Ahojte chcela by som poradiť naša fenka si asi pred dvoma mesiacmi poranila zadnú labku chvíľu na ňu kulhala tak som jej nechala dva týždne pauzu počas celých dvoch týždňov som nevidela žiadne zhoršenie skôr ako keby jej nič nebolo tak pomaly sme začali behať ako Canicross všetko bolo ok až zase do chvíle keď sme jej začali hádzať loptu zase začala krívať tak som jej dala pauzu a šla o týždeň na kliniku nech jej to pozrie ortopéd ale to už zas nekrivala a doma lietala ako bláznivá. Doktor jej to pozeral vykrucal naťahoval noc nenašiel povedal že ešte dva týždne pauza Nejakú výživu nám predal a pomaly zaťažovať všetko bolo zas ok až kým som jej zas nehodila loptu pes zas kríva a keď je doma lieta ako bláznivá nerozumiem tomu poraďte mám vyskúšať ineho lekára alebo nejaké iné riešenie dakujem
Uživatel s deaktivovaným účtem

Základem by bylo začít používat čárky a tečky ve větách.
Poté chybí informace, jak je fena stará. U starého psa bych házení míčku vyřadila, pokud mu opakovaně působí problém.
Pokud to chápu správně, doktor na nic nepřišel. Takže můžete zkoušet jiného, žádat rtg nebo řádnější vyšetření...

Byla jste přímo u ortopeda? Jednou jsem byla se zraněním u internisty na pohotovosti (před rokem na Velký pátek) a doporučil jen klid. Pes asi 5 krát za den špatně došlápnul, kviknul a max. minutu kulhal. Jinak běhal a řádil. Hned v úterý jsem se vetřela k ortopedovi, diagnóza vykloubený prst. 2 měsíce klid a neběhat, masakr, to by mě ve snu nenapadlo. Ale závodí a bez běhání by zešílel (potvrdila jsem si to za ty 2 měsíce, psychicky úplně v háji), tak jsem vše poctivě dodržela, protože prý vykloubení se "rádo vrací".
Ano bola som priamo u ortopéda na klinike v Žiline. Po vyšetrení povedal že s klbkami ani s kolenom ani s bedrom že nemá nič. Že mohlo to byt jedine natiahnuté alebo niečo iné. Dal nám doplnok ten stále užíva. Mrzí má že nedá žiaden náznak kde by ju to mohlo bolieť. Ale pritom lieta ako bláznivá ako keby jej nič nebolo. Po schodoch vybehne ako nič.

Iwka81
napsal(a):
Ano bola som priamo u ortopéda na klinike v Žiline. Po vyšetrení povedal že s klbkami ani s kolenom ani s bedrom že nemá nič. Že mohlo to byt jedine natiahnuté alebo niečo iné. Dal nám doplnok ten stále užíva. Mrzí má že nedá žiaden náznak kde by ju to mohlo bolieť. Ale pritom lieta ako bláznivá ako keby jej nič nebolo. Po schodoch vybehne ako nič.
A nechcete zkusit jiného ortopeda? Můj pes při důkladném a dlouhém vyšetření ani nepípnul a stál jako socha, nechápala jsem, jak to ortoped zjistil, i když jsem mu dodala podrobné info o každém kviknutí/kulhání. Finálně podle otoku, tipuji, přejížděl mu jemně po obou nohách asi 5 min. Při různém prohmatávání apod. asi další z mého pohledu téměř neviditelné reakce, nicméně pes pořád v klidu. Vet neřekl celou dobu ani slovo, trouba se taky ani nehnul. Kdybych ještě vystavovala, tak si od něj vyžádám nějaké know-how zaříkávače koní. Každopádně nás na žádné další vyšetření neposlal, 2. prst pravá přední, vytrpěli jsme si klídek a od té doby nic.