na stopovačce (10m šňůra), pes se líp proběhne.

29.1.2020 11:07

Mailo19 napsal(a):
Já jsem špatně, položil otázku. Pejska mě vyvenčí mamka ,akorát že jenom na vodítku má strach aby ji neutekl.Tak se bojim aby mu to stačilo proto vymýšlím zábavu na doma.Umime toho už docela dost z cvičáku.Děkuji za nápady hlavolam doma máme i s čmuchání dečkou tak si budem hodně spolu hrát než se uzdravim a zase vyrazíme spolu.

....čmuchat se dá kdekoli po bytě, do výšek, pod koberec, třeba do kupy prádla na praní, mezi knížky, do tašek, mezi boty v botníku......náš pes se teď učil nosit předměty ze čtverce vytvořeného pamlsky, teď se učí přinášet víčko, ve kterém je umístěny pamlsek (zatím přelepený izolepou)......naučil se už aportovat párek, teď jsme přistoupili ke špekáčku vcelku a dnes od rána, pouze kolečko špekáčku........docela mu to dává zabrat aby nepojedl, ale vyšťaví ho to dokonale.....

29.1.2020 11:08

..mimochodem teď byly hlavolamy v akci od včera v Kauflandu po 150 korunách kus........přítel přivezl tři různé.......za ty peníze docela dobrý.....až se okoukají půjdou dál......

29.1.2020 11:18

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
....čmuchat se dá kdekoli po bytě, do výšek, pod koberec, třeba do kupy prádla na praní, mezi knížky, do tašek, mezi boty v botníku......náš pes se teď učil nosit předměty ze čtverce vytvořeného pamlsky, teď se učí přinášet víčko, ve kterém je umístěny pamlsek (zatím přelepený izolepou)......naučil se už aportovat párek, teď jsme přistoupili ke špekáčku vcelku a dnes od rána, pouze kolečko špekáčku........docela mu to dává zabrat aby nepojedl, ale vyšťaví ho to dokonale.....

Neříká se tomu týrání psa?

29.1.2020 11:21

Ať mamka venčí na stopovačce (10m šňůra), pes se líp proběhne.

Nebo zamotá... Pokud člověk není na práci s tak dlouhým vodítkem zvyklý, může mu to dát pěkně zabrat.

29.1.2020 11:40
Zoia

XXX.XXX.211.224

A můžu se zeptat, jak to s tím špekáčkem děláte? Já bych to teoreticky uhulákala, myslím, ale není to úplně cesta, kterou bych chtěla jít

29.1.2020 11:55

Neříká se tomu týrání psa?

.....vzhledem k jeho žravosti asi jo.....se stydím ale funguje to.....

Mailo19

29.1.2020 11:58
Mailo19

XXX.XXX.233.36

Tak stopovačku doma nemám, ale můžu spojit tři dvoumetrový vodítka 😂😂

29.1.2020 12:00

Zoia napsal(a):
A můžu se zeptat, jak to s tím špekáčkem děláte? Já bych to teoreticky uhulákala, myslím, ale není to úplně cesta, kterou bych chtěla jít

....začali jsme méně oblíbenou hračkou, milovanou hračkou, pamlsky pro něj ne až tak atraktivními jako kostičky, žvýkací tyčinky, houskou a tak....poté celý párek, kousky, špakáček, kousky......všechno nejprve z místa, poté se vzdálenost zvyšovala....dne to bere jako aport......fajn je také umístit předmět na hromadu pamlsků aby přinesl......je hyperaktivní a tak tohle je pro něj úžasné na soustředění a ovládání se.....

29.1.2020 13:04
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Nebo zamotá... Pokud člověk není na práci s tak dlouhým vodítkem zvyklý, může mu to dát pěkně zabrat.

Jj, úplně vidím tu chuderu mamku a psa zamotaný do zabahněné nechutné stopovačky

Je 21 století - doporucuji flexi vodítko

29.1.2020 13:15
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Jojo, taky jsem tátovi na fenu tam, kde ji nemůže pustit, doporučila šňůru - byl z toho chudák zoufalej . Tak jsem mu doporučila flexinu - s tou je to v pohodě - teda v tom směru, že se mu nikam nemotá, ale zase protože ji pak vodil pouze na flexině - nezaseknuté a úplně "odhodil" normální vodítko, nebo chůzi na "seklé" flexi, tak mu pro změnu fena začala tahat.

Edit. : ale samozřejmě za to nemůže flexina jako taková, ale způsob použití.

29.1.2020 15:03

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Jj, úplně vidím tu chuderu mamku a psa zamotaný do zabahněné nechutné stopovačky

Je 21 století - doporucuji flexi vodítko

Já jsem pro pětimetrové klasické vodítko. Flexi nemám ráda.

29.1.2020 15:09
Zoia

XXX.XXX.211.224

....začali jsme méně oblíbenou hračkou, milovanou hračkou, pamlsky pro něj ne až tak atraktivními jako kostičky, žvýkací tyčinky, houskou a tak....poté celý párek, kousky, špakáček, kousky......všechno nejprve z místa, poté se vzdálenost zvyšovala....dne to bere jako aport......fajn je také umístit předmět na hromadu pamlsků aby přinesl......je hyperaktivní a tak tohle je pro něj úžasné na soustředění a ovládání se.....

Děkuju, hračky, pantofle, ponožky apod. umí, zkusím na to tedy jít přes nějaký "méně atraktivní" pevný pamlsek, to by mohlo klapnout (teda za předpokladu, že druhej pes někde mimo dohled i doslech :-).

29.1.2020 15:32

Zoia napsal(a):
Děkuju, hračky, pantofle, ponožky apod. umí, zkusím na to tedy jít přes nějaký "méně atraktivní" pevný pamlsek, to by mohlo klapnout (teda za předpokladu, že druhej pes někde mimo dohled i doslech :-).

...no já takhle musím trénovat mimo dohled koček.....

29.1.2020 16:49

https://www.youtube.com/watch?v=PztO-OvzRyg

Až bude umět uklidit nádobí, ať, prosím, přijde k nám.
Děkuji.

Jejda ono to má druhý díl, umí vařit kafe! To potřebuji.
https://www.youtube.com/watch?v=LgBKhj48VDY

29.1.2020 20:00

https://www.youtube.com/watch?v=PztO-OvzRyg

Až bude umět uklidit nádobí, ať, prosím, přijde k nám.
Děkuji.

Jejda ono to má druhý díl, umí vařit kafe! To potřebuji.
https://www.youtube.com/watch?v=LgBKhj48VDY

Přidejte reakci

Přidat smajlík