Zdravím
Mám hlavu jak pátrací balon
Bohužel moje fenka měla srážku se psem který ji vyhodil kycelni kloub doposud zdraví pes...
Kloub sd nahodil ale po 14 dnech kloub při prudkém pohybu snaze o lehnuti kloub vypadl...po příjezdu na veterinu a rentgenu kloub sám naskočil...
Ska jsem k našemu ortopedovi kde jsem vyžadovala operaci ale doktor semnou nesouhlasil že prý tomu máme dát čas
Obepsala jsem spouata3 kapacit
Pan Musil a Duchek se shodli nechat a kdyby opět vypadl jako nejlepší volba pro male 2,5kg plemeno RESEKCE
Jsem z toho zdrcena ... je to sportak chce se mi brečet co dál?
Budu ráda za zkušenosti
L+P
napsal(a):
Zdravím
Mám hlavu jak pátrací balon
Bohužel moje fenka měla srážku se psem který ji vyhodil kycelni kloub doposud zdraví pes...
Kloub sd nahodil ale po 14 dnech kloub při prudkém pohybu snaze o lehnuti kloub vypadl...po příjezdu na veterinu a rentgenu kloub sám naskočil...
Ska jsem k našemu ortopedovi kde jsem vyžadovala operaci ale doktor semnou nesouhlasil že prý tomu máme dát čas
Obepsala jsem spouata3 kapacit
Pan Musil a Duchek se shodli nechat a kdyby opět vypadl jako nejlepší volba pro male 2,5kg plemeno RESEKCE
Jsem z toho zdrcena ... je to sportak chce se mi brečet co dál?
Budu ráda za zkušenosti
A co chcete po 14 dnech vy sama byste po vyhozenem kloubu za 14 lítala .. pes by měl mít klidovy režim a pak pomalu zatěžovat,osvalovat a v podstatě rehabilitace .. nikoliv hned plna zátěž a běhat se psem .. v tomto vám nepomuže ani operace ..
Uživatel s deaktivovaným účtem

jo, strašně na to spěcháte.
neexistuje žádný způsob, jak z psa po takovém úrazu za týden dva tři udělat plně funkční zvíře.
prostě DEJTE MU KLID NA HOJENÍ
keissa
napsal(a):
A co chcete po 14 dnech vy sama byste po vyhozenem kloubu za 14 lítala .. pes by měl mít klidovy režim a pak pomalu zatěžovat,osvalovat a v podstatě rehabilitace .. nikoliv hned plna zátěž a běhat se psem .. v tomto vám nepomuže ani operace ..
Myslíte že měla plnou zátěž? Jste blázen???? Stalobsebto znova když se chtěla položit na bok jejich 14 dni před i teď po vypadá takhke ven jrn na vodítku vyčurat vzít do ruky a domů....

A nejde to nejak zafixovat ?
Mam velke plemeno, to se operovat neda, resilo by se to jen konzervativne.

Nic lepsiho nevymyslite -6 tydnu se hoji vazy a slachy.
A pak objednat rehabku a cviceni.