Natall8279282

XXX.XXX.146.248
Ahoj, poradíte mi jak přesvědčit rodiče aby sme se odstěhovali do jiné země. Jsem nadně... Je mi 17let a našla jsem si přítele který bydlí v Irsku. A náhodou tam bydlí i můj starší bratr. Už jsem zkoušela "hrát na city" 😂😂 jakože budeme s bráchou uvidíme vyrůstat jeho děti atd... Jenže ne a ne s nima pohnout. Prý tam jsou špatný doktoři, že neuvidíme táty sourozence že by sme to tady celý pustili.
Finančně to stěhování je možné.... V penězích ten problém není. Snažím se už rok a půl a furt je tady něco drží. Budu moc ráda za nějaký rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Děvče děvče
Budeš muset vydržet, až vyrosteš a pak se odstěhuj sama, pokud tam seženeš práci, umíš jazyk a tak podobně.
Natall8279282
napsal(a):
Ahoj, poradíte mi jak přesvědčit rodiče aby sme se odstěhovali do jiné země. Jsem nadně... Je mi 17let a našla jsem si přítele který bydlí v Irsku. A náhodou tam bydlí i můj starší bratr. Už jsem zkoušela "hrát na city" 😂😂 jakože budeme s bráchou uvidíme vyrůstat jeho děti atd... Jenže ne a ne s nima pohnout. Prý tam jsou špatný doktoři, že neuvidíme táty sourozence že by sme to tady celý pustili.
Finančně to stěhování je možné.... V penězích ten problém není. Snažím se už rok a půl a furt je tady něco drží. Budu moc ráda za nějaký rady.
K čemu rodiče s sebou?
Dodělejte školu a přestěhujte se.Miliardy mladých lidí se stěhují,stále a bez rodičů.Taky jsem se po svatbě přestěhovala. A to z velkého města do Sudet. Do prťavé vesnice, kde bylo velké prd. Tedy mimo ten byt, co manžel dostal přidělený od firmy.
Uživatel s deaktivovaným účtem

To musí být snad troll, nebo je holka total vymaštěná...