Aina

XXX.XXX.219.48
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co si s sebou vzít na dlouhou procházku se psem. Ale aby to bylo třeba do vaku nebo batohu. Předem děkuji za všechny odpovědi které dokážou poradit. Něco o pejskovi: jmenuje se Eila, je mu 6 let, je to kříženec, má hodně energie miluje společnost (když přijde návštěva kterou dobře zná (třeba kamarádka nebo teta) má strašnou radost), je hrozně nadšená když ji někdo drbe za uchem.
Uživatel s deaktivovaným účtem

já si sebou na dlouhou procházku beru vodítko.
někdy i mobilní telefon.

Já ještě klíče od domu a kapesník.

napsal(a):
Já ještě klíče od domu a kapesník.
klíče od domu já teda jen někdy.
kapesník téměř nikdy. někdy je to nepříjemné, už jste někdy smrkali do listí nebo do ruky a pak otřít o trávu?

ale většinou mám sušený plíce

conie
napsal(a):
Na smrkání?
na smrkání jsou k ničemu, ale když má člověk velkej hlad, nejsou úplně nejhorší

ale s Norou člověk musí mít vodítko a plíce.
s Nikoušem jsem občas neměla vůbec, ale vůbec nic. Třeba jsem v půlce procházky zjistila, že nemáme ani obojek.
Zyky

XXX.XXX.253.224
Pamlsky, vodu a misku, hračku a pivko pro mě To když jdeme na celodeňák..
napsal(a):
ale s Norou člověk musí mít vodítko a plíce.
s Nikoušem jsem občas neměla vůbec, ale vůbec nic. Třeba jsem v půlce procházky zjistila, že nemáme ani obojek.
Tak aspoň, že Nora bere ty plíce. Šarplaninky venku nic, ale doslova NIC - žádný pamlsek, žádné čůrání (něco by je mohlo vyčuchat), žádné pití... jen bobek ano. Bylo to na mrtvici třeba na výstavě . odjezd v ráno, návrat v 6 večer - fena celou dobu vážně nic.
Aina

XXX.XXX.219.48
Zyky
napsal(a):
Pamlsky, vodu a misku, hračku a pivko pro mě To když jdeme na celodeňák..
Děkuju za odpověď kromě piva no...

Tak ja vas nepotesim. Na delsi turu (i po meste) beru bagl.
Voda pro psy, krom normal voditek co maji na sobe i flexiny, nahubky, pytle na hovna, pamlsky, mobil, klice, kapesnik, penezenka, tampony kdyz je treba.... a kniha.
To je asi zaklad.
Ja s sebou mam i psi lekarnicku - co kdyby.... A co kdyby mam i celovku a svitici obojky.
Teprve s tim vsim v baglu si prijdu ready....
A to jsem jeste pred casem tahala psum "venkovni pelech" a jeden "teply oblecek". Takova blahovost.
Klidne si jdete jen tak a bude to ok. Psi vazne na rozdil od lidi nic neocekavaj.

Na dlouhou procházku?To je na jak dlouho?
Na zhruba dvou, tří až čtyřhodinovou procházku měl pes na sobě obojek, náhubek a voditko. Já mobil, papírové kapesníky, klíče a 1 - 2 pytlíky na exkrementy. Někdy šalinkartu a pár korun, abych se mohla stavit na limču. Vodu pro psa ne, vždycky se dá najít nějaká voda - řeka, potok, studánka.
Já beru sporťák po dětech .
I když už je hodně "jetej", projede všude, všude, všude.
Každý terén, zmrlé zasněžené pole, zablácené cesty.
Pes šlape, když je terén horší, tak se prťous veze.
Vše co potřebujeme je v tašce, dole v košíku.
https://www.detskyruzek.cz/data/product/1024_768/7ece4e41b892051aa311378908961134.jpg

rapotacka11
napsal(a):
Já beru sporťák po dětech .
I když už je hodně "jetej", projede všude, všude, všude.
Každý terén, zmrlé zasněžené pole, zablácené cesty.
Pes šlape, když je terén horší, tak se prťous veze.
Vše co potřebujeme je v tašce, dole v košíku.
https://www.detskyruzek.cz/data/product/1024_768/7ece4e41b892051aa311378908961134.jpg
Prodávají se i ve větších velikostech??...cca na dva menší bernardýny??

rapotacka11
napsal(a):
Nějaký malý motoráček?
To asi samo domo výroba.
No s pohonem by to asi bylo lepší....tlačit v nějakém óbr kočáru 2x padesát kilo živý váhy někam do kopce...

napsal(a):
No s pohonem by to asi bylo lepší....tlačit v nějakém óbr kočáru 2x padesát kilo živý váhy někam do kopce...
Něco takovýho?
to si taky manžel přeje, Andílek už bohužel dlouhý výlety nezvládá.
napsal(a):
Něco takovýho?
to si taky manžel přeje, Andílek už bohužel dlouhý výlety nezvládá.
"Chingis", co je s Teri Rose, smím-li se zeptat? A nevím, jestli si to jméno pamatuji přesně...? Ta zachráněná fenka s prošlapy - vzpomínám na to foto tehdy zde Vámi dané...
Aina

XXX.XXX.219.48
Ahoj po sobě mám další otázku. Našeho psa beru na víkend k taťkovi a nevím jedtli mám pro pejska dost věcí co potřebuje beru s sebou: vodítko, samozřejmě pejska, obojek, misku na vodu na jídlo, pelech, hračku, granule. Jestli máte nějaké tipy tak pište ještě něco se hodí. Předem děkuji za odpověď 💫

Aina
napsal(a):
Ahoj po sobě mám další otázku. Našeho psa beru na víkend k taťkovi a nevím jedtli mám pro pejska dost věcí co potřebuje beru s sebou: vodítko, samozřejmě pejska, obojek, misku na vodu na jídlo, pelech, hračku, granule. Jestli máte nějaké tipy tak pište ještě něco se hodí. Předem děkuji za odpověď 💫
Vzala bych ještě sáčky na h..., hadr na špinavý tlapky a něco na vyndání klíšťat.
BohumilaKrálová

XXX.XXX.149.102
Tak já si sebou vždycky nosím: vodítko, někdy stopovačku a měšec s pamlskama. Na sobě mívám nějakou sportovní bundu, dámské sportovní legíny a sportovní obuv podle počasí. Pejskovi dávám obojek a večer i svítící obojek, abych měla přehled, kde lítá. Když má být procházka opravdu dlouhá, beru i láhev s vodou, pro nás oba.
lupus4
napsal(a):
ntvl, tak mám z některých přispěvatelů pocit, že se bez "kauče" už ani na hajzlíku neobejdou...
Jste nepochopil, že tam nejde o psa, ale o tu reklamu na legíny - bez těch to prostě nejde! 🤪
Jestlipak v nich taky chodíte se psem?!
Pokud ne, tak ještě narychlo napište Ježíškovi!
... a pak sem hlavně hoďte fotku🥳

Mě je jedno, co mám na sobě, když jdu se psema, stejně v tomhle počasí přijdu vřdycky jako prase ...a to i když jdeme na prochajdu po parku...je fakt, že to jsem teda špinavá trochu míň.
No asi nejsem prototyp vytuněný slečny, co jde venčit Fifinku...

Dámské legíny.

Kdyby tady konečně byla nějaká pořádná reklama na nějaký vytápěný skafandr, aby člověk (resp. zmrzlá ženská) přečkal ve statické pozici 3 hodiny v mrazu při čekání na coursingu... Tvl., legíny...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.244
napsal(a):
Mě je jedno, co mám na sobě, když jdu se psema, stejně v tomhle počasí přijdu vřdycky jako prase ...a to i když jdeme na prochajdu po parku...je fakt, že to jsem teda špinavá trochu míň.
No asi nejsem prototyp vytuněný slečny, co jde venčit Fifinku...
Mela bys videt me kdyz vylezu po trech hodinach z hadarny. Bezdak hadr oprpti me 😂

napsal(a):
Kdyby tady konečně byla nějaká pořádná reklama na nějaký vytápěný skafandr, aby člověk (resp. zmrzlá ženská) přečkal ve statické pozici 3 hodiny v mrazu při čekání na coursingu... Tvl., legíny...
Reklama na ZATEPLENÉ legíny za 3, 2, 1...

Když jdu jen na malou procházku po vesnici, tak beru sáčky na bobky, obojek, vodítko, pamlsky, mobil a kapesníky.
Když jdu na velkou (1-3h) nebo půldenní/celodenní procházku, tak beru ještě k tomu delší vodítko, náhubek, víc pamlsků, peněženku, roušku, pití pro mě, pro psy a nějakou oblíbenou hračku.
Záleží taky v jakém počasí jdeme, jestli beru všechny psy nebo jen jednu. Mladá na velké túry ještě nemůže, je v pubertě a potřebuje víc hlídat, funguje na žrádlo, zatímco druhá funguje na šišky, kameny a poslední ani nepotřebuje vodítko.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.123
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Akorát v té hadárně na rozdíl od nás nemzrznete😉
To ne. Mam tam jak v sauně. Celkem realne zvazuju delat to pres zimu kdy se i topi jen ve spodním uboru😂