Může pes na granulích sežrat 1 vepřovou kost denně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2020 11:54
turistka

XXX.XXX.245.153

Poradíte mi prosím? Fena NO, 15 měsíců, krmena granulemi + 3x týdně přidávám syrové maso (id štěněte). Může k tomu každý den sežrat 1 syrovou vepřovou stehenní kost? Potřebuji ji zabavit v kotci.

7.4.2020 12:16
Dasvo

XXX.XXX.101.12

turistka napsal(a):
Poradíte mi prosím? Fena NO, 15 měsíců, krmena granulemi + 3x týdně přidávám syrové maso (id štěněte). Může k tomu každý den sežrat 1 syrovou vepřovou stehenní kost? Potřebuji ji zabavit v kotci.

Můj osobní názor:
Stehenní kost je silná, tvrdá, dutá kost s velkými klouby a pár malými kůstkami (čéška). Trochu bych se bál, že fena spolyká velké kusy a způsobí si podráždění žaludku nebo neprůchodnost střev. Já bych se bál takovou kost psovi bez dozoru dát i jednou týdně, natož každý den.
Přišlo by mi rozumnější koupit velký Kong a nacpat jí do něj nějakou paštiku, nebo tavený sýr.
Ale jak píšu, je to jen můj názor podepřený tím, že mám demen.y, kteří by se tutově tou kostí ucpali. :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.4.2020 12:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

Psy na granulých nemám, ale i tak by mi jedna syrová vepřová kost denně přišla jako moc.
Ale nekrmím úplně klasický barf, třeba na to bude mít někdo jiný názor.

To bych spíš koupila na zabavení óbr hovězí, tak se nedá tak rychle spucnout a už jenom než pes ožužlá klouby...

7.4.2020 15:05
janaa

XXX.XXX.231.86

Vepřovou se na moc dlouho nezabaví, celou jí sežere a pak se ucpe. Pokud na ožužlávání,tak zkusit na jatkách sehnat fakt velké hovězí kosti,co se prakticky dají okousat jen klouby, nebo pořídit něco,jak je psáno výše alá kong a to něčím naplnit (nejdéle prý vydrží,když se to naplní a dá do mrazáku). Vepřová kost je blbej nápad

7.4.2020 15:34
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Já si říkala, že když občas dostává i maso, tak proč ne kost? Ovšem nenapadlo mi ani náhodou, že by klidně sežrala celé stehno, já si představovala pásek žebírka. Celou stehenní měl pes na týden, trochu ožužlal klouby a zbytek jsem musela vyhodit do popelnice, protože dalších 14dní už se jí ani nedotknul. Ne, určitě ne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík