Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2020 20:53
Elki

XXX.XXX.165.4

Dobrý den,

vím, že k tomuto tématu je toho hodně, ale potřebuji co neaktuálnější informace. Mám zapůjčený EO, který jsem začala používat jako pojistku když mi pes chytí stopu a letí. Chtěla jsem, abychom si procházky užívali oba, dosud to bylo buď pes na volno a já nervní jestli nezdrhne a jestli zdrhne tak jestli poslechne a nebo pes neustále na stopovačce a zpruzelí oba. Chtěla jsem EO vyzkoušet pouze jako rušičku zvukem a vibracemi, nechtěla jsem používat impulsy. Naštěstí jsem ani nemusela, v podstatě stačilo jedenkrát zazvonit při zdrhnutí a hned se mi šel schovat "pod sukni". Od té doby když je na volno tak zdrhá o 95 % méně a když už ho něco naláká, na zavolání se otočí a běží zpět. Zvuk jsem za tři měsíce musela použít tak třikrát a pokaždé hned úprk k mamce. Tudíž mám EO jen jako pojistku, abych byla klidnější a procházky jsme si oba užili a mohl se taky občas volně proběhnout, když to jde. Jak jsem psala EO mám zapůjčený, je to hodně starý typ. A dostávám se k dotazu :) Potřebuji poradit s výběrem nového. co určitě nechci jsou dlouhé hroty, protože u nás jsou v podstatě zbytečné, také ne příliš těžký, pokud takový existuje. Zvuk by měl být nepříjemný, nic co by se dalo odignorovat. Psa nemám koupacího takže vodotěsný být nemusí. Můžete mi prosím poradit spolehlivou značku? Ideálně do 3 tis ;) díky moc všem

Přidejte reakci

Přidat smajlík