Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hajkk

1.2.2020 22:46
Hajkk

XXX.XXX.14.159

Dobrý den, mám dotaz!

Při vyplňování přihlášky na závody pasení ovcí mě zaskočilo jedno okénko, moc jsem tomu nerozuměla a ráda bych byla v obraze. Stálo tam: Člen FCI - Každý účastník trialu musí být členem kynologické organizace zastřešené FCI a musí se prokázat platnou členskou průkazkou ( např. ZKO, chovatelský klub plemene apod.). Tuto platnou průkazkou vemte společně s výkonnostním průzem sebou v den konání akce ke shlédnutí.

Předem děkuji za veškerá vysvětlení. :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.2.2020 23:18

a cemu nerozumíte?
abyste mohl na oficialni akci FCI -musite byt clenem FCI -a to se deje přes nejaky klub.

Hajkk

2.2.2020 18:02
Hajkk

XXX.XXX.79.130

Aha a v jakem napriklad klubu? Jak jste se ke klubu dostala?

2.2.2020 18:11

v klubu chovatelském, prosím např. tento a stát se členem takto:

https://www.hovawart.cz/klub/

nebo to může být kynologický klub (KK) či základní kynologická organizace (ZKO)

2.2.2020 18:36
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

A od klubu plemene se dostává nějaká "prukazka"? Jsem členem ZKO - odtamtud průkazku mám. Ale jsem také členem klubu plemene a k tomu žádnou průkazku nemám.

2.2.2020 18:40

2.2.2020 18:45

marcelaamax napsal(a):
A od klubu plemene se dostává nějaká "prukazka"? Jsem členem ZKO - odtamtud průkazku mám. Ale jsem také členem klubu plemene a k tomu žádnou průkazku nemám.

Dost chovatelských klubu prukaz nevydava a místo nej se ukazuje potvrzeni o platbe členství na ten který rok.

Uz se to i resilo - a byl navrh na povinne prukazky, ale nevim, jak to dopadlo.

2.2.2020 22:33
LájošM

XXX.XXX.14.251

A některé cvičáky mají průkazky u sebe a vydávají je jen na požádání, když jde člen někam na akci mimo klub.
Nevím proč.

2.2.2020 22:37
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

LájošM napsal(a):
A některé cvičáky mají průkazky u sebe a vydávají je jen na požádání, když jde člen někam na akci mimo klub.
Nevím proč.

O tom jsem nikdy neslyšela, a ani na to klub nemá právo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík