Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2020 00:16
petr.vaszilkievic@mzskrupka.cz

XXX.XXX.68.114

Ahoj,Hledám brigadu je my 13 let a chtěl bych někomu ušetřit a zároven si trochu vydělat Jsem Kluk Ktery ma doma 2 psy a neboji se i hlidani pejsku Muj FB odepisu do 5hod Petr Vaszilkievic (profilovka: panacek)

18.3.2020 08:24
eli22

XXX.XXX.58.41

petr.vaszilkievic@mzskrupka.cz napsal(a):
Ahoj,Hledám brigadu je my 13 let a chtěl bych někomu ušetřit a zároven si trochu vydělat Jsem Kluk Ktery ma doma 2 psy a neboji se i hlidani pejsku Muj FB odepisu do 5hod Petr Vaszilkievic (profilovka: panacek)

Hanba by se mnou mlátila, kdybych si za venčení v této době měla vzít byť jen kačku! Být tvým taťkou, tak už ji máš.....!

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.3.2020 08:31

eli22 napsal(a):
Hanba by se mnou mlátila, kdybych si za venčení v této době měla vzít byť jen kačku! Být tvým taťkou, tak už ji máš.....!

Myslím že trinactilete děcko moc nepochopí jaka je situace... Pro něj jsou to prostě prázdniny a vidina vydělat si, bez důsledků pro ostatní.
A hlavně soudě dle věty "abych vám ušetřil" bere venčení psa jako povinnost kterou lidi dělají neradi, takže pochybuji, že si představuje procházku jako hodinový spacir po okolí, spíš deset minut kolem baráku - a to nepomůže ani zadarmo.

18.3.2020 08:33
saola

XXX.XXX.200.58

petr.vaszilkievic@mzskrupka.cz napsal(a):

Využij volna a udělej taky něco pro sebe - promrskej si český jazyk.

18.3.2020 08:35
eli22

XXX.XXX.58.41

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Myslím že trinactilete děcko moc nepochopí jaka je situace... Pro něj jsou to prostě prázdniny a vidina vydělat si, bez důsledků pro ostatní.
A hlavně soudě dle věty "abych vám ušetřil" bere venčení psa jako povinnost kterou lidi dělají neradi, takže pochybuji, že si představuje procházku jako hodinový spacir po okolí, spíš deset minut kolem baráku - a to nepomůže ani zadarmo.

Možná jsem se unáhlila, ale do mně vjel v tu chvíli hrozný vztek. Měla jsem si chvilku počítat...

18.3.2020 10:40
GAELLE

XXX.XXX.55.67

eli22 napsal(a):
Možná jsem se unáhlila, ale do mně vjel v tu chvíli hrozný vztek. Měla jsem si chvilku počítat...

nene to bylo též první co mne napadlo

18.3.2020 11:03

eli22 napsal(a):

Me to taky hned napadlo že by zasloužil, ale pak mi došlo že děcka nad tím tak ne uvažují jako dospělí 🙂

18.3.2020 16:38
Ebi

XXX.XXX.104.139

Já zase oceňuji, že Petr, než by se někde flákal je ochoten si najít nějakou povinnost a ještě si přivydělat.Pominu současnou situaci, v tomhle věku to tak neberou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík