Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anicka98989

26.3.2020 01:55
Anicka98989

XXX.XXX.24.152

Mam na vas otazku je to celkem akutni. Je mi 18 a dlouho premyslim o koupi stenatka civavi. Ziju sama v byte a mam praci- zasadni problem, pracuji totiz 10h a nechci nijak stenatko mucit. A tak se chci zepta co si o tom myslite vy. Vikend jsem doma a rano bych ji zrejme vyvencila. Taky jsem premyslela nad tim ze bych ji vodila I do prace- jsem manikeka v salone a zamestnava me tam znama-(je sefka) ale bojim se zeptat mam takovy pocit ze abych po ni neco takoveho pozadovala je jeste brzo.
Tak vas prosim o radu psi miluju a nikdy bych jim nechtela ublizit :((

26.3.2020 02:50
rapotacka11

XXX.XXX.212.132

Akutní?
No to fakt není.¨
Máte pocit?
Tak mu věřte.
A počkejte si na lepší podmínky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.3.2020 07:39

rano bych ji zrejme vyvencila

A když bych to nestihla, tak je tady přeci plínka.

Jestli se bojíte šéfky zeptat, zda byste mohla mít štěně v práci značí to jediné, sama tak nějak víte, že to asi bude problém. Nebo to dovolí, pak si může stěžovat nějaká zákaznice a ona vám to samozřejmě zatrhne. A co potom se psem, deset hodin je fakt hodně.

Jak píše rapotacka...zapomeňte na psa, nebuďte sobec a přiznejte si, že na něj nemáte podmínky, hlavně ty časové.

26.3.2020 11:12

Anicka98989 napsal(a):
Mam na vas otazku je to celkem akutni. Je mi 18 a dlouho premyslim o koupi stenatka civavi. Ziju sama v byte a mam praci- zasadni problem, pracuji totiz 10h a nechci nijak stenatko mucit. A tak se chci zepta co si o tom myslite vy. Vikend jsem doma a rano bych ji zrejme vyvencila. Taky jsem premyslela nad tim ze bych ji vodila I do prace- jsem manikeka v salone a zamestnava me tam znama-(je sefka) ale bojim se zeptat mam takovy pocit ze abych po ni neco takoveho pozadovala je jeste brzo.
Tak vas prosim o radu psi miluju a nikdy bych jim nechtela ublizit :((

Kupte si radši kočku.

26.3.2020 11:21
GAELLE

XXX.XXX.55.67

"zřejmě vyvenčila" ................tak to mi stačí. psa si fakt nepořizujte. kupte si plyšáka ten se venčit nemusí

26.3.2020 11:24
rapotacka11

XXX.XXX.212.132

Kytka stačí.
Tchýnin jazyk vydrží hodně.

26.3.2020 11:35
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

rapotacka11 napsal(a):
Kytka stačí.
Tchýnin jazyk vydrží hodně.

No, to bude nejrozumnější. Dneska jsem děsně nasr...a tenhle dotaz mne dorazil. Radši se dál nevyjadřuju

26.3.2020 12:39

GAELLE napsal(a):
"zřejmě vyvenčila" ................tak to mi stačí. psa si fakt nepořizujte. kupte si plyšáka ten se venčit nemusí

Ono to asi mělo být"samozřejmě vyvenčila". Ale to nic nemění na tom, že pořízení psa (natož štěněte) za takových podmínek není vůbec dobrý nápad.

27.3.2020 10:09
tero

XXX.XXX.237.103

Deset hodin je zoufale moc, to by se štěňátko uplakalo samotou...S čistotností by jste bojovala taky marně a dlouho, a to nemluvím o nějaké výchově. Možná ta kočka by to zvládla a i s tou můžete na procházku když ji na to zvyknete.

27.3.2020 10:32
fikovnice

XXX.XXX.134.179

lesnížínka napsal(a):
No, to bude nejrozumnější. Dneska jsem děsně nasr...a tenhle dotaz mne dorazil. Radši se dál nevyjadřuju

Co se děje? Proč jsi nasr.....?

Přidejte reakci

Přidat smajlík