Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

evzenka

7.4.2020 14:21
evzenka

XXX.XXX.56.189

Dobry den chtela jsem se zeptat jesttli by nekod nevedel kam se obratit, shaníme stenatko borderkolie, klidne ted k rezervaci, aby bylo na leto ke koupi, ale stale nevime kam psat. \dekujeme dobre dusi za kontak ci zaslani odkazu Dekuji Eva Kafkova prachatice

7.4.2020 14:46
fikovnice

XXX.XXX.134.179

evzenka napsal(a):
Dobry den chtela jsem se zeptat jesttli by nekod nevedel kam se obratit, shaníme stenatko borderkolie, klidne ted k rezervaci, aby bylo na leto ke koupi, ale stale nevime kam psat. \dekujeme dobre dusi za kontak ci zaslani odkazu Dekuji Eva Kafkova prachatice

Vy fakt nevíte kam se obrátit? Umíte napsat příspěvek na iFAUNU, tak asi internet ovládáte. Takže najít si CHS s borderama, podívat se na její odchovy, plánované přírůstky, zdravotní testy, přečíst si nějaké hodnocení dané chovky (když najdete), ale především před pořízením specielně tohoto plemene si sama sobě zodpovědět otázku, zda pro ni máte vhodné podmínky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.4.2020 18:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

Přehled vrhů plánovaných i aktuálně narozených štěňat je třeba na stránkách klubu borderek, nebo pak třeba tady: http://stenataboc.weebly.com/o269ekaacutevaneacute-vrhy.html
Vybranou chovatelskou stanici ze seznamu si dejte do googlu a zpravidla tam máte kontakt, nebo jsou některé CHS i na facebooku. Jinak souhlasím s tím, co je psáno výše, ujasněte si, na co BOC vlastně chcete, není to pes na zahradu a na procházky, je to pes na práci nebo na sport, ne domácí mazlíček. Kousek od Prachatic máte třeba tuhle chovku: https://www.dreamofjoy.cz/ Jedná se ale o čistě výstavní border kolie, takže si znovu ujasněte na co psa chcete - ovce vám takovéhle štěně asi pást nebude, ale na rekreační sport proč ne. Znám od nich dva psíky a jsou povahově moc fajn, jednoho má třeba malá holčina a fungují spolu skvěle, větší vzorek ale neznám, já se spíš pohybuju u sporťáků/pracáků.

Přidejte reakci

Přidat smajlík