Upiuaaaaa

XXX.XXX.251.207
Ahoj, vadí když jsou v konzervě na mase takové černé čárky? Přikládám foto, díky ☺️
Docela by se hodilo vidět, co to je za konzervu a co je psané ve složení. Může to být kus nějaký zeleniny. Často jsem takhle vídala hrášek, mrkev, brambory... Přijde mi, že je to součást tý mletiny uvnitř, ne, že jsou to černý čárky na mase. Prostě, že to bylo přimíchaný k obsahu tý konzervy.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já tam ani nevidím maso, jenom nějakou hroudu s hřebíčkovým kořením :-) Nemohlo by dorazit to složení? :-)
Upiuaaaaa

XXX.XXX.251.207

Bezva na tom nic nevidím. Je to Marty nebo Winnerplus? Tam má být čistě "maso".
Ontario hovězí s brambory?
Jo to je Rocco konzerva, to jeden čas zbožňoval mamky pes... přijde mi, že takhle vypadaj standardně, žádný "strašidelný černý cosi" bych tam asi úplně neviděla.
Jestli vám to pes žere, tak bych mu to dala... Kdyby to bylo nějak zkažený, tak to poznáte.
Jako moje fena by vám určitě řekla, že to určitě jedlý není, ale co pes, to názor. A ona mívá názory velmi vybraný.

To se u nás občas žere. Není to maso, ale mleté vnitřnosti s masem. Co já vím, může to být nějaká vnitřnost, něco sraženého, nevím. Z obrázku se to moc poznat nedá..
Máte jenom jednu? Je to ve více kusech? Vše stejná šarže?
Jestli se něco nezdá, napište zoohitu, vrátí peníze bez problémů.
Upiuaaaaa

XXX.XXX.251.207
Dobře, všem děkuji. Pes to žere, dostali jsme ji jako dárek, pouze jeden kus.