Hodí se k nám sibiřský Husky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Annanas

18.2.2020 22:38
Annanas

XXX.XXX.173.3

Dobrý den,
zvažujeme koupi sibiřského huskyho. Určitě s pp a když neseženeme teď počkáme. Teď, ale k věci. Dost přemýšlím zda se k naší rodině hodí. Máme v rodině už jednoho pejska (kříženec border kolie 6let) a chtěla bych mu pořídit parťáka. Jsem aktivní člověk co rád chodí po horách, běhám, jezdím na kole a psa také beru plavat. Fyzickou aktivitu vyhledávám každý den a v tom jsme si s huskouny podobní.Pes by byl ubytován venku (občas by mohl na skok dovnitř). Máme také velikou zahradu která je něco jako pidi sad. Kdyby pejska hodně bavilo běhat asi by jsme závodně dělali Canicross. Jediné čeho se bojím je výchova. Budeme hlavně socializovat a s výchovou si nechám pomoct od rodičů. Nemyslím si, že u psů vzbuzuji nějakou extra autoritu. 😁S tím naším poloborderáčkem jsem chodila i na cvičák takže něco málo vím. Spoustu jsem toho přečetla a celá moje rodina je ochotná věnovat se psovi. Navíc mám ještě takovou jednu pomoc kdyby náhodou. Tátův známý je musher. Má Grónské psy a jezdí s nimi po různých závodech takže kdybych potřebovala pomoct třeba by mi pomohl. (vlastně je to takový náš soused)
Budu moc ráda za jakékoliv vaše poznatky

Annanas

18.2.2020 23:15
Annanas

XXX.XXX.173.3

❤️

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.2.2020 23:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mrkni se na chodského psa, myslím, že by to byla lepší volba. Měla jsem seveřana (samojeda) i chodského psa, tak vím o čem píšu.

19.2.2020 01:46
lupus4

XXX.XXX.205.61

Má Grónské psy

tak u nás s nimi jezdí už jen Míra Hur..., tak jestli je to soused, poradí ti lépe
než zdejší...
pokud je poloborder v domě a SH by měl být sám na zahradě bude výt a to hooodně...
jestli si kol 15 a půjdeš studovat ...a zbyl by na krku rodičům

a proč neběháš s tím co máš ? jen cnc SH opravdu nestačí...

Annanas

19.2.2020 14:48
Annanas

XXX.XXX.173.3

Ne byli by oba venku. A s tím co mám běhám, akorát ne závodně, na to naše výsledky nejsou. A co se školy týče tak budu chodit nejspíš vedle do města na gympl takže myslím, že by jsme to zvládli. Každopádně si už nejsek natolik jistá.

19.2.2020 16:14
lupus4

XXX.XXX.205.61

do města na gympl

a pak někam pryč studovat...4 roky utečou jako voda...a SH v nejlepší síle zůstane na krku rodičům...
na tvém místě bych s tím počkal až budeš mít vše vyřešeno a budeš stát na vlastních nohách...

Přidejte reakci

Přidat smajlík