Koupím stronghold nebo advocate spot-on

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Illlkk

1.3.2020 00:01
Illlkk

XXX.XXX.235.250

Dobrý den, máme dravčíky a potřebovala bych sehnat advocate nebo stronghold pipety. Kdyby někdo měl, ráda koupím i připlatím. Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.3.2020 05:38

Dobrý den,

pro určení diagnózy a léčbu včetně výdeje léčiv jsou tady VETERINÁRNÍ LÉKAŘI.

1.3.2020 08:52
sisi58

XXX.XXX.191.1

Illlkk napsal(a):
Dobrý den, máme dravčíky a potřebovala bych sehnat advocate nebo stronghold pipety. Kdyby někdo měl, ráda koupím i připlatím. Děkuji.

Nebude jednodušší, si zajít k vetovi?
Nebo jste tam byli, vet vám řekl,že nemáte pravdu,ale vy jste přesvědčeni,že máte a chcete léčit samodomo?

Illlkk

1.3.2020 09:03
Illlkk

XXX.XXX.235.250

Ano byly jsme tam a pouze udělal výtěr z ucha, což je v případě dravčíků zbytečné a nepozná to.

1.3.2020 11:13
impact

XXX.XXX.33.19

A jak jste to poznala Vy?

1.3.2020 12:10
Mousinka

XXX.XXX.42.42

Jak víte, ze má zrovna dravčíky?
Co jiný vet?
Stronghold je volně prodejný v lékárnách mám dojem....

Illlkk

1.3.2020 12:42
Illlkk

XXX.XXX.235.250

Právě že není volně prodejný, pes má lupy, škrábe se a já se taky škrábu na předloktí a mám vyrážku. Jiný veterinář je daleko.

1.3.2020 13:53
fikovnice

XXX.XXX.134.131

Illlkk napsal(a):
Právě že není volně prodejný, pes má lupy, škrábe se a já se taky škrábu na předloktí a mám vyrážku. Jiný veterinář je daleko.

A toho dravčíka jste zdiagnostikovala jak?

1.3.2020 14:30
impact

XXX.XXX.33.19

fikovnice napsal(a):
A toho dravčíka jste zdiagnostikovala jak?

Škrábe se.

1.3.2020 14:48

Docela to dravčíkovi odpovídá, ale stejně musíte k vet.
Ještě existuje takový podobný parchantík, má ho drůbež a někdo mi tvrdil, že na člověka to neleze.. no já nesouhlasím. Název nevím. Z té hrůzy jsem to radši zapomněla.
Daleko daleko.. prostě tam musíte.

1.3.2020 14:49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ještě existuje takový podobný parchantík, má ho drůbež a někdo mi tvrdil, že na člověka to neleze.. no já nesouhlasím. Název nevím. Z té hrůzy jsem to radši zapomněla.

Čmelík?

1.3.2020 14:51

Čmelík?

Asi. Ale ten by byl vidět.

Jinak jsem teď Stronghold normálně objednala v jednom eshopu a recept to po mně nechtělo. Teda pro kočky.. no ale zas takový problém to není.

Illlkk

1.3.2020 15:38
Illlkk

XXX.XXX.235.250

S drůbeží nemá vůbec žádný styk, jen občas s kočkami a králíky. Ale všechen popis dravčíka odpovídá že ho náš pes má.

1.3.2020 15:58
fikovnice

XXX.XXX.134.107

"Z té hrůzy jsem to radši zapomněla."

"Megííí", slibte mi, že sem budete chodit i v dobách, kdy bude nejhůř. Když už nebude nic materiálního, bude fajn se aspoň zasmát!

IIIkk

1.3.2020 16:11
IIIkk

XXX.XXX.235.250

A také jsem ho zpozorovala pod lupou. Mohl by mi někdo dát adresu e-shopu, kde se advocate nebo stronghold dá objednat?

1.3.2020 16:44
Mousinka

XXX.XXX.80.216

Fruugo.cz našel googl

1.3.2020 17:07
fikovnice

XXX.XXX.134.107

Hele, když už jsme v tomto tématu. Který parazit mohl být na našem exexexpsovi? Bylo to poměrně velké, co já vím - přes cm to asi mělo, rychle se to pohybovalo srstí, placaté tělo a téměř to nešlo manuálně vzít - děsně se to drželo v srsti a pořád to zdrhalo pěšinkami v chlupech. Já vím - popis na dvě věci, já už si to pamatuji jen matně.

1.3.2020 17:15

fikovnice napsal(a):
Hele, když už jsme v tomto tématu. Který parazit mohl být na našem exexexpsovi? Bylo to poměrně velké, co já vím - přes cm to asi mělo, rychle se to pohybovalo srstí, placaté tělo a téměř to nešlo manuálně vzít - děsně se to drželo v srsti a pořád to zdrhalo pěšinkami v chlupech. Já vím - popis na dvě věci, já už si to pamatuji jen matně.

Kloš jelení.

1.3.2020 17:15

fikovnice napsal(a):

Mládě ještěrky.
Třeba všenka.

1.3.2020 20:21
sisi58

XXX.XXX.191.1

fikovnice napsal(a):

Kloš.

1.3.2020 20:40
fikovnice

XXX.XXX.134.203

Kloš jelení.

Díky, "Balu". A vyskytuje se to jen v lesích?

1.3.2020 20:41
fikovnice

XXX.XXX.134.203

sisi58 napsal(a):
Kloš.

Díky moc!

1.3.2020 21:29
rapotacka11

XXX.XXX.212.34

Illlkk napsal(a):

Odkud jste?
V MB je veterinární lékárna.

IIIkk

1.3.2020 22:16
IIIkk

XXX.XXX.235.250

Jsem z okolí Trutnova, nemá ta vet. lékárna i webové stránky že bych si spot on objednala?

1.3.2020 22:22
fikovnice

XXX.XXX.134.203

IIIkk napsal(a):
Jsem z okolí Trutnova, nemá ta vet. lékárna i webové stránky že bych si spot on objednala?

Tak si to vygooglete.

2.3.2020 03:23
rapotacka11

XXX.XXX.212.34

Web nemá.
Ale u každého veta se to dá koupit.
Můžete tam jít i bez zvířete, jen to koupit.

2.3.2020 07:41

fikovnice napsal(a):

Víceméně ano.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Klo%C5%A1_jelen%C3%AD

2.3.2020 10:23
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Kloš jelení.

Kloš přes centimetr?? To byl z Černobylu? :-)

2.3.2020 10:29

Dasvo napsal(a):

Máte jiný tip? Ráda si rozšířím obzory.

2.3.2020 11:58
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Dasvo napsal(a):

Podle popisu fakt asi kloš, jen ta velikost neodpovídá, ten má sotva půl centimetru. A nespadlo na psa něco omylem? Nějaká potvora která, až by se jí povedlo vymotat, tak by prostě zase odešla? Kloš není jen v lesích, padá to běžně různě ze stromů, ale ve městech asi ne. Ale louky se stromy a křovinama jo. My je máme i na stromech kolem potoka, pravda, srnky tudy taky chodí.

2.3.2020 12:31
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Máte jiný tip? Ráda si rozšířím obzory.

Já jsem to nemyslel zle vůči Vám! Souhlasím, že by to nejspíš mohl být kloš. Jen ta velikost mě zkrátka rozesmála. Centimetrového kloše bych se asi trochu bál. :-)

2.3.2020 12:40

Dasvo napsal(a):
Já jsem to nemyslel zle vůči Vám! Souhlasím, že by to nejspíš mohl být kloš. Jen ta velikost mě zkrátka rozesmála. Centimetrového kloše bych se asi trochu bál. :-)

No a já beru to udání velikosti s rezervou a soustředila jsem se na popis.

2.3.2020 12:46
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Vybavil se mi ten vtip, proč ženy neumějí parkovat. :-) :-) Pardon!

2.3.2020 12:58

Dasvo napsal(a):

Mně taky. Ale nechtělo se mi ho sem vypisovat, ani to moc nejde...

2.3.2020 14:34
sisi58

XXX.XXX.191.1

fikovnice napsal(a):

Kloš jelení. Tedy v lese.

2.3.2020 15:22
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

sisi58 napsal(a):
Kloš jelení. Tedy v lese.

On je sice jelení, ale vyskytuje se na kde čem a proto ho od lesa taky kde co roznese. Nejsme v lese, ale v sezoně tu máme místa, kde je to slušně zamořené. Taková ta křoví, kam ani lidi moc nechodí...no já se psem ano. No a kolem potoka, tam jelen opravdu nepáchne ale srnky tudy běžně v noci chodí.

2.3.2020 16:29
sisi58

XXX.XXX.191.1

lesnížínka napsal(a):
On je sice jelení, ale vyskytuje se na kde čem a proto ho od lesa taky kde co roznese. Nejsme v lese, ale v sezoně tu máme místa, kde je to slušně zamořené. Taková ta křoví, kam ani lidi moc nechodí...no já se psem ano. No a kolem potoka, tam jelen opravdu nepáchne ale srnky tudy běžně v noci chodí.

On se tak jen jmenuje. Leze na všechno, má totiž křídla,prý je po nalezení oběti k sání shodí. To tedy nevím. Pokud by pak chtěl jinam, musel by lézt?

2.3.2020 16:35

on je jelení, protože jen na vysoké zvěři se nasaje a pak se může rozmnožit. když z hladu kousne něco jiného, tak se nemnoží.

a když naletí na špatnou oběť, tak má smolíka a prostě si nevratně pokazil život.

2.3.2020 16:36
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

sisi58 napsal(a):
On se tak jen jmenuje. Leze na všechno, má totiž křídla,prý je po nalezení oběti k sání shodí. To tedy nevím. Pokud by pak chtěl jinam, musel by lézt?

Jo, taky jsem to slyšela, ale když si ho vyškrábnu z vlasů třeba za dva dny, pořád je ještě má. Možná je to tím, že pozná, že nejsem jelen a že se bude muset stěhovat

2.3.2020 16:39
sisi58

XXX.XXX.191.1

lesnížínka napsal(a):
Jo, taky jsem to slyšela, ale když si ho vyškrábnu z vlasů třeba za dva dny, pořád je ještě má. Možná je to tím, že pozná, že nejsem jelen a že se bude muset stěhovat

To bude ono! Uhodila jste hlavičkou o hřebíček!

2.3.2020 16:41
sisi58

XXX.XXX.191.1

on je jelení, protože jen na vysoké zvěři se nasaje a pak se může rozmnožit. když z hladu kousne něco jiného, tak se nemnoží.

a když naletí na špatnou oběť, tak má smolíka a prostě si nevratně pokazil život.

Před tím ovšem kazí život mě a mému koni. Kobyla je z nich nepříčetná.

2.3.2020 17:07
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

sisi58 napsal(a):
Před tím ovšem kazí život mě a mému koni. Kobyla je z nich nepříčetná.

Co kobyla...co teprv já?!? Mám na něj nějakou alergii či co a naběhnou mi za krkem uzliny jak pimpongové míčky(přeháním ale skleněnky to asi budou) nemůžu pak několik dní ani otočit hlavou. Několikrát se mi stalo, že jsem se ráno probudila s uzlinama, aniž bych tušila. Tak to už jdu za mužem: mám kloše, hledej! Néé, nic tam nemáš...Pak něco dělám a štíp...bleskově tam drápnu nehtem a už ho pod ním mám, zmetka jednoho. A že rozezná koně od jelena...o tom dost pochybuju. Ostatně, já před půl rokem taky čuměla mezi stromy v lese, kde se tam vzaly ty koně?!? Až se to pohnulo a já v němém úžasu hleděla na stádo jelenů

4.3.2020 10:51
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Je to už pradávno, strach má velké oči - nesnáším parazity, mohlo to být menší.

4.3.2020 10:53
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Dasvo napsal(a):

"Dasvo", jediné, za čím si fakt stojím, že umím dobře, je řízení a parkování samozřejmě taky. Naopak mě naboural soused (50let), když jen couval z kolmého parkování vedle mě. Neexistuje snad nic jednoduššího a on mi sejmul nejen nárazník, ale i blatník.

4.3.2020 10:55
fikovnice

XXX.XXX.134.179

lesnížínka napsal(a):
Co kobyla...co teprv já?!? Mám na něj nějakou alergii či co a naběhnou mi za krkem uzliny jak pimpongové míčky(přeháním ale skleněnky to asi budou) nemůžu pak několik dní ani otočit hlavou. Několikrát se mi stalo, že jsem se ráno probudila s uzlinama, aniž bych tušila. Tak to už jdu za mužem: mám kloše, hledej! Néé, nic tam nemáš...Pak něco dělám a štíp...bleskově tam drápnu nehtem a už ho pod ním mám, zmetka jednoho. A že rozezná koně od jelena...o tom dost pochybuju. Ostatně, já před půl rokem taky čuměla mezi stromy v lese, kde se tam vzaly ty koně?!? Až se to pohnulo a já v němém úžasu hleděla na stádo jelenů

Tak to bych rozdejchávala těžko. Jak už jsem mnohokrát psala, parazitů se štítím. A navíc jestli to dělá lymfadenopatii, tak je to teda pěkná potvora. Musím nastudovat.

4.3.2020 11:27
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
Tak to bych rozdejchávala těžko. Jak už jsem mnohokrát psala, parazitů se štítím. A navíc jestli to dělá lymfadenopatii, tak je to teda pěkná potvora. Musím nastudovat.

Jestli chceš studovat, aby jsi mě s tím mohla strašit tak na to kašli, páč já žiju ,,v divočině"(rozumněj v přírodě, ne ve městě) a žádná havěť mě mne nevystraší(leda tak nas.re ) Vloni byla klošů fakt invaze, hlásili mi i lidi, kteří je do té doby neměli(a žijící taktéž na vesnici, netušili, o co běží...což mě vždycky dokáže udivit )

Přidejte reakci

Přidat smajlík