Baine

XXX.XXX.83.47
Zdravím pořídil jsem jsi šteně 8 týdnů staré byl jsem sním doma zhruba 14 dní aby jsi přivikl na nové prostředí neustále kňučí šteká kalí doma na koberec do postele a to jsem sním minimalně 30 min venku na procházce tak do 15 minut udělá znovu svojí potřebu doma neustále knučí šteká začína být agresivní když ho chci odehnat od močení atd na koberec setkal se stímto někdo toto chovaní vidím u psa poprvé proto prosím o radu děkuji
A vy jste jako mimino nečůrala a nekadila do pllinek? A když se vam neci nelíbylo tak jste se usmívala? Co čekate od drobka,ktereho jste odtrhla od rodiny a místo lásky a pochopení ho nejspiš peskujte? Žádný pes není čistotný sám od sebe,musí se to naučit. Čím lépe mu to vysvětlíte,tím dřive se to naučí. A jak se takový drobek dostane sám do postele? S takovymi drobky se nechodí na prochazky, jako s dospělym psem,co se vyvenčí a ví,že to má udělat. Štěňata se berou ven okamžitě po probuzení,hned po jídle a pití a když se vam zdá,že už se dlouho nevyprázdnila. Takže běháte ven téměř neustále. Kupte si knihu o péči o štěně a studujte. Máte velké mezery ve vědomostech.
Baine
napsal(a):
Zdravím pořídil jsem jsi šteně 8 týdnů staré byl jsem sním doma zhruba 14 dní aby jsi přivikl na nové prostředí neustále kňučí šteká kalí doma na koberec do postele a to jsem sním minimalně 30 min venku na procházce tak do 15 minut udělá znovu svojí potřebu doma neustále knučí šteká začína být agresivní když ho chci odehnat od močení atd na koberec setkal se stímto někdo toto chovaní vidím u psa poprvé proto prosím o radu děkuji
Odehnat od močení? Jak se to dělá? Určitě děláte chyby Vy, štěndo za to nemůže.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Baine
napsal(a):
Byl jste s ním 14 dní doma. Popište, jak vypadal den vašeho "doma" se štěnětem.

Dasvo
napsal(a):
Baine, řekněte, že to je hloupá provokace. Prosíííím!
Bojím se, že není. Takových vláken už tu bohužel bylo dost.

napsal(a):
Byl jste s ním 14 dní doma. Popište, jak vypadal den vašeho "doma" se štěnětem.
Ano, to by mě taky zajímalo.
Dasvo
napsal(a):
Baine, řekněte, že to je hloupá provokace. Prosíííím!
Je - vždycky když se objeví příspěvek psaný lámanou češtinou od neregistrovanýho uživatele, tak jde o provokaci (podle mě je pokus o provokaci i ta paní s dogou vedle - takovou češtinu nemůže mít někdo, kdo dochodil ZŠ)
Pro nás to znamená jediné - někdo se nám snaží sdělit, že je tu prostě teď nuda

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Je - vždycky když se objeví příspěvek psaný lámanou češtinou od neregistrovanýho uživatele, tak jde o provokaci (podle mě je pokus o provokaci i ta paní s dogou vedle - takovou češtinu nemůže mít někdo, kdo dochodil ZŠ)
Pro nás to znamená jediné - někdo se nám snaží sdělit, že je tu prostě teď nuda
Mně ta čeština nepřipadá lámaná, spíš naprosto bez interpunkce. To je bohužel fenomén dnešní doby chytrých telefonů. Já jenom při čtení takových příspěvků tiše trpím (někdy i nahlas). Asi jsem vymírající druh.
napsal(a):
Mně ta čeština nepřipadá lámaná, spíš naprosto bez interpunkce. To je bohužel fenomén dnešní doby chytrých telefonů. Já jenom při čtení takových příspěvků tiše trpím (někdy i nahlas). Asi jsem vymírající druh.
... aby jsi přivikl na nové...
No nevím, ale tohle nezachrání ani interpunkce, a takové hrubky telefon nesvede - to Vám tam spíš hodí jiné slovo, ale tohle nedá