Dobrý den,
Mam psa vymarskeho ohaře stary 20 měsíců.
Dnes v práci jsem se podivala na psa a měl velmi zdurely penis a kapalo mu z nej. Sla jsem se s nim projit a penis se cely zatáhl, ale předkozku ma rudou (nateklou) .
Mam nějak řešit veterinární ošetření nebo je to "normální" amohu necim natirat aby se mu predkozka zpravila a zklidnila a nemel to natekle a rudé?
Dekuji za rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Achjo. Kdyby vám otekla kačena, asi taky nebudete psát na anonymní diskuzi a poletite k doktorovi. Proč pes musi čekat, až vám to poradi někdo cizí na internetu?
Když už je vám lino jet, aspoň zavolejte na veterinu, sami vám řeknou, že máte přijet, vesteckou kouli na odhadnuti problému nikdo nemá...

Lucmilla@seznam.cz
napsal(a):
Dobrý den,
ano máte pravdu, ale se psem jsem se šla ihned projít a vše se vrátilo do normálu. Není třeba tady nikoho urážet. A líno mi opravdu není jet k veterináři. Lepší než urážet někoho, tak nekomentovat.
Nevšimla jsem si, že bych vás někde ve svém příspěvku urazila. Myslím ale, že jeden telefonicky rozhovor s veterinářem je víc, než anonymní diskuze na internetu - s úctou ke všem diskutujícím...
napsal(a):
Nevšimla jsem si, že bych vás někde ve svém příspěvku urazila. Myslím ale, že jeden telefonicky rozhovor s veterinářem je víc, než anonymní diskuze na internetu - s úctou ke všem diskutujícím...
Ano volala jsem nyní na veterinární kliniku, kde řekli že u mladeho psa v pubertě se to může stat, důležité, že se mu sam vratil nazpět a mohu ted jen předkožku promazávat.