Zdravím.Mam prosím takový dotaz ,sama už si nevím rady co stim.Mam 9ti měsíční kavkazačku,má vše co potřebuje, pamlsky,jako odměnu, myslím,že ji dávám jen to nejlepší.Jde o to,že můj bývalý muž,ji i přesto přes mé zákazy něčím láduje a ještě k tomu ji nadává do tlustoprdek.Dela to za mými zády ,jenže já ho vždy načapu a on mi za to ještě nadává.Napiste mi prosím někdo svůj názor,třeba z toho dělám vědu jen já, už fakt nevím sama,ale vadí mi to.Pes už před ním utíká a schovává se do kotelny,nechce být v jeho přítomnosti a on ji dělá různé naschvály, pořád ji vyhání z místa,na které je od dvou měsíců zvyklá a dělá si prostě vše po svém i když mu pes nepatří a nestará se o něj.Nevim,jestli to je možné řešit nějakou úřední cestou? Děkuji za každou radu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

já bych to neřešila. pořiďte si krumpáč a lopatu, co vám pořádně padne do ruky, jak ten pes dospěje, tak bývalýho někde pak zakopete a bude pokoj.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Slzovka
napsal(a):
Zdravím.Mam prosím takový dotaz ,sama už si nevím rady co stim.Mam 9ti měsíční kavkazačku,má vše co potřebuje, pamlsky,jako odměnu, myslím,že ji dávám jen to nejlepší.Jde o to,že můj bývalý muž,ji i přesto přes mé zákazy něčím láduje a ještě k tomu ji nadává do tlustoprdek.Dela to za mými zády ,jenže já ho vždy načapu a on mi za to ještě nadává.Napiste mi prosím někdo svůj názor,třeba z toho dělám vědu jen já, už fakt nevím sama,ale vadí mi to.Pes už před ním utíká a schovává se do kotelny,nechce být v jeho přítomnosti a on ji dělá různé naschvály, pořád ji vyhání z místa,na které je od dvou měsíců zvyklá a dělá si prostě vše po svém i když mu pes nepatří a nestará se o něj.Nevim,jestli to je možné řešit nějakou úřední cestou? Děkuji za každou radu.
No já se obávám, že tady sranda opravdu za chvíli skončí...pokud je kavkazanda opravdu kavkazanda....tak klidně může nastat scénář, co nastínila bodlinka.
Pes už před ním utíká a schovává se do kotelny,nechce být v jeho přítomnosti a on ji dělá různé naschvály, pořád ji vyhání z místa,na které je od dvou měsíců zvyklá a dělá si prostě vše po svém i když mu pes nepatří a nestará se o něj
...tak všeho do času a může se úplně s klidem stát, že to bude ze dne na den a bez varování....krmení psa je v tomto případě váš nejmenší problém...
Jde o to,že můj bývalý muž,ji i přesto přes mé zákazy něčím láduje a ještě k tomu ji nadává do tlustoprdek.
Takže je otázkou, jak dlouho ještě váš bývalý muž bude s vámi a vaší psí princezničkou sdílet společnou domácnost.