Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lolaaa

11.2.2020 22:00
Lolaaa

XXX.XXX.231.48

Dobry den,

s přítelem se rozcházíme a ne zrovna po dobrém, vyhrožuje mi že se nevzdá psa, kterého máme přes ROK.. více času a lásky mu obetuji já, mám ho i nahlaseneho na své jméno. Chci se tedy zeptat, mám jediná na něj právo? Ohanel se totiž tím, že to nemá žádnou váhu.. Samozřejmě kdyby s ním byla rozumná řeč, může se s ním vidět kdykoliv, ale mám strach že by mi ho chtěl vzít, což bych neunesla. Můj pejsek je pro mě velmi důležity, jsem na něj velmi fixovana a myslím že i on na mě... Děkuji předem za rady

11.2.2020 22:05
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Lolaaa napsal(a):
Dobry den,

s přítelem se rozcházíme a ne zrovna po dobrém, vyhrožuje mi že se nevzdá psa, kterého máme přes ROK.. více času a lásky mu obetuji já, mám ho i nahlaseneho na své jméno. Chci se tedy zeptat, mám jediná na něj právo? Ohanel se totiž tím, že to nemá žádnou váhu.. Samozřejmě kdyby s ním byla rozumná řeč, může se s ním vidět kdykoliv, ale mám strach že by mi ho chtěl vzít, což bych neunesla. Můj pejsek je pro mě velmi důležity, jsem na něj velmi fixovana a myslím že i on na mě... Děkuji předem za rady

Kdo je uvedený jako majitel v PP nebo očkováku?

Lolaaa

11.2.2020 22:18
Lolaaa

XXX.XXX.231.48

Já jsem uvedena v očkováku, pejsek byl bez pp

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.2.2020 22:28

Lolaaa napsal(a):

Čip, registrace? Kupní smlouva?

Lolaaa

11.2.2020 22:33
Lolaaa

XXX.XXX.231.48

Bez kupní smlouvy. Ale čip a registr na mě jméno vše.

11.2.2020 22:33
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Lolaaa napsal(a):

Tak tim je to vyřešený

12.2.2020 11:54

Vyřešený? Snad právně. Ale bude se o něj soudit?
Je to hloupá situace. Pes je sice její, ale když si ho ten druhý odvede, co s tím nadělá?
Bohužel, vždycky ten slušnější ( a slabší ) prohrává.
Důležité je, kde spolu žijete. Jestli je byt váš, tak zavčasu vyměňte zámky. Jestli ne, tak zavčasu odejděte se psem. K rodičům ? Třeba.

12.2.2020 11:59
lesnížínka

XXX.XXX.165.66

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vyřešený? Snad právně. Ale bude se o něj soudit?
Je to hloupá situace. Pes je sice její, ale když si ho ten druhý odvede, co s tím nadělá?
Bohužel, vždycky ten slušnější ( a slabší ) prohrává.
Důležité je, kde spolu žijete. Jestli je byt váš, tak zavčasu vyměňte zámky. Jestli ne, tak zavčasu odejděte se psem. K rodičům ? Třeba.

Myslím, že stačí policie v případě, že by mi psa odvedl. Šla bych tam, že mi ho sebral, já mám na něj nějaké papíry, on nic, tak ať dokazuje, že je jeho...Ale podotýkám, že ranař kámoš bude asi výmluvnější bych se s ním necrcala.

12.2.2020 12:04

lesnížínka napsal(a):
Myslím, že stačí policie v případě, že by mi psa odvedl. Šla bych tam, že mi ho sebral, já mám na něj nějaké papíry, on nic, tak ať dokazuje, že je jeho...Ale podotýkám, že ranař kámoš bude asi výmluvnější bych se s ním necrcala.

Mám obavu, že se policie nebude zabývat jedním odvedeným voříškem, navíc, když nebude vědět, kde jsou. Konce vztahů jsou smutné. Ať už jde o děti, nebo "jen o psy.
Lepší odvedení předejít, než čekat, jak to dopadne.
Jsou i k.reténi, kteří psu ublíží, jen aby se expolovičce pomstili.

12.2.2020 12:12
lesnížínka

XXX.XXX.165.66

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám obavu, že se policie nebude zabývat jedním odvedeným voříškem, navíc, když nebude vědět, kde jsou. Konce vztahů jsou smutné. Ať už jde o děti, nebo "jen o psy.
Lepší odvedení předejít, než čekat, jak to dopadne.
Jsou i k.reténi, kteří psu ublíží, jen aby se expolovičce pomstili.

No předcházet v každém případě. To jen, kdyby k tomu už náhodou došlo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík