Jezevčík hladkosrstý - 1 kostička mu vydrží 4 dny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.2.2020 12:32

Dobrý den dostala jsme k Valentýnu od přítele štěňátko jezevčíka chci se jenom zeptat ten náš Fredy furt něco kouše s tím sem počítala ale jako štěně bych chtěla poradit co byste mu dali tak aby mu to nějakou chviličku vydrželo máme kostičky malinký jenže 1 kostička mu vydrží 4 dny děkuji za rady ☺️ jsou mu 2 měsíce je úžasný..

15.2.2020 14:09
eli22

XXX.XXX.58.41

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den dostala jsme k Valentýnu od přítele štěňátko jezevčíka chci se jenom zeptat ten náš Fredy furt něco kouše s tím sem počítala ale jako štěně bych chtěla poradit co byste mu dali tak aby mu to nějakou chviličku vydrželo máme kostičky malinký jenže 1 kostička mu vydrží 4 dny děkuji za rady ☺️ jsou mu 2 měsíce je úžasný..

Nám taková kostička vydrží 4 minuty. . Takže buďte ráda, že jemu tak dlouho. Dejte mu různé hračky.Výborné jsou Kong hračky.

15.2.2020 16:48
Ebi

XXX.XXX.104.139

4 dny? tak to je super!!!našim jezevčíkům vydrží pár minut

15.2.2020 19:29
sisi58

XXX.XXX.191.1

Hlavně si prosím uvědomte, že jezevčíci jsou kapku jiní pejsci, než třeba pudlíci. Jsou velmi chytří a mají svou hlavu. Nejeden neznalý majitel "splakal nad výdělkem",když se je snažil trénovat jako jiné psi.

15.2.2020 19:51

Valentýn byl včera a kostička vydrží čtyři dny?

Pokud jste ho teda nedostala loni...

15.2.2020 19:58

Zdravím vás moc děkuji za rady a typy prckovi sem nakonec koupila buvolí kostičky, dostal jeden zapleteny copanek Ontario trochu větší ale nemělo by mu to nějak vadit a menší provaz a je spokojený a já taky soused už si ho vynachvaluje jak je hodnoucky moc vám děkuji ☺️☺️☺️❤️❤️❤️❤️❤️

15.2.2020 21:23
Ebi

XXX.XXX.104.139

tak to je fajn - jak tady píše sissi, jezevčíci jsou kapitola sama pro sebe, hlavně to chce lásku jak u všech psů, ale hlavně důslednost při výchově, aby vám nepřerostl přes hlavu, což se lehce může s jeho tvrdohlavostí stát.

16.2.2020 00:09
Mousinka

XXX.XXX.62.162

První den pes doma a uz ho sousedi chválí? Dostala psa na Valentyna a kost mu vydrží 4 dny? Co s tou mini kostí ten pes dělá?
Očekávám diskusi na téma " muj jezevčík vsude čůrá, neposlouchá,štěká a žvýkací kostičky ho nezajímají "

16.2.2020 07:50
sisi58

XXX.XXX.191.1

Mousinka napsal(a):
První den pes doma a uz ho sousedi chválí? Dostala psa na Valentyna a kost mu vydrží 4 dny? Co s tou mini kostí ten pes dělá?
Očekávám diskusi na téma " muj jezevčík vsude čůrá, neposlouchá,štěká a žvýkací kostičky ho nezajímají "

Nebuďte pesimistka. Mohl toho jezevčíka dovézt dřív. Ale živá zvířata jako dárek neuznávám. Koupi má mít promyšlenou nový majitel, nemusí pak shánět informace po netu. I když to je ta lepší varianta, než výchova typu: "Dělal to tak můj pradědeček, tak to je správně!"

16.2.2020 07:57
rapotacka11

XXX.XXX.212.34

- prckovi sem nakonec koupila buvolí kostičky,

Nepřehánějte to s "buvolími kostičkami".
Někde jsem četla varování.

16.2.2020 08:07
sisi58

XXX.XXX.191.1

rapotacka11 napsal(a):
- prckovi sem nakonec koupila buvolí kostičky,

Nepřehánějte to s "buvolími kostičkami".
Někde jsem četla varování.

Včera byl pořad "Kočka není pes." Tam varoval psí výživář, že u malých plemen může nadbytek pamlsků způsobit špatné krmení psa. Dáte pamlsky,pes nežere to,co má i když celkově sežral příslušné množství.

16.2.2020 08:30

16.2.2020 10:35

sisi58 napsal(a):
Včera byl pořad "Kočka není pes." Tam varoval psí výživář, že u malých plemen může nadbytek pamlsků způsobit špatné krmení psa. Dáte pamlsky,pes nežere to,co má i když celkově sežral příslušné množství.

To je u každého psa přece. Hodně pamlsků se musí od krmné dávky odečíst.
Nenaučit si mládě na hromadu pamlsků, ale pěkně pravidelně jíst své jídlo a až pak blbosti.
Jinak teda pán z Nativie.. ona rýže je lepší pro větší zvíře, pro čivavu bude lepší test na štítnou žlázu, častější procházky do civilizace a častější jídlo s větším množstvím kalorií. Možná i v té stravě cosi přebývá a srst na to takto reaguje.
Pan herec celkem zklamal. Jak někdo patnáctiletý si pořídil zvíře.
Buvolí kostičky jsou zlo, jezevčíkovi by slušela srnčí noha. Ne ta bělená.

16.2.2020 13:26

Dostala jsem štěňátko ještě před valentynem ale měla sem ho k Valentýnu......

16.2.2020 13:28

Nene samozřejmě dá logiku neprehanet já se chtěla jen poradit dostává občas piskotek když udělá něco dobře atd kdepak to by mě ani nenapadlo můj děda chová taky jezevčíky a poradil jak mám krmit a i něco málo od veterináře ale chtěla sem poradit s pamlskami

16.2.2020 13:31

Takhle já sem si přála pejska já o něm věděla našla sem si ho a přítel mi ho zaplatil a přivezl a řekla sem ze ho chci k Valentýnu tak to bylo předběžně jinak sme dostala sampano a kytičku s medvídkem štěňátko bylo plánované chtěla sem pomoct jednomu pejskovi a shodli jsme se nakonec na štěňátko takhle vám to povím

16.2.2020 13:34

Tak se omlouvám teď sme koukla buvolí pamlsky nemám je to kureci kostičky já sem tele moc se omlouvám jinak já když něco nevím Radim se vím kolik má dostávat krmiva má kvalitní krmivo vzhledem k jeho věku

16.2.2020 13:47
fikovnice

XXX.XXX.134.179

smakulada :-(

https://www.pesweb.cz/cz/3474.pamlsky-z-buvoli-kuze-pochoutka-nebo-zabijak

Díky, to video v tom článku je perfektní a zároveň poučné!

16.2.2020 17:16

Tak se omlouvám teď sme koukla buvolí pamlsky nemám je to kureci kostičky já sem tele moc se omlouvám jinak já když něco nevím Radim se vím kolik má dostávat krmiva má kvalitní krmivo vzhledem k jeho věku

To, co je na fotografii před tlamou toho psa, je kost z tzv. buvolí kůže s kuřecí příchutí nahoře.
Jasné?
Ale klidně si povídejte, co je libo, když tak pořídit se dá zas něco jiného.

16.2.2020 19:16

mate "buvoli" pamlsky. proto jsme sem to video hodila.

ani piskoty ve velkem nejsou vyhra.

pokud chcete zdrave pamlsky - ususte mu maso.

jestli chcete něco kupovat -koukejte na susene pamlsky napr. firmy Mapes , pamlsky susene mrazem

https://mapes.cz/mapes/index.php/assort/list?category_4=category_4&text=&submit=zobrazit

atd.

16.2.2020 20:08

Jasně kritizovat umím taky já bych prosila slušný komentáře ano nechci toho moc a jestli to někteří nechápou tak mi prosím ani nepište děkuji už sem si zjistila vše už sem to psala díky damy a pánové za pochopení

16.2.2020 20:12

mate "buvoli" pamlsky. proto jsme sem to video hodila.

ani piskoty ve velkem nejsou vyhra.

pokud chcete zdrave pamlsky - ususte mu maso.

jestli chcete něco kupovat -koukejte na susene pamlsky napr. firmy Mapes , pamlsky susene mrazem

https://mapes.cz/mapes/index.php/assort/list?category_4=category_4&text=&submit=zobrazit

atd.

Já psa neprekrmuji ani pamlskami dostane jen něco jak sem psala děda mi taky dokáže poradit maso Teda nedávám ani dávat nebudu ne že udělám 10 kg pamlsku ale jinak děkuji

16.2.2020 20:12
Mousinka

XXX.XXX.62.162

Kdyby jste si zadavatelko opravdu zjistila vse, nekrmite psa piskotama a nevhodnymi pamlsky....

16.2.2020 20:17

Fascinují mě lidi, kteří píšou bez interpunkce. Jiný svět, jiný vesmír. Nechápu.
Jako dítě jsem se naučila rozumět slovenštině. Ale číst text bez interpunkce ne.

16.2.2020 20:23

Fascinují mě lidi, kteří píšou bez interpunkce. Jiný svět, jiný vesmír. Nechápu.
Jako dítě jsem se naučila rozumět slovenštině. Ale číst text bez interpunkce ne.

Vy to neumíte přečíst? :-) ne, nic.. tady je to poslední dobou moderní - založit nick nejlépe s číslem na konci a ptát se na kraviny, které přitáhnou co nejvíc diskutérů. Poznávací znamení jsou: ta čísla, nula bodů za všechny složky jazyka českého, úpravy a opravy reality a úvodního dotazu a nakonec zadostiučinení "už jsem si vše zjistil/a sama i bez vás, vy přizd..."
Je to soutěž. Ale nejvíc příspěvků měly vždy diskuze, kde nešlo ani o žrádlo, ani o eo, ani o pp. No já už jim (komu ale) nebudu radit..

16.2.2020 20:29

Já psa neprekrmuji ani pamlskami dostane jen něco jak sem psala děda mi taky dokáže poradit maso Teda nedávám ani dávat nebudu ne že udělám 10 kg pamlsku ale jinak děkuji

tak dedu pozdravujte

16.2.2020 20:30

Stejně to byl myslivec. Ten z Karkulky, ale byl.

16.2.2020 20:35

Stejně to byl myslivec. Ten z Karkulky, ale byl.

třeba to je hajny

https://youtu.be/E8ZRMhpyYEM?t=20s

18.2.2020 21:22

Ja kupuji jezevcikovy kosticku 30 cm dlouhou a tak 7 cm sirokou. 4 dny jsou u stenatka super. Casem kupujte vetsi. Jsou to okusovaci. Přeji ať vám psík dělá jen radost. Je rozkosny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík