Angelique

XXX.XXX.32.45
máte narozeniny a váš pes se na vás smutně kouká jak jíte dort, ale vy mu prostě dát nemůžete tak udělejte i psům jednoduchý dort. Buď s masem nebo bez.
Uživatel s deaktivovaným účtem

není jednodušší naučit si psa, aby neloudil?
nebo ho prostě nenaučit loudit?

Angelique
napsal(a):
máte narozeniny a váš pes se na vás smutně kouká jak jíte dort, ale vy mu prostě dát nemůžete tak udělejte i psům jednoduchý dort. Buď s masem nebo bez.
No já narozeniny neslavím........a když mají narozeniny psi, tak jim dělám jejich vlastní dort ze zakysané smetany a tvarohu a aby na ně můj manžel se synem smutně nekoukali, tak jim teda udělám jejich vlastní "lidský" dort
napsal(a):
No já narozeniny neslavím........a když mají narozeniny psi, tak jim dělám jejich vlastní dort ze zakysané smetany a tvarohu a aby na ně můj manžel se synem smutně nekoukali, tak jim teda udělám jejich vlastní "lidský" dort
taky jsem dělala psovi dort z těstovin, masa, piškotů, želatiny. měl to moc rád
Tuvalu
napsal(a):
No tak já dělám dort vždycky ze zeleniny,masa,těstovin a dalších dobrot.Nedá mi to jinak.:)
Letos mu už táhne na sedm tak mu připravím nějaký ultraspeciální .
Je to měsíc, co měl 12let, dort jsem mu dělala poprvé. Aspik z vepřových nožiček, s uvařenýma žaludkama a zeleninou...utekl od toho, vnutila jsem mu trochu z ruky, zbytek tak nějak postupně dostal. Urvaný z toho rozhodně nebyl...asi panička neumí vařit
lesnížínka
napsal(a):
Je to měsíc, co měl 12let, dort jsem mu dělala poprvé. Aspik z vepřových nožiček, s uvařenýma žaludkama a zeleninou...utekl od toho, vnutila jsem mu trochu z ruky, zbytek tak nějak postupně dostal. Urvaný z toho rozhodně nebyl...asi panička neumí vařit
poslední narozeniny .............

lesnížínka
napsal(a):
Já bych to asi nesváděla na umění vařit....moje fena by něco takovýho spucla na posezení, Woriček je holt jiná - nežravá kategorie
lesnížínka
napsal(a):
Ta jsi dávala i svíčičky? Nechtěla jsem to hrotit ještě ohýnkem, i tak mi muž říkal, že to stejně žrát nebude A nestraš mě, nechci za pár měsíců dávat tuhle fotku jako: první a poslední dort ve Woričkově životě
to nebyl jeho první. holt začal slavit až v 9ti. a jelikož jsme netušili kdy se narodil určili jsme mu svátek DEN VÍTĚZSTVÍ abychom mohli v klidu slavit a popíjet
a dorty vždy spucnul na posezení. bez svíček