Kobca

XXX.XXX.211.11
Chystame se na kryti v zahraničí.
9den progesteron 1,4
11den progesteron 4,1
12den (dnes) progesteron 3,1
Mate nekdo zkusenosti?'dekuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kobca
napsal(a):
9den progesteron 1,4
11den progesteron 4,1
delejte k progesteronu i sono
Kobca

XXX.XXX.211.11
Jeste doplním, ze progesteron mi delaji primo na veterine - takze se krev nikam nevozi, takze ani to nemuze hodnotu zkreslit.
Sono z jakeho duvodu? Diky

Kobca
napsal(a):
Jeste doplním, ze progesteron mi delaji primo na veterine - takze se krev nikam nevozi, takze ani to nemuze hodnotu zkreslit.
Sono z jakeho duvodu? Diky
nekdy hladina progesteronu neodpovida stadiu pripravy feny k ovulaci.. pak se termin vhodny na kryti kontroluje i sonem.
Kobca

XXX.XXX.211.11
Diky, poptam se na to na vet.
jingless
napsal(a):
Můžu se přidat? Včéra progesteron kolem poledního odebraný a byl 5,2 ng/ml, krytí včéra večer, ale nešlo to, pro fenku to bylo moc brzo, takže to nehrotíme, dnes už lepší, ale nesvážou se, asi je to pořád brzo že ? Je možné, že máme čas třeba zítra, pozítří ?
když se nesvázali, víte jistě, že byl pes ve feně? Jinak 5,2 je teprve sotva ovulace, v klidu bych počkala alespoň na hodnotu osm... málokterá fena drží takhle brzo... taky koukejte, jak se chová ona - podrbejte na kořeni ocasu, uvidíte, zda se nastavuje, atd...
Kobca
napsal(a):
9den progesteron 1,4
11den progesteron 4,1
a stěr z pochvy vypadá jak? o anovulační cyklus by jít nemělo, při něm se progesteron nedostane nad dva ng... určitě bych udělala progesteron znova cca 14.den
Kobca

XXX.XXX.40.52
Ano , to mam v planu ve stredu (14den) udelat znovu progesteron.
Jinak na nasi vet mi nenabidli ster z pochvy.
Kobca
napsal(a):
Ano , to mam v planu ve stredu (14den) udelat znovu progesteron.
Jinak na nasi vet mi nenabidli ster z pochvy.
chce to samozřejmě veta, který má se stěrem z pochvy zkušenosti, aby poznal správný čas, ale bývá to docela spolehlivé.. za deset minut máte představu, na čem jste... progesteron ale udělejte taky a pak to zkombinujte s chováním feny... osobně mám zkušenost, že se nelze řídit jen podle jednoho z ukazatelů, je potřeba zkombinovat všechno, co se dá...
Kobca

XXX.XXX.40.52
Ano, ona se prave jeste nechova tak ze by mela ovulovat. Me zarazi ten pokles, s tim jsem se jeste nesetkala.

aneleh
napsal(a):
a stěr z pochvy vypadá jak? o anovulační cyklus by jít nemělo, při něm se progesteron nedostane nad dva ng... určitě bych udělala progesteron znova cca 14.den
jsem myslela, ze az do 5ti muze narust a stejne nezovuluje ?
Kobca

XXX.XXX.211.11
Nebydrzela jsem a jela na progesteron dnes 24h od minuleho mereni a hodnota 5,4. Takze konecne potvrzena ovulace.
Kobca

XXX.XXX.4.6
Kryli jsme dnes -15den, oba se k tomu meli a jeste zkusime v sobotu dopo prekryt 👍
Kobca

XXX.XXX.211.11
Sobota 17den harani, kryti jeste lepsi. Tak uvidime jak to dopadne..
Kobca

XXX.XXX.211.11
Fena zabrezla, sono 28den potvrdilo pocetny vrh. Tak uvidime, dnes je 45den od prvniho kryti a pupik roste 💗
Kobca

XXX.XXX.211.11
Jj kryli jsme 5.3 a 7.3
Kobca

XXX.XXX.211.11
Kobca

XXX.XXX.211.11
Stafordsirsky bulterier
Kobca: Dobrý den, gratuluju ke štěndům a trochu závidím, že už to máte za sebou . Chtěla bych se zeptat v jakém rozmezí vaše feňule hárá.., vím, že to je individuální, ale čekám na krytí, měla potvůrka hárat v dubnu, ale evidentně se jí nechce:-D. Vím, že se počítají plus minus dva měsíce, předtím hárala přesně co 6 měsíců. Já nervózní, ona vysmátá. Taky SBT.
Kobca

XXX.XXX.211.11
Marq:
Jj vetsinou 6-7mesicu. Nebojte, ona zacne :) slunicko ji popozene.