Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Klara1122

18.3.2020 09:52
Klara1122

XXX.XXX.139.115

Dobrý den,
Přicházím zde s prosbou o vaše názory či postřehy. Už nějaký ten pátek aktivně procházím články, knihy i diskuze ve snaze získat nějaké info o psech. Lépe řečeno jsem 17 ti létá studentka (avšak studuji z domova(ne jen v období koronaviru)), aktivní sportovec, téměř každý den u koní a často cestuju. Hledám pro sebe parťáka, který by neměl problém s těmito aktivitami, ale zároveň by doma akceptoval všechny členy.
Ne že bych se potýkala s nějakým častým nebezpečím, ale mít vedle sebe ještě někoho , kdo umí pohrozit, by bylo víc než fajn ? Zase na druhou stranu velké zkušenosti se psy nemám, tak nevím, co si až můžu dovolit, když tedy zařadíme skutečnost, že na výcvik si přizvu zkušenější.
Co jsem se dívala, tak uvažuji o choďákovi, NO,(ale tady mám strach o zdraví, popřípadě, kdybyste měli někdo nějaký kontakt na ověřenou chovku, budu jedině ráda), ACD a nebo pak třeba štěstí z adopce(na to máte jaký názor?)
Doufám, že jsem to nějak rozumně shrnula a předem děkuji za jakékoli reakce.
Klára

19.3.2020 23:50
b.k

XXX.XXX.210.6

Já bych Vám ten výběr plemen schválila. Trošku + bodů bych dala asi chodskému..

Adopce je trochu risk - může vyjít a nebo taky ne. "Dobrá" rada vím.. Nicméně ve Vaší situaci bych do ní nešla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík