Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Špic

12.3.2020 09:38
Špic

XXX.XXX.97.174

Dobrý den, máme trpasličího německého špice bude mít 3 měsíce.
Chtěla jsem se zeptat co si myslíte o míchání granulí? Jedná se o granule royal canin starterky a k9 pro štěňátka.
Napadlo to přítele, že budeme dávat půl na půl, já bych spíš chtěla poradit.
Předem děkuji za každou odpověď.

12.3.2020 10:26
maty13

XXX.XXX.156.2

spíš než míchání, bych zvolila střídání a pokud trváte na granulích, kupte kvalitní, néé royal a k9

12.3.2020 10:30
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Jako..je to úplně jedno, jen nevím proč to chcete míchat. Vzhledem k té K9...aby jste ušetřili? Pokud chcete krmit granulema, tak jak se píše nade mnou, vyberte alespoň kvalitní.

12.3.2020 11:57
GAELLE

XXX.XXX.55.67

K9 i RC jsou pěkné s*ačky. Určitě zvolte jinou značku. Za mne doporučím třeba Yoggies.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.3.2020 13:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

zcela soukromě se domnívám, že je to jedno, myslím to míchání.
Konec konců, při přechodu na jinou značku, se míchání doporučuje.
A pokud to psu bude vadit, tak se to pozná.....

jo yoggies........jsem teda koupila.....musím je lámat a pašovat do jiných, nechť nevyhodím kupu penízků
(neboli míchám běžně, včetně kočičích...)

12.3.2020 13:46
Marek Macíček

XXX.XXX.20.98

jak napsali ostatní, spíše střídat, nicméně každý pes má jiné požadavky a jinou chuť.
My naše granule pořizujeme na MDshop.cz a vždy se ptáme, jak s nimi nakládat. Majitel nám poradí a je velice ochotný, tak bych to zkusil, je to zkušený chovatel.

12.3.2020 17:15
lupus4

XXX.XXX.205.61

Marek Macíček napsal(a):
jak napsali ostatní, spíše střídat, nicméně každý pes má jiné požadavky a jinou chuť.
My naše granule pořizujeme na MDshop.cz a vždy se ptáme, jak s nimi nakládat. Majitel nám poradí a je velice ochotný, tak bych to zkusil, je to zkušený chovatel.

hele macíčku chováš se úplně přesně jako "britoblbky", nejsi ty od nich 1,0 ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík