Markéta80
napsal(a):
Je Timberwolf lepší? nebo je na stejné úrovni a mám zůstat u Wolfsblutu? U timberwolfu bych musela vzít víc balení aby to vyšlo cenově lépe a bez poštovného. Pokud je to stejné tak bych zůstala u wolfsblutu, ten jim sedí
A proč chcete měnit? Ja se v granulích tak nevyznám, takže vam neřeknu, co je lepsi. Ale pokud ten Wolfsblut sedí, tak ja bych neměnila 😉
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na Timberwolf bych se vybodla, protože je akorát tak předražen a nijak moc zájem tu není, tak aby se třeba nepřestal dovážet, jako milion dalších US značek.
A jak říká Marcela - když to není rozbité, tak to neopravuj.
Markéta80
napsal(a):
OK, tak zůstanu u Wolfslutu Timberwolf objednat jde jen přes Slovensko . Zvažovala jsem aby měly změnu, ale teda raději zkusit jiné Wolfsbluty než mají teď
Já za ta léta vystřídala u Wolfsblutu snad všechny příchutě, vždycky jsem ráda, když vyhodí nějakou novou, další...Taky jsem měla tiky, že změním, ale zkoušela jsem MARP a nějak jsem s ním nepochodila
lesnížínka
napsal(a):
Já za ta léta vystřídala u Wolfsblutu snad všechny příchutě, vždycky jsem ráda, když vyhodí nějakou novou, další...Taky jsem měla tiky, že změním, ale zkoušela jsem MARP a nějak jsem s ním nepochodila
ten nechtějí vůbec . Už jsem objednala a koukám že změnili ty kozí pro malá plemena. z těch adult co si pamatuji byl problém velikost, asi jen ten tunák? Jsme zvědavá na nejmladší jak se bude tvářit. ted měly Esentials a moc nadšené nebyly ani jedna
Markéta80
napsal(a):
ten nechtějí vůbec . Už jsem objednala a koukám že změnili ty kozí pro malá plemena. z těch adult co si pamatuji byl problém velikost, asi jen ten tunák? Jsme zvědavá na nejmladší jak se bude tvářit. ted měly Esentials a moc nadšené nebyly ani jedna
Já vůbec nevím, ty pro malá plemena mají ještě menší trojůhelníčky než ty běžné? U některých, teď třeba u těchto, co momentálně krmíme: Wolfsblut Golden Goose, jsou taky tyhle malé a pro velkého psa se mi to zdá takové zvláštní, ale můj nimra to teda dává.