Resekce kycelniho kloubu a sport

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2020 21:32
L+P

XXX.XXX.115.251

Zdravím

Mám hlavu jak pátrací balon
Bohužel moje fenka měla srážku se psem který ji vyhodil kycelni kloub doposud zdraví pes...
Kloub sd nahodil ale po 14 dnech kloub při prudkém pohybu snaze o lehnuti kloub vypadl...po příjezdu na veterinu a rentgenu kloub sám naskočil...
Ska jsem k našemu ortopedovi kde jsem vyžadovala operaci ale doktor semnou nesouhlasil že prý tomu máme dát čas

Obepsala jsem spouata3 kapacit
Pan Musil a Duchek se shodli nechat a kdyby opět vypadl jako nejlepší volba pro male 2,5kg plemeno RESEKCE

Jsem z toho zdrcena ... je to sportak chce se mi brečet co dál?

Budu ráda za zkušenosti

14.3.2020 23:07
b.k

XXX.XXX.210.168

Tuhle zkušenost naštěstí nemám,ale dle popisu bych dala na vet a nasadila klidový režim . A ten dodržovala.

Zdrcena nemusíte být. Naopak budte ráda,že se dá předejít operaci.

Jen to dodržet a vydržet. Nějaký čas to zabere .

15.3.2020 06:52
keissa

XXX.XXX.155.174

L+P napsal(a):
Zdravím

Mám hlavu jak pátrací balon
Bohužel moje fenka měla srážku se psem který ji vyhodil kycelni kloub doposud zdraví pes...
Kloub sd nahodil ale po 14 dnech kloub při prudkém pohybu snaze o lehnuti kloub vypadl...po příjezdu na veterinu a rentgenu kloub sám naskočil...
Ska jsem k našemu ortopedovi kde jsem vyžadovala operaci ale doktor semnou nesouhlasil že prý tomu máme dát čas

Obepsala jsem spouata3 kapacit
Pan Musil a Duchek se shodli nechat a kdyby opět vypadl jako nejlepší volba pro male 2,5kg plemeno RESEKCE

Jsem z toho zdrcena ... je to sportak chce se mi brečet co dál?

Budu ráda za zkušenosti

A co chcete po 14 dnech vy sama byste po vyhozenem kloubu za 14 lítala .. pes by měl mít klidovy režim a pak pomalu zatěžovat,osvalovat a v podstatě rehabilitace .. nikoliv hned plna zátěž a běhat se psem .. v tomto vám nepomuže ani operace ..

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.3.2020 07:16

jo, strašně na to spěcháte.

neexistuje žádný způsob, jak z psa po takovém úrazu za týden dva tři udělat plně funkční zvíře.

prostě DEJTE MU KLID NA HOJENÍ

15.3.2020 09:09
L+P

XXX.XXX.115.251

keissa napsal(a):
A co chcete po 14 dnech vy sama byste po vyhozenem kloubu za 14 lítala .. pes by měl mít klidovy režim a pak pomalu zatěžovat,osvalovat a v podstatě rehabilitace .. nikoliv hned plna zátěž a běhat se psem .. v tomto vám nepomuže ani operace ..

Myslíte že měla plnou zátěž? Jste blázen???? Stalobsebto znova když se chtěla položit na bok jejich 14 dni před i teď po vypadá takhke ven jrn na vodítku vyčurat vzít do ruky a domů....

15.3.2020 10:22

A nejde to nejak zafixovat ?

Mam velke plemeno, to se operovat neda, resilo by se to jen konzervativne.

15.3.2020 14:59
L+P

XXX.XXX.115.251

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A nejde to nejak zafixovat ?

Mam velke plemeno, to se operovat neda, resilo by se to jen konzervativne.

Fixaci si hned vykopava tak ze už ji to radši nedělají 😑 má totální klidovej režim

15.3.2020 15:34

Nic lepsiho nevymyslite -6 tydnu se hoji vazy a slachy.
A pak objednat rehabku a cviceni.

Přidejte reakci

Přidat smajlík