Amina123

XXX.XXX.1.239
Zdravím,
chtěla bych se zeptat, jestli by Vás nenapadlo nějaké vhodné plemeno pro mě. Asi bych začala s tím, co chci se psem dělat. Měl by to být pes pro agility a canisterapii. Nechci žádného malého psa, ideálně aby měl od 35 cm v kohoutku a výš. Rozhodně nechci BC. Pes by měl bydlet na zahradě s přístupem do domu, kde bude mít ještě jednoho parťáka. S největší pravděpodobností bude chodit přes den do lesa, proto potřebuji, aby to nebylo žádné lovecké plemeno, stačí jedno. Zatím si ho pořídit nechci, je to otázka tak 2 let, ale už teď se pohlížím, abych správně vybrala. Něco už mám vybraného, ale zdaleka naznám všechna plemena, proto se na Vás takto obracím.
Děkuji za veškeré nápady.
Amina123

XXX.XXX.1.239
Tak když nikoho nenapadá vhodné plemeno, nemáte někdo přímou zkušenost s Mudi? Poslední dobou je to takový boom v agility, tak jestli i vy z vlastní zkušenosti myslíte, že je toto plemeno vhodné pro agility.
user1234

XXX.XXX.76.207
Co třeba sheltie? Je menší ale 35+cm v kohoutku má. Akorát ta pěkně štěká. Nebo jak už někdo psal, mudi by taky nemusel být špatný.
Amina123

XXX.XXX.7.251
No jako nepřemýšlela jsem ani nad jedním. Teď ovčáka mám a nevím, jestli u nich chci zůstat.