Hledám dočasne umístení pejska

Rotvajler
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mimuško

2.4.2020 14:05
Mimuško

XXX.XXX.95.170

Dobrý den,
Obracím se zde na této stránce s prosbou.
Mám doma ročního Rotvajlera jménem Sorbon kterého jsem dostala k narozeninám.
Prosím o pomoc ! Hledám bydlení pro sebe a pro Sorbonka ale než bydlení najdu potřebovala bych Sorbonka někde umístit, bohužel rodina mi není schopna pomoct tak se obracím zde. Tohle je opravdu stav nouze jinak bych nežádala. Jedna se maximálně o par týdnu 3-5 více ne !!
Sorbon je velice hodny a vychovaný, od štěněte ho mám v bytě ale je zvyklí na delší procházky ( vybití energie )
kdyby mohl kdokoliv pomoct tak pište prosím !! veškerou stravu pro Sorbonka zajistím.
Jsme od Frýdku - Místku

2.4.2020 14:33
kikus

XXX.XXX.195.96

Dobrý den moc ráda bych vam pomohla ale rodiče nechtejí dovolit nic méně pokud je to doopravdy naléhavé tak se zkuste obrátit na takové služby jako třeba toto http://hlidanipejsku.cz/.

Mimuško

2.4.2020 14:39
Mimuško

XXX.XXX.95.170

Moc děkuji, ale hlídání pejsků v odkazu je někde v okolí Prahy a jsem z Moravskoslezského kraje

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.4.2020 15:30

Zkuste se zeptat v nějakém útulku poblíž. Útulky velmi často pomáhají v podobných případech a poptávají dočasnou péči pro pejsky, jejichž majitelé se ocitli v tíživé situaci.Mají většinou i svou skupinu dočaskářů, kteří pomáhají.

2.4.2020 18:00
GAELLE

XXX.XXX.55.67

pomohla bych a jak ráda bohužel - středočeský kraj

2.4.2020 18:09

No, ono by stačilo trochu pogoglit než házet smutné smajlíky.
Co třeba Fron , máte to za barákem.
https://fron-fighter2.webnode.cz/psi-hotel/

2.4.2020 19:26
saola

XXX.XXX.142.69

35x350=12250 kč jen za pobyt za 5 týdnů
plus strava

to je pro běžné smrtelníky naprosto dostupná služba.

V chudém severomoravsku si myslím, že otázka péče o přebytečného rotvajlera spíš leží v režimu sežrat-nesežrat, než o placení desítek tisíc za péči nějakému psékovému hotelu.
Bez urážky.

2.4.2020 19:47
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

Bez urážky,
myslíte, že seženete ubytování se psem?!
Za 3 - 5 týdnů?

2.4.2020 20:00
saola

XXX.XXX.142.69

Říká se, že nikdo není ostrov.
I s rotvajlerem je možné bydlet nějaký čas u kamarádů, přespávat chvíli v zaměstnání, apod.
Ale psí hotel za 13000 kč plus ještě strava? To si moc neumím představit ani pokud berete byť jen průměrnou mzdu

3.4.2020 09:08

Ale psí hotel za 13000 kč plus ještě strava? To si moc neumím představit ani pokud berete byť jen průměrnou mzdu

je spousta služeb, co nikdy nevyužijete - ale je třeba se smířit s tim, ze jini je vyuzivaji - a proto je taky trh nabízí.

OT - na nekterem hotelu jde domluvit pausal, když je ubytovaní na delší dobu.

3.4.2020 10:37
PumaCZ

XXX.XXX.222.149

Napriklad DogPoint nabizi den za 150 kc a verim, ze by se s nimi tez slo domluvit. Je to Stredocesky kraj, ale urcite bude podobne zarizeni i nekde na Morave.

3.4.2020 10:47
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.49.151

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

je spousta služeb, co nikdy nevyužijete - ale je třeba se smířit s tim, ze jini je vyuzivaji - a proto je taky trh nabízí.

OT - na nekterem hotelu jde domluvit pausal, když je ubytovaní na delší dobu.

Přesně - já si taky nenechávám za těžký love prodloužit vlasy, nebo vytetovat nějaký malůvky (a přijde mi to naprosto nepotřebné), ale jse mraky lidí, co za tyto služby platí desetitisíce ...

Přidejte reakci

Přidat smajlík