Totální selhání majitelů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.4.2020 12:40

Dobrý den,
dopředu říkám, že se nejedná o mého psa, ten můj žije život jako v bavlnce.

Jde mi o psa od sousedky, první problém - i přes prosby, varování si stejně pořídila křížence z množírny (měl to být středoasiat). Další totální chyba i když ji prosím a nabízím alternativy. Psa krmí suchým pečivem a občas vývar z bujónu, někdy marketovky z Penny. Veterináře pes viděl snad jen na povinné očkování a čipování.

Pes má už od mala problémy s nohami, hlavně ty zadní. Kulhal. Ale od včerejška prostě sedl a už zadní nohy snad neovládá. Přijde mi jako by v nich měl křeče.
Z vlastních peněz jsem mu objednala "VitarVet ArtiVit Pegas MSM" a budu jen doufat, že mu to alespoň pomůže (pak mám v plánu pokračovat s "Alavis Kloubní výživa pro psy 90 tbl" napořád, to už snad ale bude hradit majitelka sama).

Ptám se zde hlavně proto, protože mne zajímá, zda má ten pes vůbec ještě šanci žít normální život, nebo jestli bude muset jít uspat.

Něco o psovi
- kříženec, co vypadá jako středoasiat
- váží cca 50 kg
- starý cca 2-3 roky

9.4.2020 12:47

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den,
dopředu říkám, že se nejedná o mého psa, ten můj žije život jako v bavlnce.

Jde mi o psa od sousedky, první problém - i přes prosby, varování si stejně pořídila křížence z množírny (měl to být středoasiat). Další totální chyba i když ji prosím a nabízím alternativy. Psa krmí suchým pečivem a občas vývar z bujónu, někdy marketovky z Penny. Veterináře pes viděl snad jen na povinné očkování a čipování.

Pes má už od mala problémy s nohami, hlavně ty zadní. Kulhal. Ale od včerejška prostě sedl a už zadní nohy snad neovládá. Přijde mi jako by v nich měl křeče.
Z vlastních peněz jsem mu objednala "VitarVet ArtiVit Pegas MSM" a budu jen doufat, že mu to alespoň pomůže (pak mám v plánu pokračovat s "Alavis Kloubní výživa pro psy 90 tbl" napořád, to už snad ale bude hradit majitelka sama).

Ptám se zde hlavně proto, protože mne zajímá, zda má ten pes vůbec ještě šanci žít normální život, nebo jestli bude muset jít uspat.

Něco o psovi
- kříženec, co vypadá jako středoasiat
- váží cca 50 kg
- starý cca 2-3 roky

No já se obávám, že bez prohlídky u veterináře vám na tuto otázku nemůže nikdo kompetentně odpovědět, alespoň to je můj názor.

9.4.2020 12:49

Podle mě je nesmysl sypat peníze do psa, kterej není ve vašem majetku a nemáte absolutně šanci ovlivnit jeho ostatní celkový bytí, péči, stravu, atd..

Přidejte reakci

Přidat smajlík