Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den chci se zeptat co sem se dozvěděla ohledání blechy na psy samozřejmě koupím ale včera přítel přišel na to že pejsek má blechy je to štěňátko 3 měsíční mělo očkování včera drbat se začal ale až včera jaký Teda poradny opatření mám udělat prosim o radu vím jen že vyprat věci cojdou na vyšší teplotu jinak nevím vůbec..... Máme ještě kočičku a 3 králíky musím je taky nějak očistit pro jistotu?????? Začínám z toho už být fakt nervózní 🤔😱🤦♀️ moc děkuji za rady

zajděte si k veterináři, musíte odblešit všechna zvířata co doma máte a volně prodejný přípravky moc nefungují.

b.k
napsal(a):
Ano všechno vyprat,vydezinfikovat a všem zvířatům aplikovat spot-on.
I volně prodejné fungují. A při první dobré,je to lepší než zablešit např.ordinaci u veterináře...
Pro psy a kočky bych doporučila spot-on Advocate pro králíky nevím,ale jistě se taky něco najde.
Jak jste poradili tak sem koupila šampon sprey a i spot on pejsek je má už pryč zatím je vykoupany ale asi má alergickou reakci na kousnutí hodně ho pokousali 🤦🏻♀️a ještě si to hodně rozdrbal včera takže volala sem ráno veterinářce byla 1h v ordinaci ale nestihla sem ji a ta mi řekla že máme přijít v pondělí že se podívá a že má zřejmě z rozdrapani zánět kůže 🤦🏻♀️takhle malý a už to jede 🙁každopádně buď si pejsek přivezl blesky od majitelů kde byl se svými sourozenci a nebo možná od jiného psa ale jinak fakt nevím no furt mě to vrtá hlavou ale co hl je že jsou alspon z něho pryč 😊
napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat co sem se dozvěděla ohledání blechy na psy samozřejmě koupím ale včera přítel přišel na to že pejsek má blechy je to štěňátko 3 měsíční mělo očkování včera drbat se začal ale až včera jaký Teda poradny opatření mám udělat prosim o radu vím jen že vyprat věci cojdou na vyšší teplotu jinak nevím vůbec..... Máme ještě kočičku a 3 králíky musím je taky nějak očistit pro jistotu?????? Začínám z toho už být fakt nervózní 🤔😱🤦♀️ moc děkuji za rady
Prosím, příště pište česky a používejte interpunkci. To se téměř nedá číst.
napsal(a):
Jak jste poradili tak sem koupila šampon sprey a i spot on pejsek je má už pryč zatím je vykoupany ale asi má alergickou reakci na kousnutí hodně ho pokousali 🤦🏻♀️a ještě si to hodně rozdrbal včera takže volala sem ráno veterinářce byla 1h v ordinaci ale nestihla sem ji a ta mi řekla že máme přijít v pondělí že se podívá a že má zřejmě z rozdrapani zánět kůže 🤦🏻♀️takhle malý a už to jede 🙁každopádně buď si pejsek přivezl blesky od majitelů kde byl se svými sourozenci a nebo možná od jiného psa ale jinak fakt nevím no furt mě to vrtá hlavou ale co hl je že jsou alspon z něho pryč 😊
Odkud máte psa? A jakého, smím-li se zeptat? Pokud je to vestaj, tak bych ty blechy snad i původním majitelům odpustila (i když...). Pokud máte papírového psa, tak by se to stát nemělo.

fikovnice
napsal(a):
Odkud máte psa? A jakého, smím-li se zeptat? Pokud je to vestaj, tak bych ty blechy snad i původním majitelům odpustila (i když...). Pokud máte papírového psa, tak by se to stát nemělo.
Pejska máme z Kroměříže nejspíš si je musel přivést... Ale už jsou pryč tak snad to bude dobrý už jim ho nevrátím newim kde se vzali můžu jen dumat

fikovnice
napsal(a):
Prosím, příště pište česky a používejte interpunkci. To se téměř nedá číst.
Co??? Pokud já vím, to že na vrchním řádku nemám mezeru nebo sem se preklepla to se stane, ale to není rada..... A číst se to dá 🤣 a prosím nechte si takové poznámky jako že se to nedá číst..... Ano??? děkuji já tu prosila o radu ne o učitelku aby mě prudila ohledně pravopisu, každý udělá chybu..... V něčem.... 🤦♀️🤣
napsal(a):
Pejska máme z Kroměříže nejspíš si je musel přivést... Ale už jsou pryč tak snad to bude dobrý už jim ho nevrátím newim kde se vzali můžu jen dumat
To jestli je z Kroměříže nebo z Paříže na blechy nemá vliv. Fikovnice se ptala na něco jiného.
A fakt se to nedá číst. Když budete psát česky, lépe vám porozumíme, co vlastně chcete.

LájošM
napsal(a):
To jestli je z Kroměříže nebo z Paříže na blechy nemá vliv. Fikovnice se ptala na něco jiného.
A fakt se to nedá číst. Když budete psát česky, lépe vám porozumíme, co vlastně chcete.
Tak když neumíte číst tak to nečtěte a nekomentujte a ano ptala se odkud je s co to je..... Nedělejte z velblouda komara ano je to doufám jasný ..... Dávno mi už poradili a nepotřebuji zde aby mě někdo kritizoval zda píši dobře nebo ne odpověděla sem už a to stačí a další poznámky už du nechte ano dávno sem si už poradila s nepotřebuji zde inteligenty co neumí číst, slušně odpovědět a hloupě kritizovat dal mě to už nezajima děkuji nashle a zdrzte se komentáře
LájošM
napsal(a):
Děkuji za zastání se. Obvykle nikoho neprudím kvůli gramatice, i když mateřštinu miluji. Ale toto jsou fakt hromady slov bez podmětu, bez přísudku, bez interpunkce...
A ano, ptala jsem se samozřejmě na něco jiného, než že je pes z Kroměříže.

fikovnice
napsal(a):
No, asi tak...
Doufám, že psa nepřebírala v Kroměříži na benzínce...
Tak Mila zlata fikovnice tohle je moje Posl reakce už nepotřebuji další přihlouplí komentáře dokážete jen kritizovat už mě vaše komenty nezajímají a docela nudí a pejska přebírál přítel a vůbec prd vám je po tom starejte se už o své buďte všichni tak hodný neumíte poradit jen hloupě kritizovat jak malé děti kolik vám je???? Už můj příspěvek nekomentujte nepotřebuji další bezvýznamný komenty...
napsal(a):
Tak Mila zlata fikovnice tohle je moje Posl reakce už nepotřebuji další přihlouplí komentáře dokážete jen kritizovat už mě vaše komenty nezajímají a docela nudí a pejska přebírál přítel a vůbec prd vám je po tom starejte se už o své buďte všichni tak hodný neumíte poradit jen hloupě kritizovat jak malé děti kolik vám je???? Už můj příspěvek nekomentujte nepotřebuji další bezvýznamný komenty...
napsal(a):
Z mé strany tedy poslední rada pro Vás: zaplaťte si, prosím, kondice z jazyka českého.
napsal(a):
tak se tady neptej ty krasomilo

GAELLE
napsal(a):
tak se tady neptej ty krasomilo
Komu tykas pokud já vím poradit a Poučovat ohledně pravopisu je to rozdíl a pokud vám to vadí tak mě radši nekomentujte není nic jednodušší ani jedna z vás vy co tu píšete ohledně gramatiky 🤣🤣🤣,..... Pokud chcete nadávat můžete jen ukazujete jak jste hloupé 🤦♀️🤣🤣🤣🤣 já už dávno vše vyřešila a jen blbě komentujete ale pokud vás to baví tak jak je libo 🤘😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Takže opakuji pes se nekupoval na benzínce ale od majitelů stát se to může nikoho soudit nebudu ses chytrá jak rádio že? já chtěla radu kterou sem dostala a koupil ho přítel a nikdo mu nadávat nebude jak říkám starej se o své žrádlo evidentně neumíš číst Kotrmelino radši už mi sem ani nepiš... Diky za pochopeni
napsal(a):
Takže opakuji pes se nekupoval na benzínce ale od majitelů stát se to může nikoho soudit nebudu ses chytrá jak rádio že? já chtěla radu kterou sem dostala a koupil ho přítel a nikdo mu nadávat nebude jak říkám starej se o své žrádlo evidentně neumíš číst Kotrmelino radši už mi sem ani nepiš... Diky za pochopeni
raděj nepiš ty a nauč se česky

GAELLE
napsal(a):
raděj nepiš ty a nauč se česky
Ses zablesena sama že??? Furt píšeš hlouposti ty gramatiko
napsal(a):
Ses zablesena sama že??? Furt píšeš hlouposti ty gramatiko
Milá Michalinko, dyž neumím česky a někdo mne na to upozorní, tak se zastydím a chyby se snažím napravit, nebo se omluvím, že třeba nejsem Čech, nebo jsem dyslektik... Pokud místo toho jen osočuju ostatní - tak jsem nejspíš jen prostý b.l.b.

napsal(a):
...pane Bože, do čeho jsi to rozum vrazil.......to se fakt nedá.....

fikovnice
napsal(a):
Z mé strany tedy poslední rada pro Vás: zaplaťte si, prosím, kondice z jazyka českého.
..myslíš, že to bude stačit?

napsal(a):
...pane Bože, do čeho jsi to rozum vrazil.......to se fakt nedá.....
..oprava duši vrazil..... a jak to čtu, je čím dál horší.......ach jo......

fikovnice
napsal(a):
Děkuji za zastání se. Obvykle nikoho neprudím kvůli gramatice, i když mateřštinu miluji. Ale toto jsou fakt hromady slov bez podmětu, bez přísudku, bez interpunkce...
A ano, ptala jsem se samozřejmě na něco jiného, než že je pes z Kroměříže.
Také se zastávám. V těchto příspěvcích dostává čeština pěkně na frak. Ale slečna je "mistr světa" se seběvědomím až na půdu.